Image
Top
Navigatie

Maison Chic

Website maken voor kledingwinkel in herenmode

Over het bedrijf

Maison Chic is een van de oudste familiebedrijven in Kerkrade, want zij bestaan al meer dan 100 jaar! Van hoedenmakerij, tot parapluhuis naar kledingzaak in herenmode. Wat zij ook verkopen, service en kwaliteit staat altijd voorop.

De uitdaging van de kledingwinkel

Toen de zoon van Ron naar mij toekwam  met de vraag;  “wij willen een website laten maken voor de kledingwinkel, wil je ons hiermee helpen?” zei ik direct ja! Een van de mooiste (en tegelijkertijd ook de moeilijkste) dingen om te ontwikkelen is een concept voor een familiebedrijf dat een prachtige historie heeft.

Zij hadden geen website voor de herenmode nodig om als webshop te fungeren of online verkoop te promoten. Maar het doel van de website is puur om de mooie historie visueel weer te geven en het aanzetten tot een bezoek aan de kledingwinkel.

Hierbij was het van belang dat de nadruk voornamelijk komt te liggen op de klantbeleving en de persoonlijke service die dit familiebedrijf biedt. Want service staat al meer dan 100 jaar in het vaandel, dus dit moest absoluut goed naar voren komen op de website van de kledingwinkel.

Website laten maken voor kledingwinkel in herenmode

Website maken voor de kledingwinkel in herenmode

De bedoeling van de website maken voor de kledingwinkel is om online te laten beleven hoe het is om in de zaak te zijn. De warmte van het hartelijke personeel, de manier je ontvangen wordt en de persoonlijke benadering moesten hierbij de hoofdtoon voeren. Gewoon lekker authentiek, precies zoals ze zijn.

We hebben hierbij dan ook gebruik gemaakt van een mix van de oude foto’s door de jaren heen en de foto’s waar ze zelf op staan.

Voor de bedrijfshistorie is een aparte landingspagina opgezet die visueel mooi weergeeft hoe dit familiebedrijf van hoedenmakerij, naar hoedenzaak en parapluhuis tot een welbekende kledingzaak in herenmode is uitgegroeid.

Qua kleuren en design is het website design classy gehouden en toch bij de tijd. Waarbij de nadruk van de site ligt op kwaliteit en service.

Een prachtig project waar ik nog steeds met heel veel liefde en trots op terugkijk.

Website laten maken voor kledingwinkel in herenmode
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account