Image
Top
Navigatie

Tattoo backpiece

Tatoeage ontwerp van een pauw op de rug.

Klant
U.G.

Datum
Juli 2014

Over het Project

Voor deze klant is het tattoo ontwerp speciaal op maat gemaakt. Zij wist exact wat ze wilde laten ontwerpen. Eerst hebben we alle maten opgemeten en de diverse ideetjes besproken. Vervolgens is het lijnwerk van de tattoo opgezet. Pas nadat ook deze schets is goedgekeurd, is het geheel ingekleurd met aquarelverf en verwerkt op de computer. Het resultaat is een verbluffend mooi tattoo ontwerp van een pauw. Om een idee te geven hoe het geheel er uit gaat zien zodra hij gezet is, hebben we het ontwerp geplaatst op een bestaande foto.

Betekenis tattoo ontwerp

De pauw, vaak gekozen voor de grotere tattoo’s, is met zijn staart en kleuren duidelijk een statement tattoo. Meestal gezien als een symbool voor schoonheid en trots. Maar de pauw tattoo heeft meerdere betekenissen.

In het boeddhisme, is de pauw de metgezel van de godin van barmhartigheid Kuan-Yin en een symbool voor het hogere bewustzijn. In het hindoeïsme wordt het geassocieerd met de godin Lakshmi, welke staat voor vriendelijkheid en innerlijke schoonheid.

Omdat de vogel jaarlijks zijn veren vervangt, wordt hij gezien als een symbool van vernieuwing, en zelfs van onsterfelijkheid en wederopstanding, waardoor hij een nauwe neef van de feniks wordt.

Wil jij ook een tattoo laten ontwerpen?

Tegenwoordig is het hebben van tattoos heel populair, en dit gaat vaak ten koste van de originaliteit van de ontwerpen. Hele volksstammen lopen met sterretjes, veertjes en infinity-tekens.

Maar door de grote populariteit worden er ook steeds meer stijlen aan het tattoospectrum toegevoegd. Bijna alles is tegenwoordig mogelijk en ook de verschillende stijlen krijgen steeds meer aanhang. Er zijn zelfs tattooverzamelaars die verre reizen maken om door hun favoriete artiesten te worden getatoeëerd.

Wil je een tattoo ontwerp laten maken, dan hoef je niet zo ver te reizen, dat kan ook bij ill graff design. Door ervaring met verschillende tattoo-stijlen, het opzetten van een illustratie en kennis van het menselijk lichaam, kan ik het tattoo ontwerp speciaal op maat maken. Ik neem de tijd voor jou en je idee. Want wanneer je een tattoo neemt, is het voor het leven. Daarom is het zo belangrijk dat een tattoo ontwerp moet passen bij jou, je persoonlijke stijl en smaak. Maak een afspraak om jouw idee te bespreken.

Wil je meer over dit tattoo ontwerp weten of wil je zelf een tattoo laten ontwerpen? Neem dan contact op met ill graff design.

Let op: dit betreft alleen het tattoo ontwerp. ill graff design zet geen tattoo’s!

Delen is lief
  • 1
    Share

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand