Image
Top
Navigatie

Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken

Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse

Wanneer het al een tijd geleden is dat je een website hebt laten maken, is het verstandig om na een bepaalde periode te kijken of de website nog steeds voldoet aan je verwachtingen. Spreekt hij jouw doelgroep aan en zet hij bezoekers ook écht aan tot actie? Betaal je veel geld voor Google AdWords maar krijg je geen leads? Wil de omzet van je webshop maar niet groeien?

Dan is het verstandig om een website analyse door te voeren. Zodat je exact weet hoe de vork in de steel zit.

Dat wilt niet zeggen dat je website ineens niet meer goed genoeg is hoor. 😉 Maar meestal is het de normaalste zaak van de wereld dat, nadat de website online is gezet, er niet meer kritisch gekeken word naar hoe de website presteert en wat er beter kan. Dat is begrijpelijk. Je verwacht immers dat de website die je hebt laten bouwen volledig klaar is na oplevering.

Daar kan ik volledig inkomen. Desondanks kun je zonder te meten niet weten waar nog groei mogelijk is of de effectiviteit checken. Met een website analyse probeer je de echte sterkten en zwakten van je website in kaart te brengen. Zo krijg je een goede basis om mee van start te gaan. Hiermee kun je de resultaten van de website perfect optimaliseren voor jouw ideale (potentiële) klant.

Ontdek nieuwe kansen met een website analyse

Door middel van een website analyse kunnen we exact zien wat er goed werkt en welke verbeterpunten er eventueel zijn.

Google Analytics is een gratis statistiekenprogramma van Google die sinds de oplevering van je website data heeft verzameld (mits dit goed is ingesteld).

Het doel van Analytics is om de beheerder of eigenaar van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Hiermee kun je dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van jouw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men de website verlaat en welke bezoekers je het meeste opleveren.

Maar met alleen de resultaten uit een Google Analytics scan ben je er nog niet. Tijdens deze volledige check wordt ook gekeken naar hoe het brein van jouw klant werkt en hoe je deze nóg beter kunnen aanspreken.

Ontdek strategische informatie die er écht toe doet!

Website beter vindbaar maken met een website analyse

Laat je website groeien met een website analyse

Ga goed van start om jouw klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn én online verder te groeien.

Naast dat ik je inzicht geef in hoe jij je website beter kunt optimaliseren voor Google, krijg je ook alle tips en adviezen die je helpen om van minder bezoekers, meer klanten te maken. Het kleinste detail kan al een verdubbeling voor je omzet betekenen! Plus je krijgt alle verborgen informatie boven water om strategische keuzes te maken.

Zo kost een website analyse je geen geld, maar levert het het op.

Met de website analyse krijg je een helder inzicht in:

 • waar verbeterpunten liggen (wat werkt wel en wat niet)
 • waar je verkeer vandaan komt
 • welke interactie er is met de website
 • waarop je écht gevonden wordt
 • welke pagina’s het meest bezocht worden
 • wie je doelgroep is (ontdek jouw ideale klant)
 • hoe je jouw doelgroep het beste kunt aanspreken
 • welke content verbetering nodig heeft
 • hoe je social media beter inzet
 • hoe je organisch kunt groeien zonder Google Adwords

Je bent namelijk veel gerichter bezig en weet exact waar je de focus op moet leggen aan de hand van harde feiten. Met deze verbeteringen kan je dus jouw business met 10%, 30% of zelfs 50% beter laten presteren. Want hoe hoger de bezoekerswaarde is, hoe beter en sneller jij je omzet verhoogt.

Maak jouw website beter vindbaar in Google

Als je een beetje handig bent, kun je al veel van deze tips en aanbevelingen direct zelf doorvoeren op de website om deze te verbeteren. Maar als je toch nog wat hulp nodig hebt, ben ik er voor je.

De kosten voor een website analyse incl. een adviesgesprek is € 499,00 excl. BTW.

In het analyserapport leg ik je precies uit hoe je alle adviezen in de praktijk brengt en neem de tijd voor jouw vragen.
Dit is een website analyse die nét dat stapje verder gaat.

