iPMU - Permanent make-up

Branding, webdesign en fotografie voor permanent make-up experts

Over het bedrijf

iPMU bestaat uit 4 master experts op het gebied van permanent make-up. Ze zijn al jarenlang in het vak, kennen alle fijne kneepjes en hebben nu hun krachten gebundeld als iPMU. Zij organiseren events, geven masterclasses om de kennis van PMU specialisten naar een hoger level te tillen.

De uitdaging van het bedrijf​

Deze kanjers zochten een brandcoach die de PMU branding zo kon ontwerpen zoals ze voor ogen hadden. Verder was er lesmateriaal nodig in de vorm van een presentatie, werkbokjes en naslagwerk. Maar ook visuals voor social media die ze elk op hun eigen social media kanalen kunnen delen. 

Daarnaast is er bijpassende landingspagina nodig waar het team zichzelf op voorstelt. Een goed overzicht van de events en masterclasses die zullen gaan plaatsvinden. En de mogelijkheid dat een bezoeker zich direct kan inschrijven. 

Hoe zijn we te werk gegaan?

Als eerste hebben we het logo ontwerp gemaakt met bijpassende visitekaartjes, factuurpapier en visuals voor social media. Vervolgens heb ik het ontwerp voor de PowerPoint presentatie en de het gedrukte naslagwerk voor de studenten gemaakt, die passen bij de overige huisstijldragers als een consistent geheel.

Ook zijn er diverse tekeningen omgezet naar vector illustraties om bepaalde onderdelen visueel beter te kunnen benadrukken. Het ontwerp zelf is fris en uitnodigend, maar tegelijkertijd heeft het toch die “hygiënische schone uitstraling”, niet geheel onbelangrijk voor PMU-specialisten!
PMU branding en design voor lesmateriaal

One-page website als landingspagina voor promotiecampagne

Voor de promotiecampagne was er een landingspagina nodig waar geïnteresseerden naar een centraal punt toe werden geleid, zodat zij zich konden inschrijven voor de desbetreffende masterclass. Uiteraard is de eenvoudige one-page responsive website volledig in de huisstijl opgezet, waardoor de bedrijfsidentiteit behouden blijft. De vormgeving is strak, eigentijds en past perfect bij een bedrijf waarbij hygiëne op de eerste plaats staat.

Er staan daarom geen overbodige gegevens op, alleen puur hetgeen dat nodig is. De informatie over de desbetreffende masterclass, wie deze geeft en dat je je direct online kunt aanmelden.

Speciaal voor de website hebben we een zakelijk portret vastgelegd. Een visagiste heeft de dames van te voren heerlijk gepoederd. Daarna heeft elke dame apart aanwijzingen gekregen hoe ze haar beste kant kan accentueren op de foto.

Ook zijn er diverse groepsfoto’s gemaakt ter ondersteuning van bepaalde visuele stukken op de website, voor gebruik op LinkedIn en Facebook.
PMU branding en webdesign met fotografie
iPMU - branding en website met fotografie voor PMU experts
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet