Image
Top
Navigatie

iPMU

Zakelijke portret fotografie voor responsive website.

Klant

iPMU – Experts in Permanent Make-up

Datum

Februari 2017

Bekijk Project

Over het Project

iPMU bestaat uit 4 master experts op het gebied van permanent make-up. Ze zijn al jarenlang in het vak, kennen alle fijne kneepjes en hebben nu hun krachten gebundeld als iPMU. Zij organiseren events, geven masterclasses om de kennis van PMU specialisten naar een hoger level te tillen.

Speciaal voor de website hebben we een zakelijk portret vastgelegd. Visagiste Edith Remmen heeft de dames van te voren heerlijk gepoederd. Daarna heeft elke dame apart aanwijzingen gekregen hoe ze haar beste kant kan accentueren op een foto. Ook zijn er diverse groepsfoto’s gemaakt ter ondersteuning van bepaalde visuele stukken op de website, voor gebruik op LinkedIn en Facebook.

Uiteraard is de eenvoudige one-page responsive website volledig in de huisstijl opgezet, waarbij de bedrijfsidentiteit behouden blijft. De vormgeving is strak, eigentijds en past perfect bij een bedrijf waarbij hygiëne op de eerste plaats staat. Er staan ook geen overbodige gegevens op, alleen puur hetgeen dat nodig is.

Bij portretfotografie is het van belang dat de persoon open op de foto staat. Iemand die zich niet op haar gemak voelt, zal nooit hetzelfde uitstralen als iemand die dit wel is. Je “plakt” dan niet zo goed. Wil jij ook zo’n mooie portretfoto’s? Neem dan contact op.

Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account