Image
Top
Navigatie

Henk van Leeuwen Timmerwerken

Ontwerp advertentie krant als promotiemateriaal voor vergroten naamsbekendheid

Cliënt :

Henk van Leeuwen Timmerwerken

Jaar :

2013-2017

Diensten :
  • bul-plus vormgeving van promotiemateriaal

Over het project

Henk van Leeuwen Timmerwerken is specialist in hout. Zij vertalen interieurideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen op maat. Zo maakt dit timmerbedrijf de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel voor binnen als buiten. Echt vakmanschap: zoals het hoort.

De uitdaging van het bedrijf​

Dit timmerbedrijf wilde graag haar naamsbekendheid vergroten en haar expertise in houtbewerking in de kijker zetten. Samen met Hendrix & Co is er voor gekozen om diverse open dagen te organiseren waarbij klanten konden kennismaken met het bedrijf. Om dit bekend te maken aan een groot publiek bleek een advertentie in de regionale krant de beste optie. Alsook het gebruik van flyers in de buurt.

Ontwerp advertentie krant voor vergroten naamsbekendheid

Ontwerp advertentie in de krant voor meer naamsbekendheid

Vaak wordt er tegenwoordig gekozen om online advertentieruimte in te kopen waarbij je banners kunt plaatsen op verschillende websites om je onderneming meer zichtbaar te maken.

In dit geval is er juist de keuze gemaakt om te adverteren in de regionale krant voor het vergroten van de lokale naamsbekendheid.

Want kranten en huis-aan-huisbladen worden ook in dit online tijdperk nog steeds veel gelezen. Uit onderzoek blijkt dat deze vorm van printmedia ook nu nog steeds een hoge attentiewaarde hebben. Mensen nemen de tijd om een dagblad of magazine te lezen, als ontspanning of het begin van hun dag. 

Als je dus jouw naamsbekendheid lokaal wilt vergroten, is een advertentie in een regionale krant een goed idee.  

Het mooie van dit familiebedrijf is dat ze het vertrouwde, ambachtelijke vakmanschap van toen met het moderne, verfijnde design van nu combineren. Dat zie je ook aan de huisstijl van dit timmerbedrijf.

De sfeer en het nostalgische gevoel dat hout je kan geven in combinatie met het frisse blauw. In het ontwerp van de advertenties voor de krant is dit uiteraard meegenomen. Waarbij de merkbeleving goed naar voren komt.

Ontwerp advertentie krant voor vergroten naamsbekendheid
Ontwerp advertentie krant voor vergroten naamsbekendheid
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account