Positionering: het denkwerk achter je merk

Module 1:
Jouw idee naar contentplan

In de praktijk neem je vaak te weinig tijd om eens goed na te denken, stil te staan en te brainstormen over wat jou als ondernemer drijft. Maar ook hoe je dit goed kunt omzetten naar een heldere boodschap van je merk.

Tijdens deze workshop komen creativiteit en strategie samen waardoor je een ijzersterk concept krijgt voor al je communicatie. Hierbij ligt de nadruk op het opwekken van inspiratie en HOE je dit eenvoudig kan omzetten naar een strategie (en bijpassend contentplan) die perfect bij je past.

Zo leer je niet alleen hoe je eindeloos goede content kunt bedenken die past bij je merk en je volgers. Maar het draait vooral om wie jij bent en hoe je jouw unieke meerwaarde benadrukt met waardevolle content waar jouw doelgroep dol op is.
De eerstvolgende workshop is in januari 2022. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst en ontvang als eerste de nieuwe datum en inschrijfmogelijkheid voor de workshop.
Positioneringsworkshop: ontdek jouw merkverhaal

Een heldere visie voor je merk

Met een duidelijke positionering van je merk weet je precies waar je voor gaat, waar je voor staat en hoe je dit gaat doen. Het geeft je een solide basis, een leidraad voor al je marketing en communicatie werkzaamheden.

Tijdens deze workshop leer je hoe je door een heldere visie van je merk jouw unieke verhaal beter kan vertalen naar een blog, post of website. Je ontdekt jouw rode draad, de kapstok voor al je content waarmee je jouw specifieke klant kan aantrekken en activeren.

Denk hierbij aan:

Een inspirerend merkverhaal

Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om eindeloos veel tijd en energie in je social media of website te steken zonder resultaat. Dat je iedere keer opnieuw onderwerpen moet bedenken voor posts of blogs, maar je op een gegeven moment niet meer weet waar je het moet zoeken. Je hebt het gevoel dat je steeds in herhaling valt of hetzelfde zegt als alle andere ondernemers in jouw vakgebied. Hoe maak je het verschil?

Als brandcoach en marketing communicatie adviseur weet ik wat er nodig is om jezelf als een sterk merk neer te zetten. Die kennis combineer ik in deze positioneringsworkshop met de 20+ jaar ervaring als trainer en coach bij internationale bedrijven, zodat je de lesstof echt eigen maakt.
Ik ga je aanleren hoe jij – door dicht bij jezelf te blijven –  eindeloos veel inspiratie kunt opdoen, waardoor je nooit meer zonder ideeën komt te zitten. Hoe jij je kunt onderscheiden van je concurrenten die hetzelfde willen vertellen. Met een uniek merkverhaal dat jouw ideale klant raakt in hart, hoofd en ziel.

Programma

 • Voor wie? De workshop is voor iedereen die vanuit een duidelijke strategie zelf content wil bedenken. Je creëert content die aansluit bij je eigen doelstellingen en relevant is voor je doelgroep(en).
 • Wanneer? Januari 2022
 • Waar? De Foodstudio op C-mill in Heerlen.
 • Kosten? In 2021 een introductieactie van € 325 voor € 295 excl. BTW per persoon.
 • Aantal personen? Maximaal 6 personen, zodat iedereen voldoende tijd en persoonlijke aandacht kan krijgen. (Minimum is 2)
 • Inclusief: Leuke goodies, koffie, thee en heerlijk genieten van wat lekkers tijdens de pauzes van Natuurlijk! Charlotte - plant-based bakery

In de workshop “Jouw idee naar contentplan” komen de volgende onderwerpen aan bod:

BONUS: Doordat we alle stappen samen doornemen, kan ik direct hulp bieden bij de dingen waar je op dat moment tegenaan loopt. Ook krijg je tijdens de workshop een werkboek. Dit bevat - naast de taken die je uitvoert tijdens de les - extra tips en tricks die je steeds opnieuw kunt toepassen.

Dit levert jou deze positioneringsworkshop je op:

Reserveer jouw plek!

Wil jij voor eens en altijd duidelijk hebben hoe je jezelf beter in de markt kunt zetten? Zodat je nooit meer gefrustreerd raakt over wat je moet posten op social media? Dat je website de klanten gaat aantrekken die jij wilt hebben, omdat je exact weet hoe je jouw doelgroep op de juiste manier aanspreekt. Maar ook dat al je tijd en energie die je in je communicatie steekt, eindelijk wat gaat opleveren.

