Image
Top
Navigatie

Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken

Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse

Wanneer het al een tijd geleden is dat je een website hebt laten maken, is het verstandig om na een bepaalde periode te kijken of de website nog steeds voldoet aan je verwachtingen. Spreekt hij jouw doelgroep aan en zet hij bezoekers ook écht aan tot actie? Betaal je veel geld voor Google AdWords maar krijg je geen leads? Wil de omzet van je webshop maar niet groeien?

Dan is het verstandig om een website analyse door te voeren. Zodat je exact weet hoe de vork in de steel zit.

Dat wilt niet zeggen dat je website ineens niet meer goed genoeg is hoor. 😉 Maar meestal is het de normaalste zaak van de wereld dat, nadat de website online is gezet, er niet meer kritisch gekeken word naar hoe de website presteert en wat er beter kan. Dat is begrijpelijk. Je verwacht immers dat de website die je hebt laten bouwen volledig klaar is na oplevering.

Daar kan ik volledig inkomen. Desondanks kun je zonder te meten niet weten waar nog groei mogelijk is of de effectiviteit checken. Met een website analyse probeer je de echte sterkten en zwakten van je website in kaart te brengen. Zo krijg je een goede basis om mee van start te gaan. Hiermee kun je de resultaten van de website perfect optimaliseren voor jouw ideale (potentiële) klant.

 

Ontdek nieuwe kansen met een website analyse

Door middel van een website analyse kunnen we exact zien wat er goed werkt en welke verbeterpunten er zijn.

Als uitgangspunt start ik met Google Analytics. Dit is een gratis statistiekenprogramma van Google die sinds de oplevering van je website data heeft verzameld (mits dit goed is ingesteld).

Het doel van Analytics is om jou als eigenaar van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Hiermee kun je dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van jouw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men de website verlaat en welke bezoekers je het meeste opleveren.

Maar met alleen de resultaten uit een Google Analytics scan ben je er nog niet. Ik pluis jouw online identiteit helemaal door tot op het kleinste detail. Want ik weet als brand coach hoe zeer bepaalde kleuren, afbeeldingen en specifieke teksten je bezoeker kunnen beïnvloeden. Daarom wordt er ook gekeken naar hoe het brein van jouw klant werkt en hoe je deze nóg beter kunnen aanspreken.

Ontdek strategische informatie die er écht toe doet!

Vraag de webanalyse nu aan
Website beter vindbaar maken met een website analyse

Laat je website groeien met een website analyse

Ga goed van start om jouw klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn én online verder te groeien.

Naast dat ik je inzicht geef in hoe jij je website beter kunt optimaliseren voor Google, krijg je ook alle tips en adviezen die je helpen om van minder bezoekers, meer klanten te maken. Het kleinste detail kan al een verdubbeling voor je omzet betekenen! Plus je krijgt alle verborgen informatie boven water om strategische keuzes te maken.

Zo kost een website analyse je geen geld, maar levert het het op.

Met de website analyse krijg je een helder inzicht in:

  • waar verbeterpunten liggen (wat werkt wel en wat niet)
  • waar je verkeer vandaan komt
  • welke interactie er is met de website
  • waarop je écht gevonden wordt
  • welke pagina’s het meest bezocht worden
  • wie je doelgroep is (ontdek jouw ideale klant)
  • hoe je jouw doelgroep het beste kunt aanspreken
  • welke content verbetering nodig heeft
  • hoe je social media beter inzet
  • hoe je organisch kunt groeien zonder Google Adwords

Je bent namelijk veel gerichter bezig en weet exact waar je de focus op moet leggen aan de hand van harde feiten. Met deze verbeteringen kan je dus jouw business met 10%, 30% of zelfs 50% beter laten presteren. Want hoe hoger de bezoekerswaarde is, hoe beter en sneller jij je omzet verhoogt.

Vraag de webanalyse nu aan

Klijntje

Muriel werkt al jaren met ons bedrijf samen en is heel pro actief. Ze denkt over alles mee en het resultaat is direct merkbaar. Samen met haar staan wij sterker in onze online platforms en marketing. Een aanrader!

Nancy Gust
Klijntje Baby & Kids Lifestyle
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Marketing en communicatie, Webshop en vindbaarheid vergroten

Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen

Muriel is een creatieve duizendpoot. Wat haar kenmerkt is zowel haar grafische als technische kennis. Dat maakt dat Muriel voor mij uniek is. Ze weet met haar inzichten heel goed de wensen van haar klant te vertalen naar concrete oplossingen en middelen. Een echte conceptdenker. Niet iemand die enkel een “opdracht” aanneemt, maar meedenkt om te komen tot een optimaal resultaat. Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen. Muriel is planmatig, houdt zich aan afspraken en is bovenal een hartstikke fijn persoon om mee samen te werken

Cyriel Hendrix
Wie is U / Hendrix & Co.
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Marketing en communicatie, Webdesign en online marketing strategie

We hebben de samenwerking met Muriel als zeer prettig ervaren. Ze zorgt voor mooie en moderne vormgeving. Bovendien goede onderlinge afstemming en afspraken worden nagekomen.

