Image
Top
Navigatie

Stichting Ellen

Logo en huisstijl ontwikkeling voor een goed doel.

Klant
Stichting Ellen

Datum
Oktober 2017

Bekijk Project

Over het Project

Stichting Ellen is opgericht door vrienden van Ellen die iets voor haar terug willen doen. Zodat zij zich volledig kan richten op haar strijd tegen chronische Lyme. Als startende stichting was Stichting Ellen op zoek naar een passende huisstijl en logo. Het is belangrijk om herkenning en eenheid te creëren voor mensen die aangesloten zijn bij deze stichting, maar zeker ook voor mensen die zich willen gaan aansluiten bij de stichting.

Het huisstijl ontwerp

Het logo ontwerp was als eerste aan de beurt, voordat de rest van de huisstijl vorm kreeg. De open en hartverwarmende persoonlijkheid van Ellen moest hierin worden verwerkt. Het logo is eenvoudig, zonder al te veel tierelantijntjes. Er is maar 1 doel voor ogen, zorgen dat Ellen beter wordt, wat wordt weergegeven in de pijl met het groene doel. Dit beeldmerk is ook terug te vinden in de rest van de huisstijl. Ook werden onder andere visitekaartjes, mailheaders, briefpapier, de website, diverse social media uitingen en cadeaulabels vormgegeven.

Status van donaties

Mede door het advies van ill graff design heeft Stichting Ellen in minder dan 2 maanden al meer dan €4.000,00 opgehaald. Een top prestatie! Ook in het nieuwe jaar zal ill graff design Stichting Ellen blijven ondersteunen.

Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account