Image
Top
Navigatie

Stichting Ellen

Boho logo en huisstijl ontwerp voor goed doel

Over het project

Stichting Ellen is opgericht door vrienden van Ellen die iets voor haar terug willen doen. Zodat zij zich volledig kan richten op haar strijd tegen chronische Lyme.

Lyme meer dan moe...

Als startende stichting was Stichting Ellen op zoek naar een passende huisstijl en logo. Hierbij was het niet alleen belangrijk om herkenning en eenheid te creëren voor mensen die aangesloten zijn bij deze stichting. Maar ook om vrijwilligers aan te trekken die zich willen inzetten voor de stichting.
branding-stichting-logo-huisstijl-ontwerp-min.jpg
boho-huisstijl-lettertype-kleuren-stichting-branding-min.jpg

Hoe zijn we te werk gegaan voor de stichting?

Het logo ontwerp was als eerste aan de beurt, voordat de rest van de huisstijl vorm kreeg. De open en hartverwarmende persoonlijkheid van Ellen moest hierin worden verwerkt. Het logo is eenvoudig, zonder al te veel tierelantijntjes.
Er is maar één doel voor ogen: zorgen dat Ellen beter wordt. Dit wordt symbolisch weergegeven in de pijl met het groene doel. Dit beeldmerk is ook terug te vinden in de rest van de huisstijl.

Daarnaast werden andere communicatiemiddelen vormgegeven zoals visitekaartjes, mailheaders, briefpapier, de website, hekwerkbanners voor events, diverse social media uitingen en cadeaulabels.

Mede door de inspanningen van alle vrijwilligers, donateurs e.a. heeft Stichting Ellen in een zeer korte meer dan €4.000,00 opgehaald. Een top prestatie! Ook in het nieuwe jaar zal ill graff design Stichting Ellen blijven ondersteunen.
branding-social-media-template-stichting-instagram-min.jpg
branding-potten-verkooop-stichting-geld-ophalen-min.jpg

Lopen voor Lyme event op een parallel spoor

Lopen voor Lyme is een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. Het doel van het event is het creëren van Lyme awareness en het ophalen van funding voor het bekostigen van (buitenlandse) behandelingen, medicijnen, onderzoeken en dergelijke.

Voor dit event zijn diverse social media posts opgemaakt, zodat we via een parallel spoor eveneens donaties konden ophalen voor Ellen’s behandeling. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account