Image
Top
Navigatie

Pawlowski Adviesgroep bv

Zakelijke website in huisstijl voor financiële dienstverlener

Cliënt :

Pawlowski Adviesgroep bv

Jaar :

2013 eerste website

2018 vernieuwde website

Over het bedrijf

Pawlowski Adviesgroep is al meer dan 28 jaar een begrip in de financiële wereld in Limburg. Zo verzorgen zij gedegen en betrouwbaar hypotheekadvies, maar bieden zij ondersteuning in risicobeheer, pensioenopbouw, verzekeringen voor zowel B2C als B2B. Dit wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, vakkennis en grote persoonlijke betrokkenheid.

De uitdaging van het bedrijf​

Nadat we samen in 2013 al eerder een website hebben opgezet, is het 5 jaar later tijd voor vernieuwing. Het familiebedrijf heeft een groei doorgemaakt, waardoor de ietwat statische teksten nu niet meer aansluiten op de persoonlijke aanpak van het bedrijf.

We hebben gebruik gemaakt van een website analyse om te kijken wat goed was en waar de verbeterpunten voor het website ontwerp lagen. Zo was het belangrijk dat het hypotheekadvies en de verzekeringen meer naar voren moesten komen, maar ook de persoonlijke  betrokkenheid.  Daarnaast hebben we nog gekeken welke taken we konden automatiseren, zodat bepaalde repeterende taken verlicht konden worden.

Website ontwerp voor hypotheek advies en verzekeringsmaatschappij

Hoe zijn we te werk gegaan voor de website?

Voor dit project was er al een bestaande website aanwezig, waarbij we de data konden onderzoeken om te zien wat er wel en niet werkt. Dit hebben we als basis gebruikt om de structuur op te zetten voor de website. Ook hebben we goed gekeken naar hoe we ervoor konden zorgen dat de persoonlijke betrokkenheid meer naar voren kon komen.

Door gebruik te maken van zakelijke fotografie, zie je beter wie er achter dit bedrijf zit en benadruk je de persoonlijke band en de algehele merkbeleving.

Ook de teksten zijn grondig herzien. Waar in 2013 het “normaal”  was om statische zakelijke teksten te schrijven, is dit in de huidige tijd niet meer vanzelfsprekend. De teksten zijn nog steeds zakelijk, maar beter gericht op de lezer in hoe ze hun probleem kunnen oplossen in plaats van de nadruk te leggen op ” dit doen wij”.

Door de combinatie van het beeldmateriaal, de opmaak van de teksten en de lichte huisstijl is het geheel overzichtelijk en plezierig om te lezen op zowel een pc als op een smartphone. Maar ook Google vind de nieuwe opzet erg fijn door een herziening van de zoekwoorden waarop ze gevonden willen worden.

Daarnaast hebben we gekeken welke repeterende taken we makkelijker konden maken. Het aanmelden van een schade kostte het team namelijk enorm veel werk. Maar ook de klanten wilden dit liever online doen wanneer zij daar de tijd voor hadden.

We hebben daarom gekozen voor een online schademelding formulier dat interactief is. Wanneer iemand een bepaald soort schade wilt aanmelden zien zij alleen de relevante vragen, de rest blijft verborgen. Zo kan elke vorm van schade online gemeld worden in een en hetzelfde formulier, maar ook kan het team deze informatie direct in het dossier toevoegen.

Website ontwerp voor hypotheek advies en verzekeringsmaatschappij
Ill graff design heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Muriel is erg betrokken komt haar afspraken na en is erg creatief. Ik ben erg tevreden over de nieuwe website.
logo-verzekeringen-pawlowski-webdesign-website-min.jpg
Ger Pawlowski
Eigenaar Pawlowski Adviesgroep bv
Over ons pagina website ontwerp hypotheekadvies
Dienstenpagina website ontwerp
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account