Image
Top
Navigatie
Blog update op 11-10-2014 Leestijd: 2 minuten

Post-it War Glaspaleis haalt de krant!

De guerrilla campagne was een groot succes!

Onze Post-it war campagne om geld in te zamelen voor de Voedselbank Limburg-Zuid heeft gewerkt! Diverse kranten hebben de campagne opgemerkt en hebben er ruchtbaarheid aan kunnen geven.

Bekijk de campagne

Sta er even bij stil: In jouw directe buurt leven mensen in armoede.

Er zijn al veel goede doelen waar je mee om de oren wordt geslagen met de kerst; serious request van 3FM, Music for life van Studio Brussel, Heerlen draait door van RTV Parkstad en nog vele anderen. Toch wil ik jullie vragen om even stil te staan bij de armoede van gezinnen in je eigen buurt en hier iets aan te doen.

Ill Graff Design en Limburg Media hebben de handen ineen geslagen samen met SCHUNCK* en Studio BePe om de Voedselbank te ondersteunen met het project Glaspaleis Post-it War. Help ons mee door te twittteren (@glaspaleisPiW #glaspaleis), het te delen op Facebook, mee te plakken of door €1,00 te doneren zodat ook deze gezinnen een fijne kerst hebben. Denk even niet aan je eigen 6-gangen diner, maar wat jij kunt doen voor mensen in jouw buurt die dit niet hebben.

Lees enkele van deze krantenknipsels
Artikel Post-it war in Zondagsnieuws

Artikel Post-it war in Zondagsnieuws

Artikel Post-it war in Limburgs Dagblad

Artikel Post-it war in Limburgs Dagblad

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account