Silvia Haanen

Ontwerp huisstijl en website voor spiritueel therapeut

Over het bedrijf

Silvia is een spiritueel therapeut. Door middel van workshops, coachings en een-op-een sessies spoort zij onverwerkte gevoelens en emoties op die klachten veroorzaken. Hiermee helpt zij je om meer inzicht te krijgen in welke stappen er genomen moeten worden voor een structurele oplossing.

De uitdaging van deze spiritueel therapeut

Spiritueel therapeut wordt je niet zomaar. Dat is een roeping die diep van binnen zit. Zo was dit ook voor Silvia. Al jaren begeleidde zij ouders en kinderen met psychische, sociale en emotionele problemen op scholen en medische kinderdagverblijven. Pas in 2006 heeft ze er voor gekozen om haar spiritualiteit en de begeleiding met elkaar te verbinden als zelfstandig ondernemer.

Om haar zelfstandig ondernemerschap kenbaar te maken voor de buitenwereld was er huisstijl ontwerp nodig. Maar ook een website die goed weergeeft wat spirituele therapie voor iemand kan betekenen. Meestal heeft een spirituele therapie website namelijk een hoog zweverig karakter. Dat is absoluut niet wat Silvia van haar website  wilde.

De nadruk moest komen te liggen op wat zij voor iemand kon betekenen, niet meteen op hoe ze dit doet. Met beide pootjes op de grond in gewone jip en janneke taal zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Precies zoals ook zij zelf is, met een warme tint om haar warme en open persoonlijkheid weer te geven.

Huisstijl ontwerp voor visitekaartjes en factuurpapier

Huisstijl ontwerp voor spiritueel therapeut

Silvia wilde voor haar praktijk een logo ontwerp dat haar persoonlijke aanpak goed weergeeft. Maar ook was het belangrijk dat het klavertje 4 – het symbool voor geluk – hierin werd opgenomen.

Door in een warm paarsrood haar naam te schrijven in een handgemaakt lettertype wordt dit goed weergegeven. Het klavertje is gebruikt als beeldmerk. Bij het drukwerk (briefpapier en visitekaart) wordt dit met een spotlak benadrukt. 

Hierbij wordt een extra glanslaag met een relief over dit symbool geplaatst, zodat je een een realistisch 3d-beeld krijgt.

Daarnaast is er een grafisch ontwerp gemaakt voor een informatieve folder die gebruikt wordt op scholen en kinderdagverblijven, alsook een roll-up banner. Deze laatste wordt gebruikt tijdens haar workshops en coaching sessies op locatie.

Typografie en huisstijl ontwerp voor spirituele therapeut
Fotografie voor spirituele therapie website

Fotografie voor sfeerbeleving

Voor zowel de folder, roll-up banner en de website waren foto’s nodig die helemaal op deze spiritueel therapeut aansloten. Hier horen uiteraard portretfoto’s bij, maar ook afbeeldingen die de diensten weergeven die zij aanbiedt op haar spirituele therapie website.

Roll-up banner in huisstijl van spiritueel therapeut
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en zakelijke professionaliteit van Muriel. Ze denkt en voelt mee vanuit de wensen en onwetendheid van de klant. Muriel heeft mensenkennis en een sterk inlevingsvermogen. Ze kan creativiteit voor je bedrijf, organisatie of vereniging op maat voor je laten spreken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is bespreekbaar en ze is geduldig!!!
logo-silvia-haanen-coach-spirituele-therapeut
Silvia Haanen
Spiritueel therapeut

Website voor spiritueel therapeut

Nadat we samen diverse websites hadden doorgenomen van enkele van haar concullega’s was het duidelijk welke kant ze niet uit wilde gaan. Haar spirituele therapie website moest niet zweverig worden, maar professioneel ogen, overzichtelijk met aansprekende teksten. 

Door de warme kleuren voelt de website al deels aan als een warm welkom. De teksten die door copywriter Marigoy zijn geschreven, benadrukken dit.

Voor elke dienst is er een aparte landingspagina opgezet, zodat zij hierop gevonden kan worden in Google. Maar nog belangrijker, zo vindt de bezoeker van de website voor spirituele therapie ook exact wat hij of zij zoekt.

Het doel van de website is om op een overzichtelijke manier bezoekers te informeren over de mogelijkheden en ernaast dat iemand direct een consult kan boeken.

Ontwerp website en huisstijl voor spiritueel therapeut
Ontwerp website en huisstijl voor spiritueel therapeut
Silvia Haanen - Ontwerp huisstijl en website voor spiritueel therapeut
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet