Image
Top
Navigatie

Onderarm Tattoo

Tatoeage ontwerp van een tribal met Maori invloed op de onderarm.

Klant
M.G.

Datum
Augustus 2016

Het ontwerp op de foto’s is vervormd, zodat het niet opnieuw gebruikt kan worden.

Over het Project

Voor deze klant is het tattoo ontwerp speciaal op maat gemaakt. Zij wist exact wat ze wilde laten ontwerpen. Een one-of-a-kind tatoeage, met symbolen die voor haar duidelijk moeten zijn, maar niet voor “de gewone mens”. Daarna hebben we alle maten opgemeten en vervolgens de voor- en nadelen van een onderarm tattoo besproken. Een onderarm tatoeëren is namelijk niet iets waar je lichtzinnig over moet denken. Bij het wisselen van een baan of het aantrekken van een partner heeft dit nogal wat invloed.

Voor een eerste schets is het lijnwerk opgezet. Pas nadat de schets is goedgekeurd, is het geheel verwerkt op de computer. Zodat we de symmetrie konden garanderen. Het resultaat is een soort tribal tattoo met een Maori invloed. Om een idee te geven hoe het geheel er uit gaat zien zodra hij gezet is, hebben we het ontwerp geplaatst via een stencil op de arm. Zo kan ze goed zien hoe de tattoo meebeweegt met het lichaam. Alsook de reacties van haar omgeving peilen.

Overweeg je om een onderarm tattoo te laten zetten?

Wil je meer over dit ontwerp weten of wil je zelf een tattoo laten ontwerpen? Neem dan contact op met ill graff design. We doorlopen graag alle mogelijkheden met je.

Delen is lief

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand