Henk van leeuwen Timmerwerken

Ontwerp advertentie krant als promotiemateriaal voor vergroten naamsbekendheid

Cliënt :

Henk van Leeuwen Timmerwerken

Jaar :

2013-2017

Over het project

Henk van Leeuwen Timmerwerken is specialist in hout. Zij vertalen interieurideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen op maat. Zo maakt dit timmerbedrijf de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel voor binnen als buiten. Echt vakmanschap: zoals het hoort.

De uitdaging van het bedrijf​

Dit timmerbedrijf wilde graag haar naamsbekendheid vergroten en haar expertise in houtbewerking in de kijker zetten. Samen met Hendrix & Co is er voor gekozen om diverse open dagen te organiseren waarbij klanten konden kennismaken met het bedrijf. Om dit bekend te maken aan een groot publiek bleek een advertentie in de regionale krant de beste optie. Alsook het gebruik van flyers in de buurt.

Ontwerp advertentie voor in de krant voor meer naamsbekendheid

Ontwerp advertentie in de krant voor meer naamsbekendheid

Vaak wordt er tegenwoordig gekozen om online advertentieruimte in te kopen waarbij je banners kunt plaatsen op verschillende websites om je onderneming meer zichtbaar te maken.

In dit geval is er juist de keuze gemaakt om te adverteren in de regionale krant voor het vergroten van de lokale naamsbekendheid.

Want kranten en huis-aan-huisbladen worden ook in dit online tijdperk nog steeds veel gelezen. Uit onderzoek blijkt dat deze vorm van printmedia ook nu nog steeds een hoge attentiewaarde hebben. Mensen nemen de tijd om een dagblad of magazine te lezen, als ontspanning of het begin van hun dag. 

Als je dus jouw naamsbekendheid lokaal wilt vergroten, is een advertentie in een regionale krant een goed idee.  

Het mooie van dit familiebedrijf is dat ze het vertrouwde, ambachtelijke vakmanschap van toen met het moderne, verfijnde design van nu combineren. Dat zie je ook aan de huisstijl van dit timmerbedrijf.

De sfeer en het nostalgische gevoel dat hout je kan geven in combinatie met het frisse blauw. In het ontwerp van de advertenties voor de krant is dit uiteraard meegenomen. Waarbij de merkbeleving goed naar voren komt.

Ontwerp advertentie voor in de krant voor meer naamsbekendheid
Ontwerp advertentie voor in de krant voor meer naamsbekendheid
Henk van Leeuwen Timmergroep - Ontwerp advertentie in regionale krant voor meer naamsbekendheid
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet