Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Studentenvereniging Amphitryon

Ontwerp promotiemateriaal voor horeca event

Cliënt :
Studentenvereniging Amphitryon
Jaar :

2016

Over het project

Studentenvereniging Amphitryon verbonden aan de Hotel Management School Maastricht, is de oudste en grootste vereniging van Maastricht.

Promotiemateriaal voor hét horeca event van het jaar

Het Preuvenemint is het oudste gastronomische openluchtfestijn in Maastricht waar deze sociëteit elk jaar aan deelneemt. De naam Preuvenemint is een samenvoeging van de Maastrichtse woorden preuve (proeven) en evenemint (evenement). Dit horeca event is een uitgelezen kans om de geleerde theorie in de praktijk te brengen en uiteraard met volle teugen te genieten samen met de gasten.
Elk jaar hebben ze een ander thema en deze editie is 35 jaar zomer ter ere van het jubileum van het Preuvenemint. Ze willen hun gasten het gevoel geven dat ze een beachclub binnenstappen. Om hun stand mooi aan te kleden hebben ze ill graff design gevraagd voor het ontwerpen van 2 banners en een menukaart. Het geheel moest een zomerse sfeer uitademen met een tikkeltje luxe. We hebben gekozen voor illustraties in een Ibiza style ontwerp dat fris oogt en “zomer” uitstraalt.
Ontwerp spandoek voor horeca event (preuvenemint) in Maastricht
Vormgeving van menukaart in ibiza vibe voor Preuvenemint in Maastricht
Ontwerp menukaart voor horeca event in Maastricht
Detail illustratie van menukaart
Studentenvereniging Amphitryon - ontwerp promotiemateriaal voor horeca event
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet