AB & P Vaassen Makelaardij

Logo, huisstijl ontwerp voor makelaar

Over het bedrijf

AB & P is gespecialiseerd in Agrarisch- Bedrijfsmatig en Particulieren onroerend goed. Dit bedrijf staat garant voor deskundige advisering en inzicht in de huizenmarkt. HierZaken is onderdeel van deze makelaar gericht op panden voor ondernemers in en rondom Roermond.

De uitdaging van het bedrijf​

Het bedrijf is een gevestigde naam in en rondom Roermond op het gebied van onroerend goed. Maar zij wilden graag hun doelgroep uitbreiden door zich te richten op specifieke ondernemers: ZZP’ers, Freelancers, startende ondernemers tot MKB-bedrijven.

Dit wilden ze niet doen onder hun eigen naam, omdat de associatie van deze doelgroep met het bedrijf niet geheel aansloot. Hiervoor is vervolgens een subtak opgericht die zich speciaal met dit soort panden bezig houdt. De huisstijl van deze subtak moest jong en fris ogen, de doelgroep goed aanspreken en toch eenzelfde professionaliteit uitstralen.

Huisstijl ontwerp doorgevoerd in website
Huisstijl ontwerp doorgevoerd in website voor makelaar - website opgezet door You Like It online marketing

Logo en huisstijl ontwerp voor makelaar

De naam lag al vast: HierZaken. Dit staat als het ware synoniem voor: “Hier kan men Zaken doen.” Het logo ontwerp is strak, sober, recht-toe-recht-aan, to the point, kortom een logo dat staat als een huis.

Aan de basis van het logo, als solide ondergrond, staat de pay-off geschreven; “Professioneel ondernemen in hartje Roermond” om hiermee de doelgroep aan te geven. Zij kunnen werken, ondernemen, in een professionele werkomgeving in de binnenstad van Roermond.

De merkidentiteit van HierZaken zegt meer dan de naam alleen. Het is een sterke weergave van de bedrijfsidentiteit, waar ze voor staan en gaan.

De specifieke driehoeken die steeds opnieuw gebruikt worden geven een extra dynamiek en passen in elkaar als een vast geheel. Dit geeft de veelzijdigheid van het soort panden weer waarin deze makelaar kan voorzien. De transparantie van deze vlakken staat voor de openheid en duidelijke communicatie die het bedrijf voert.

Door de monotone kleurvoering van het brand design krijgt het geheel een trendy, rustige maar toch luxe uitstraling. Deze eenvoudige ingrepen vergroten de samenhang en zijn een toonbeeld van zorgvuldige en ingehouden vormgeving van zowel de online kanalen als het drukwerk.

Ontwerp huisstijl kleuren en typografie voor makelaar
Huisstijl laten ontwerpen met huisstijl handboek
Richtlijnen voor de huisstijl van de makelaar
Huisstijl ontwerp met elementen, vlakverdeling en het soort fotografie
Ontwerp van flyer en Facebook omslagfoto in huisstijl van de makelaar
HierZaken - logo, huisstijl ontwerp voor makelaar
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet