Image
Top
Navigatie

STIJL 3D

Branding en promotiemateriaal voor interieur designer van kinderkamers

Cliënt :

 van Ool Interieurspecialist i.s.m. Klijntje

Jaar :

2017

Diensten :

Over het bedrijf

Stijl 3d creëert unieke baby- of kinderkamers op maat, waarbij jouw persoonlijkheid tot uitdrukking komt en waar je kleintje zich thuis voelt. Door middel van een 3d model kun je direct al zien hoe het toekomst interieur er uit gaat zien. Daarnaast nemen ze je ook het werk volledig uit handen, van ontwerp tot uitvoering.

De uitdaging van het bedrijf​

Marcel is interieur ontwerper (van Ool Interieurspecialist) en Nancy is gespecialiseerd in alles wat ook maar met baby’s te maken heeft (Klijntje baby speciaalzaak). Samen hebben ze hun krachten gebundeld in een nieuws concept – Stijl 3d – waarbij ze aanstaande ouders volledig gaan ontzorgen. Een baby krijgen brengt namelijk veel regelwerk met zich mee, vooral als het baby-proof maken van je huis betreft maar toch nog lekker wilt blijven wonen. Samen helpen ze om die druk te verlichten met een interieur design (en uitvoering) waarbij ze alles regelen tot in de puntjes.

Voor dit concept was er promotiemateriaal nodig waarmee ze zichzelf zowel lokaal als online kenbaar konden maken. Van de branding van de winkel aan de buitenzijde (gevelbekleding) tot aan advertentie in de magazines en op Facebook. 

Huisstijl ontwerp voor interieur ontwerper

Een logo ontwerp was al aanwezig, maar dit moest nog omzet worden naar een werkbaar logo voor zowel drukwerk als voor online. 

De branding van het promotiemateriaal en de andere communicatiemiddelen is vervolgens van dit logo afgeleid. Zachte kleuren, speelse en vrolijke fotografie in combinatie met een strakke verdeling  en een niet al te strak lettertype zorgen zo voor een mooie samensmelting in het huisstijl ontwerp van de interieur ontwerper. 

s3d-advertentie-magazine-full-page-promotie-materiaal-huisstijl-min.jpg

Branding online en offline communicatiemiddelen

Om de online zichtbaarheid te vergroten is er een eenvoudige one-page responsive website volledig in de huisstijl opgezet, waardoor de bedrijfsidentiteit behouden blijft. Ook is er een Facebook campagne opgezet.

Daarnaast zijn er nog een product brochure en posters gemaakt, advertenties voor in de lokale krant en is de gevelbekleding door middel van banners opgemaakt in dezelfde huisstijl van de interieur ontwerper om de offline zichtbaarheid te vergroten.

s3d-facebook-cover-omslagfoto-interieur-designer-babykamer-min.jpg
s3d-folder-ontwerp-branding-kinderkamer-productbrochure-huisstijl-min.jpg
s3d-folder-ontwerp-branding-kinderkamer-productbrochure-huisstijl2-min.jpg
s3d-advertentie-magazine-kwart-page-promotie-materiaal-huisstijl-min.jpg
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account