Image
Top
Navigatie

DJ MacBrown

ontwikkelen merkidentiteit voor een DJ

Over het bedrijf

Raed is een producer/DJ en een welbekende naam in de muziekwereld. Hij draait op veel grote festivals en podia in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Hij heeft een enorme passie voor muziek en dat voel én zie je aan alles wat hij doet.

Ontwikkelen van een merkidentiteit die zijn DJ stijl qua muziek weergeeft

De ene DJ is de andere niet. Er zijn enorm veel verschillende stromingen in de muziekwereld en daarbinnen heeft elke DJ zijn of haar eigen geluid. En hier past natuurlijk ook een bepaald imago bij. Door een beeldmerk te ontwikkelen wat multi-inzetbaar is, wordt de merkidentiteit visueel op alle vormen van promotie goed weergegeven. 

Bij het ontwikkelen van de merkidentiteit voor deze DJ is er rekening gehouden met de verschillende achtergronden waar het logo op gebruikt kan worden. Denk hierbij aan flyers, posters, webbanners, spandoeken, websites en social media ter promotie van festivals en events. Hier heb je als een DJ namelijk geen invloed op. Elk festival heeft namelijk zijn eigen merkidentiteit.

Ontwerp logo voor merkidentiteit van DJ / producer

Strakke merkidentiteit en sprekende promofoto's

Het logo ontwerp voor deze dj/producer is strak en lekker eigenwijs. Of je het nu op een pen laat drukken of een mega groot spandoek, het heeft altijd dezelfde uitstraling. Op aankondigingen van festivals springt het logo er direct uit, wat de herkenbaarheid natuurlijk ten goede komt.

Voor de eigen administratie – briefpapier, visitekaartje e.d. – is er voor gekozen om het logo ontwerp met een glans te voorzien, waardoor het meer luxe oogt. Ook zijn er enkele promofoto’s gemaakt welke gebruikt konden worden op de eigen website uiteraard, maar ook voor andere promotionele doeleinden.

Ontwikkelen merkidentiteit DJ
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account