Image
Top
Navigatie

Visagie Maastricht by Edith Remmen

Huisstijl ontwikkeling en drukwerk voor visagist & haarstyliste

Cliënt :
Visagie Maastricht​
Jaar :

2011 – heden

Over het bedrijf

Professioneel visagiste en haarstyliste Edith Remmen zorgt dat je er op je mooist uitziet voor o.a. je bruidsvisagie, feest,- & gala make-up.

De uitdaging van het bedrijf​

Edith is een van mijn oudste klanten en een heerlijk mens om mee samen te werken bij fotoreportages. Haar oude huisstijl gaf dit alleen niet goed genoeg weer. Ze sprak haar doelgroep aan op een manier die niet bij haar paste en was toe aan verandering. Ze wilde het nu echt goed aanpakken en zichzelf neerzetten als de expert in haar vak die ze ook daadwerkelijk is.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Omdat ze zowel een make-up artist is, als een professioneel masseuse hebben we gekeken hoe we dit het beste konden combineren. Het logo hebben we aangepast naar een persoonlijke brand “by Edith Remmen”. Voor de verschillende pijlers hebben we kleurcombinaties gekozen die hierbij passen. De tone-of-voice (hoe je klanten aanspreekt) past nu beter bij haar doelgroep. Door het gebruik van pakkende afbeeldingen wordt haar werk goed weergegeven, mede door de heldere (detail) fotografie. Dit hebben wij vervolgens ook doorgetrokken naar haar responsive website om er een mooi vast geheel van te maken. Daarnaast is er ook verschillend drukwerk ter promotie ontwikkelt, zoals roll-up banners, posters, visitekaartjes, brochure en flyers, om ook haar offline zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten.

Muriel leerde ik enkele jaren geleden kennen op een fotografie workshop waar ik als visagiste aan het werk was. Meteen vond ik haar stijl van werken heel fijn. To the point, no nonsens, mooi werk afleveren. Maatwerk, want iedere opdracht die zij doet wordt goed voorbereid van te voren is er veel overleg. Wat gaan we doen, hoe gaan we het doen en wie gaat wat doen... Bedankt Muriel voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren, ik hoop dat er nog vele mogen volgen!
logo-eremmen-massagemaastricht-visagie-mua-min.jpg
Edith Remmen
Visagie Maastricht
Huisstijl ontwerp visagist
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account