Deze ambitieuze ondernemers gingen je al voor

Vragen of twijfels?

Ja, het geleerde kan je toepassen op elk Social media kanaal, je mailings, blogs en zelfs je website. Deze positioneringsworkshop helpt jou om het denkwerk dat erachter zit, de strategie te bepalen. Doordat je na deze workshop het hoe wat waarom en wanneer heel helder hebt, kan je veel makkelijker je teksten schrijven. Je weet namelijk welk soort content je doelgroep ook daadwerkelijk boeit, hoe je het interessant en waardevol voor ze kunt maken.

 

Maar ook dat de content die je gaat maakt, jou gaan helpen om je doelen te bereiken. Dat je geïnvesteerde tijd en energie ook iets gaat opbrengen!

Yes, absoluut! Juist dan is deze workshop perfect voor jou, want ik leer je hoe je creativiteit in jezelf aanwakkert. Binnenkort maak jij nieuwe content, schrijf je eigen teksten en maak je onweerstaanbare afbeeldingen.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ondanks de flexibiliteit die online workshops bieden, merk ik dat er te vaak een gemis is van persoonlijk advies. Het is te algemeen opgezet in verband met de schaalbaarheid, zodat er zoveel mogelijk personen gebruik van kunnen maken.

 

Dit werkt voor veel ondernemers gewoonweg niet. Na de online workshop hebben ze nog steeds geen idee hoe ze het geleerde daadwerkelijk kunnen omzetten voor hun eigen bedrijf.

 

Daarom doe ik het anders.
Tijdens deze hands-on workshop ga je met jouw eigen bedrijf en eigen spullen aan de slag. Ik ben er elke stap bij om jouw ideeën om te zetten naar content die past bij jouw unieke bedrijf. Ook is er genoeg ruimte voor je specifieke vragen en om samen met de andere deelnemers te sparren. Het is dus écht een workshop op maat voor maximaal 6 personen.

 • je wilt effectief aan de slag gaan met content maken voor je social media, je website, mailings of blogs.
 • je wilt weten hoe je een idee moet omzetten naar content die je doelgroep geweldig vinden
 • je bent klaar met het hap-snap maken van posts die niets opleveren
 • je wilt met een slimme online strategie je doelen bereiken 
 • je wilt dat de tijd die je besteed aan je online marketing niet voor niets is
 • zowel voor starters als wanneer je al langer met je bedrijf bezig bent
 • je jouw bedrijf online een gezicht en een stem wilt geven die helemaal passen bij wie jij bent en waar je voor staat
 • je de juiste klanten wilt aantrekken met de like-know-trust factor voor langdurige connecties
 • je een workshop wilt volgen waar jij écht iets aan hebt, omdat het ingaat op WIE JIJ BENT en waar je voor staat (persoonlijk en op maat)
 • je wilt vol vertrouwen zelf aan de slag met je marketing, zonder uren kwijt te zijn of tegenvallend resultaat

Klopt, het is een investering, een die je doet in jezelf en je bedrijf. Je kunt natuurlijk zo doorgaan zoals je nu doet,  maar dan verandert er ook niets.

 

Maak een flinke stap vooruit met deze eenmalige investering. Ga voor een duidelijke visie voor je content, meer online zichtbaarheid en maak hiermee je toekomst bestendig als ondernemer. Je krijgt namelijk alle tools in handen om je bedrijf op de juiste manier in de picture te zetten, voor nu en de komende jaren.

 

Het is mijn doel dat jij na de zichtbaarheidsworkshop zelfstandig en vol vertrouwen aan de slag kunt met je content. Dat je niet meer aanmoddert of met losse flodders schiet. Je weet hierna precies hoe en wat je moet doen om je doelgroep te raken in hart, hoofd en ziel.

 

Wat is het jou waard om voor eens en altijd korte metten te maken met urenlang bezig zijn, zonder resultaat?

Ja! Na de workshop bied ik elke deelnemer eenmalig 30 minuten gratis advies aan.
Module 1: jouw idee naar contentplan - positioneringsworkshop
WACHTLIJST

Zeker zijn van een plek voor de volgende workshop?

Schrijf je in voor de wachtlijst en ontvang als eerste de nieuwe datum en inschrijfmogelijkheid voor de workshop in de aankomende maanden.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet