Image
Top
Navigatie

Zakelijke relaties een fijne kerst wensen?

Zakelijke kerstkaarten laten maken voor je bedrijf

Cliënt :

Diverse klanten waaronder: Top Alivio, Henk van Leeuwen Timmerwerken, Galerie Aalbekerhoeve, particulieren, ill graff design e.a.

Jaar :

2011 – heden

Over het project

Door de jaren heen heb ik verschillende zakelijke kerstkaarten mogen ontwerpen. Een kerstgroet is een van de mooiste manieren om van je te laten horen. Het geeft jouw klanten een klein geluksmomentje en het is een perfect moment om de persoonlijke kant van je bedrijf te laten zien.

Een zakelijke kerstkaart is een geluksmomentje voor je klanten

Dankzij e-mail en WhatsApp is het versturen van een fysieke kerstkaart de laatste jaren steeds meer afgenomen en dat is wat mij betreft zonde. Want in een tijd dat je zoveel thuis bent en zaken wat rustiger zijn, is het geklepper van de brievenbus nog meer dan anders een klein geluksmomentje geworden. Daar kun je met een originele zakelijke kerstkaart en een sympathieke of inspirerende boodschap die aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten, dankbaar op inspringen.⁠

Met een standaard kerstkaart uit het boek van de drukker is het effect namelijk toch altijd een stuk minder… Wanneer ik een zakelijke kerstkaart ga ontwerpen voor een bedrijf, zorg ik dat deze perfect aansluit op jouw bestaande huisstijl. Bovendien draagt een ‘gebrande’ kerstkaart bij aan de algemene herkenbaarheid van jouw bedrijf en merk.⁠ Een simpel gebaar met een persoonlijke impact.⁠

Kerstkaart is huisstijl voor Henk van Leeuwen Timmerwerken

Kerstkaart voor bedrijf in eigen huisstijl

Voor dit bedrijf in houtverwerking en timmerwerken heb ik diverse kerst-achtige afbeeldingen gezocht zoals houten kerstbomen, ornamenten en beelden. Op die manier benadruk je  de boodschap van het bedrijf met een zakelijke kerstkaart die écht bij je bedrijf past.

Daarnaast heeft het bedrijf dat jaar ook houten kerstbomen gemaakt voor al haar vaste klanten. Dat noem ik merkbeleving ten top!

Kerstkaart met illustratie voor bedrijf

Een kerstkaart gebruiken om je klanten te bedanken

Een kerstgroet kan tevens een mooi moment zijn om nog even te bedanken voor de prettige samenwerking afgelopen jaar. Je kerstkaart functioneert dan meteen als bedankkaartje.

Lees anders ook eens mijn blog met 20 voorbeeld teksten om te zeggen: bedankt voor je bestelling als je niet weet wat je moet schrijven. Je hoeft dan in principe alleen nog bestelling te veranderen in samenwerking. 😉⁠

Kerstkaart laten maken voor je bedrijf

Feestelijke en chique kerstkaart voor mijn bedrijf

Elk jaar maak ik voor mijn eigen bedrijf een kerstkaart ontwerp. Deze verstuur ik op Christmas Card day 9 december naar al mijn fijne klanten én vrienden.⁠ 

Ik zie het namelijk als een mooie gelegenheid om ze toch even persoonlijk te laten weten dat ik aan ze denk en een fijne kerst toe te wensen. ⁠En zo blijf je top of mind!

Persoonlijk vind ik het geweldig om een kerstkaart te ontvangen. Maar ik ben dan ook een echte fan van kerstmis! Zodra ik er weer een heb ontvangen, hang ik hem direct op in huis. Dat maakt de kerst toch nét even iets leuker.⁠ 😉⁠

De kerstkaart voor mijn bedrijf die hierboven staat had dit keer een extra luxe en feestelijk tintje door de gouden elementen op de kerstkaart en de sprankelende gouden enveloppe. Dit in verband met het 10-jarig bestaan.

Diverse ontwerpen van zakelijke kerstkaarten

Hieronder kun je een kleine greep zien van de verschillende kerstkaarten die ik heb mogen maken voor mijn klanten, alsook voor mijn eigen bedrijf. Van de simpele kerstkaart met een tekst tot illustraties die ook voor andere campagnes zijn gebruikt.

Kerstkaart voor bedrijf top Alivio
Zakelijke kerstkaart laten maken met een tekst
Ontwerp zakelijke kerstkaarten
Ontwerp kerstkaarten voor bedrijf met illustratie
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account