Image
Top
Navigatie

The Spherist

Branding voor Location & In-Store marketing expert

Over het project

The Spherist creëert een passende sfeer in winkelruimtes om publiek aan te trekken en te laten genieten van een optimale winkelbeleving. Zij voorspelt de nieuwste trends voor In-store marketing en vormt deze om naar slimme commerciële concepten voor winkels, pop-up stores en kantoorpanden.

Branding & In-store marketing: de ultieme oplossing voor stenen winkels

In-store marketing trekt als een magneet klanten aan voor fysieke winkels. Hoewel het lijkt alsof webwinkels steeds een stapje voor zijn, kunnen fysieke winkels hun klanten een geweldige ervaring bieden op het verkooppunt. Dit is het belangrijkste voordeel van in-store marketingtactieken: ze vinden plaats wanneer de klant betrokken is en klaar is om te kopen, in tegenstelling tot de digitale marketingtactieken die soms ietwat storend kunnen zijn.

En om deze tactiek goed in te zetten voor jouw winkel, huur je Nathalie in. Als Store brand & location marketeer weet zij als geen ander hoe je de perfecte winkelbeleving kunt creëren. Maar om ingehuurd te worden als In-Store marketing expert, moet je goed zichtbaar zijn voor je publiek. Ze vroeg mij daarom om een nieuwe merkidentiteit voor haar te ontwikkelen en een website die perfect zou weergeven wat zij voor haar klanten kon betekenen.

Moodboard In-Store marketing concept

Branding voor In-store marketing expert

Als eerste zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een sterk en herkenbaar merk.

Ze wilde dat wat zij doet graag visueel zien terugkomen zien in het logo ontwerp. Maar ook de sfeer welke zij creëert voor haar projecten. Deze sfeer is weergegeven door de cirkel waarin de ruimte wordt weergegeven. 

Door het contrast in het logo ontwerp krijg je een 3D-effect, wat zorgt voor een extra dimensie.

De combinatie van het wit met het frisse groenblauw legt de nadruk op de frisse nieuwe concepten die zij opzet voor haar klanten.

Voor het visitekaartje is gekozen voor een druktechniek waardoor het 3D-effect van het beeldmerk extra wordt benadrukt.

Branding voor Location & In-Store marketing expert

Website ontwerp voor location marketeer

Voor de website hebben we gekozen voor een one-page portfolio site. Dit is een landingspagina die alle informatie bevat die een klant zoekt met slechts 1 doel: het maken van een afspraak om met elkaar kennis te maken.

De afbeeldingen zijn makkelijk te vervangen, zolang ze steeds eenzelfde afmeting aanhoudt. Zo kan zelf zelf haar In-Store marketing portfolio eenvoudig updaten. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van subtiele animaties, waardoor het geheel meer gaat “leven”. Op die manier hebben we visueel benadrukt wat zij kan betekenen voor haar klanten.

Website voor Location & In-Store marketing expert
Website voor Location & In-Store marketing expert
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account