Image
Top
Navigatie

Voor de bestaande website of webshop

Minimale aanpassingen, grote voordelen.

Heb je al een website, maar sluit hij niet meer (compleet) aan op je bedrijf?

Wordt de website niet (goed) weergegeven op mobiele browsers? Wil je nieuwe producten of diensten toevoegen maar dat lukt niet? Moet je voor elke aanpassing de website ontwikkelaar bellen (en betalen)?
Al snel zal een website ontwikkelaar je vertellen dat je de website compleet moet vernieuwen.

ill graff design vindt dat dit ook anders kan. Niet iedereen wilt zijn bestaande website overboord gooien om een nieuwe website te laten maken. Hier hangt veel tijd, energie en een kostenplaatje aan vast. Zeker als het al enige tijd geleden is dat de website is ontwikkelt. In vergelijking met nu, was het ontwikkelen van een website, redelijk duur, want een eenvoudige website kreeg je niet onder de 4 cijfers. Dit is uiteraard niet in de koude kleren gaan zitten. Wanneer je al een bestaande website hebt kun je nu ook met minimale aanpassingen toch een groot voordeel behalen.

Zelf je website beheren

Een handige oplossing is om aan de bestaande website een Contact Management Systeem (CMS) toe te voegen. Je kunt zelf de website van tijd tot tijd aanvullen met artikelen, foto’s of andere relevante informatie. Je behoudt hetzelfde uiterlijk als eerst, alleen aan de achterkant (back-end) gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Geen extra kosten meer voor elke aanpassing. Je bepaalt zelf wanneer iets aangepast moet worden, zonder alle poespas. En dat is zelf mogelijk voor een lagere prijs dan wanneer je een compleet nieuwe website zou laten maken.

Omzetten website met CMS
Integratie van de laatste nieuwe techniek

Om toch te kunnen voldoen aan de laatste standaarden met betrekking tot browsercompatibiliteit, zoekmachine vindbaarheid, animaties, juiste codering of responsive design, kan je deze aan de bestaande website laten toevoegen.

Browsercompatibiliteit: De website werkt hetzelfde op diverse webbrowsers zoals Internet Explorer, Safari, Chrome, FireFox e.d. uiteraard met de laatste standaardspecificaties.

Zoekmachine vindbaarheid: Vooral bij de wat oudere websites is de techniek ietwat achterhaald en wordt de website niet meer goed gevonden. Er wordt gekeken welke dingen aangepast moeten worden om aan de voorwaarden van Google te voldoen.

Animaties: Websites die gebruik maken van Flash is niet meer van deze tijd. Op meer dan de helft van de systemen waarop de website bekeken wordt zal de animatie niet te zien zijn. Fataal als je het menu of (nog erger) een complete website in Flash hebt. Door gebruik van HTML5 en CSS3 krijg je complexe en mooie effecten, zelfs animatie, zonder het gebruik van Flash of andere plug-ins.

Juiste code: Bij veel oude websites is er gebruik gemaakt van tabellen om een afbeelding te plaatsen en was je gebonden aan allerlei restricties. Daarnaast was er geen standaard voor de programmeurs en deed iedereen maar wat hij dacht dat het beste was. Foute code wordt tegenwoordig afgestraft door Google.

Responsive design: Websites worden steeds meer op tablets of smartphones geopend. Een website met responsive design past zich aan zodat hij er op ieder scherm goed uit ziet. Er is geen extra app of mobiele website meer nodig.
Lees meer over responsive design

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand