Image
Top
Navigatie

iPMU - Permanent make-up

Branding, webdesign en fotografie voor permanent make-up experts

Over het bedrijf

iPMU bestaat uit 4 master experts op het gebied van permanent make-up. Ze zijn al jarenlang in het vak, kennen alle fijne kneepjes en hebben nu hun krachten gebundeld als iPMU. Zij organiseren events, geven masterclasses om de kennis van PMU specialisten naar een hoger level te tillen.

De uitdaging van het bedrijf​

Deze kanjers zochten een brandcoach die de PMU branding zo kon ontwerpen zoals ze voor ogen hadden. Verder was er lesmateriaal nodig in de vorm van een presentatie, werkbokjes en naslagwerk. Maar ook visuals voor social media die ze elk op hun eigen social media kanalen kunnen delen. 

Daarnaast is er bijpassende landingspagina nodig waar het team zichzelf op voorstelt. Een goed overzicht van de events en masterclasses die zullen gaan plaatsvinden. En de mogelijkheid dat een bezoeker zich direct kan inschrijven. 

Hoe zijn we te werk gegaan?

Als eerste hebben we het logo ontwerp gemaakt met bijpassende visitekaartjes, factuurpapier en visuals voor social media. Vervolgens heb ik het ontwerp voor de PowerPoint presentatie en de het gedrukte naslagwerk voor de studenten gemaakt, die passen bij de overige huisstijldragers als een consistent geheel.

Ook zijn er diverse tekeningen omgezet naar vector illustraties om bepaalde onderdelen visueel beter te kunnen benadrukken. Het ontwerp zelf is fris en uitnodigend, maar tegelijkertijd heeft het toch die “hygiënische schone uitstraling”, niet geheel onbelangrijk voor PMU-specialisten!
pmu-branding-design-brochure-lesmateriaal-ontwerp-design-min.jpg

One-page website als landingspagina voor promotiecampagne

Voor de promotiecampagne was er een landingspagina nodig waar geïnteresseerden naar een centraal punt toe werden geleid, zodat zij zich konden inschrijven voor de desbetreffende masterclass. Uiteraard is de eenvoudige one-page responsive website volledig in de huisstijl opgezet, waardoor de bedrijfsidentiteit behouden blijft. De vormgeving is strak, eigentijds en past perfect bij een bedrijf waarbij hygiëne op de eerste plaats staat.

Er staan daarom geen overbodige gegevens op, alleen puur hetgeen dat nodig is. De informatie over de desbetreffende masterclass, wie deze geeft en dat je je direct online kunt aanmelden.

Speciaal voor de website hebben we een zakelijk portret vastgelegd. Een visagiste heeft de dames van te voren heerlijk gepoederd. Daarna heeft elke dame apart aanwijzingen gekregen hoe ze haar beste kant kan accentueren op de foto.

Ook zijn er diverse groepsfoto’s gemaakt ter ondersteuning van bepaalde visuele stukken op de website, voor gebruik op LinkedIn en Facebook.
pmu-branding-landingpage-website-event-min.jpg
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account