Image
Top
Navigatie

huisvandeMens Maasmechelen

Ontwerp promotiemateriaal voor 15-jarig jubileum

Cliënt :
huisvandeMens Maasmechelen
Jaar :

2013 – 2015

Diensten :

Over het project

Vrijzinnig humanisme is een levensbeschouwing gericht op vrijdenken, zingeving en menswaardigheid. Hierbij staat het geloof in de mens staat centraal. In een huisvandeMens kan je terecht voor gesprekken en informatie over bijvoorbeeld een waardig levenseinde, wilsbeschikkingen, levensbeschouwelijke onderwerpen en de waarden van het vrijzinnig humanisme.

Jubileum van het HuisvandeMens

Ter ere van het 15-jarig jubileum zocht Mara naar een partner welke promotiemateriaal kon ontwikkelen dat de historie visueel kon weergeven. Het ontwerp moest een visuele tijdlijn weergeven die ze op elke locatie konden tentoonstellen, dat makkelijk hanteerbaar was en een flinke eye-catcher. Daarnaast was er eveneens promotiemateriaal nodig dat als give-away gebruikt kon worden. Maar dit mocht geen flyer zijn, iets dat meestal word gebruikt om de lokale naamsbekendheid te vergroten.

Tissuemarketing als promotiemateriaal voor een repeterende reclameboodschap

Ontwikkelen promotiemateriaal voor jubileum

Voor deze onderneming was al een bestaande branding aanwezig, bestaande huisstijl hoefde dus alleen verder uitgebreid te worden aan de hand van de huisstijl gids.

Ter ere van dit jubileum heb ik samen met Mara overlegd welk soort promotiemateriaal er ontworpen moest worden. Doordat de display in elk ontmoetingscentrum werd neergezet, was het uiterst belangrijk dat het makkelijk hanteerbaar was. Eenvoudig af te breken, vervoeren per personenauto en weer op te zetten, zonder dat het geheel er teveel door zou gaan slijten.

Er is een reclamezuil met een roterende voet ontworpen, waarop de historie duidelijk per kant te zien is. Deze wordt van de binnenkant belicht, zodat hij ook in de avond door passerende voorbijgangers gezien kan worden. Ook kan het jaren lang nog gebruikt worden.  Want ze kunnen de textielhoes makkelijk vervangen met een andere communicatieboodschap.

Als give-away is er gekozen voor tissue marketing. Tissue marketing is een nieuw en uniek communicatieconcept dat een boodschap op efficiënte en effectieve wijze bij de doelgroep brengt… en houdt. Het concept zelf is redelijk eenvoudig. Het zijn zakdoekjes per 3 of 5 verpakt in een transparant, hersluitbaar zakje met een inlay die de reclameboodschap bevat.

Ideaal als give-away promotiemateriaal om de boodschap over te brengen. Want de reclame wordt nu dagen, mogelijk weken of zelfs maanden gezien & bewaard in de handtas, in de vestzak, in de broekzak, in de wagen, op het bureau, …

Hierdoor heb je een repeterende reclameboodschap die steeds in de kijker komt te staan. Geen enkel ander communicatiemedium doet dit na.

Reclamezuil met roterende voet als promotiemateriaal voor jubileum
Tissuemarketing als promotiemateriaal voor een repeterende reclameboodschap
hvm-reclamezuil-kolom-beursmateriaal-promotiemateriaal-min.jpg
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account