Tom Vossen
AgriDirect
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Marketing en communicatie, Webdesign en online marketing strategie

De samenwerking met Muriel was heel natuurlijk

Natuurlijk! Charlotte Plant-based Bakery

De samenwerking met Muriel was heel natuurlijk. Muriel heeft het plaatje in mijn hoofd precies weten uit te beelden in mijn website/shop. Ze werkt zeer professioneel en houd van doorpakken, wat ik zeer fijn vond.

Charlotte Post
Natuurlijk! Charlotte
Project details:Webshop en vindbaarheid vergroten

een goede samenwerkingspartner die je stimuleert om een professional te worden

De startup met www.uppies.nl ging goed van start een aantal jaren geleden, Muriel dacht goed mee en gaf goede tips om onze webshop neer te zetten. In Muriel vind je een goede samenwerkingspartner die je stimuleert om een professional te worden in een voor ons vrij nieuwe wereld 8 jaar geleden.

Marcel & Nancy Gust
Uppies
Project details:Webshop en vindbaarheid vergroten

Stelt kritische vragen op het juiste moment

Muriel heeft mij heel goed geholpen met structuur brengen in de manier waarop ik mijn verhaal het beste online kan communiceren. Haar vermogen om goed te luisteren naar mijn wensen en zich kunnen inleven in mijn onderneming, mijn klant en de markt maakte dit proces heel plezierig. Ze laat je zelf nadenken en stelt kritische vragen op het juiste moment. Nu weet ik precies wat ik moet doen om de communicatie van mijn bedrijf naar een next level te tillen.

Jeffrey Heiligers
Studio Jeffrey Heiligers
Project details:Marketing en communicatie, Webdesign en online marketing strategie

Altijd bereikbaar en meedenkend, flexibel en gewoon direct aanpakken

Muriel heeft ons tijdens de brainstormsessies, naar de uiteindelijke branding van ons nieuwe bedrijf Audio Solvation, steeds weten te motiveren. Grote pluspunt is dat Muriel zich goed kan inleven in de klant en markt, en daardoor weet wat er speelt en wat belangrijk is. Tijdens de daarop verdere uitwerking van zowel de huisstijl als de nieuwe website heb ik goed kunnen samenwerken met Muriel. Altijd bereikbaar en meedenkend, flexibel en gewoon direct aanpakken. Dat is hoe ik de samenwerking met Muriel ervaren heb, en nog steeds ervaar!

T. Dohmen
Audio Solvation
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Marketing en communicatie, Webshop en vindbaarheid vergroten

Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie

Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie. In mijn geval vond ik het fijn dat ze het vanuit een creatieve kant kon bekijken. Ik heb nu een duidelijke analyse van mijn bedrijf en goede tips waar ik mee aan de slag kan.

Andrea Beckers
Beckflash fotografie
Project details:Social media, Webdesign en online marketing strategie

Laat je bedrijf groeien en stralen!

Ill Graff Design doet alles voor mij wat ik vraag aangaande website, reclamemateriaal, foto’s, filmpjes en ik ben er ontzettend blij mee! Mijn nieuwe website is een aanwinst! Dank je Muriel! Vraag haar eens wat ze voor je kan doen om je bedrijf te laten groeien en stralen!

E. Lemmens
Esther Lemmens Permanent Make-up
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Social media, Webdesign en online marketing strategie

Goed vindbaar en overzichtelijk

Dankzij Muriel van Ill graff-design beschik ik nu over een moderne website. Al mijn klanten kunnen nu op een overzichtelijke manier mijn producten vinden en bestellen.

P. Kroes
Landroverwinkel.nl
Project details:Webshop en vindbaarheid vergroten

ZIJ heeft ONS op de kaart gezet.

Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.

M. Horsmans
Eetcafé en Partycentrum Mareveld
Project details:Social media, Webdesign en online marketing strategie

Haar “no-nonse” mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

Muriel heb ik leren kennen als een betrokken & creatieve zelfstandige waarbij haar “no-nonse” mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

S.Bosch
Eureka Huiswerkbegeleiding
Project details:Webdesign en online marketing strategie

Samenwerken met Muriel was top!

Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!

L. Duineveld
FierVItaal
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Webdesign en online marketing strategie

We zijn er zo blij mee! Iedereen vindt het prachtig en je krijgt heel veel complimenten!!

Muriel weet van aanpakken en doorpakken! Heerlijk om met zo’n enthousiaste persoon te kunnen samenwerken. Wat een ervaring en wat een creativiteit!

M. Gelinck
Letterewe Estate
Project details:Webdesign en online marketing strategie

De website analyse die nét dat stapje verder gaat

Na de website analyse ontvang mij een rapport van ca. 20 pagina's met jouw next steps.

Dit analyserapport lopen wij samen door tijdens een persoonlijk gesprek van 1 uur. Ik leg je precies uit hoe de vork in de steel zit, waar nog groei mogelijk is en neem de tijd voor jouw vragen. Je kunt hierna geheel zelfstandig aan de slag. Maar als je toch nog wat hulp nodig hebt, ben ik er voor je.

De kosten voor een website analyse incl. het rapport en een strategiesessie kan al vanaf € 399,00 excl. BTW.

Het resultaat? Je krijgt een website die zo goed geoptimaliseerd is, dat Google bijna verplicht is om jou die nummer 1 positie te geven.

Investeren in jezelf, dat verdien je (terug)!

Vraag de webanalyse nu aan

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account