Het resultaat? Je krijgt een website die zo goed geoptimaliseerd is, dat Google bijna verplicht is om jou die nummer 1 positie te geven.

Investeren in jezelf, dat verdien je (terug)!

Professioneel, begripvol en hartelijk

Toen ik Muriel via de dierenartsenpraktijk (waar ik destijds werkte) leerde kennen, was er al direct een klik en zij is eigenlijk mijn eerste stap richting ondernemerschap geweest in meerdere aspecten. Nu ik, een aantal jaren later, volledig voor mezelf ben begonnen, heeft zij mij de belangrijkste handvatten gegeven als ondernemer. Ik ben vanuit mijn doelgroep gaan denken als katten expert. Haar benadering is enorm fijn en als ik dat met steekwoorden moet omschrijven, komen de woorden professioneel, begripvol en hartelijk het sterkst naar voren. Zij weet precies hoe het ondernemen werkt en deelt haar kennis met de passie en enthousiasme die ik duidelijker in mijzelf ben gaan zien door haar. Fantastisch mens om mee te werken!

Kelsey Hendriks
Kel's Cats
Project details:Marketing en communicatie

Geweldige ontspannen begeleiding

Bedankt Muriel van Ill Graff Design.
Voor al je tips en geweldige ontspannen begeleiding.

Hanny Hermans
Hello Gorgeous & Sigarenspeciaalzaak Hermans
Project details:Marketing en communicatie, Social media

Vanuit een ander licht bekijken

Door het stellen van subtiele vragen heeft Muriel me gedwongen om mijn start up vanuit een ander licht te bekijken en heeft ze me laten inzien dat mijn benadering niet de juiste was. Mijn koers is onveranderd, maar het voertuig is door de heldere kijk van Muriel veranderd. En dit alleen al tijdens een van haar bekende koffiemomenten.

B. Cornelissen
Project details:Marketing en communicatie

Stelt kritische vragen op het juiste moment

Muriel heeft mij heel goed geholpen met structuur brengen in de manier waarop ik mijn verhaal het beste online kan communiceren. Haar vermogen om goed te luisteren naar mijn wensen en zich kunnen inleven in mijn onderneming, mijn klant en de markt maakte dit proces heel plezierig. Ze laat je zelf nadenken en stelt kritische vragen op het juiste moment. Nu weet ik precies wat ik moet doen om de communicatie van mijn bedrijf naar een next level te tillen.

Jeffrey Heiligers
Studio Jeffrey Heiligers
Project details:Marketing en communicatie, Webdesign en online marketing strategie

Altijd bereikbaar en meedenkend, flexibel en gewoon direct aanpakken

Muriel heeft ons tijdens de brainstormsessies, naar de uiteindelijke branding van ons nieuwe bedrijf Audio Solvation, steeds weten te motiveren. Grote pluspunt is dat Muriel zich goed kan inleven in de klant en markt, en daardoor weet wat er speelt en wat belangrijk is. Tijdens de daarop verdere uitwerking van zowel de huisstijl als de nieuwe website heb ik goed kunnen samenwerken met Muriel. Altijd bereikbaar en meedenkend, flexibel en gewoon direct aanpakken. Dat is hoe ik de samenwerking met Muriel ervaren heb, en nog steeds ervaar!

T. Dohmen
Audio Solvation
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Marketing en communicatie, Webshop en vindbaarheid vergroten

Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie

Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie. In mijn geval vond ik het fijn dat ze het vanuit een creatieve kant kon bekijken. Ik heb nu een duidelijke analyse van mijn bedrijf en goede tips waar ik mee aan de slag kan.

Andrea Beckers
Beckflash fotografie
Project details:Social media, Webdesign en online marketing strategie

Laat je bedrijf groeien en stralen!

Ill Graff Design doet alles voor mij wat ik vraag aangaande website, reclamemateriaal, foto’s, filmpjes en ik ben er ontzettend blij mee! Mijn nieuwe website is een aanwinst! Dank je Muriel! Vraag haar eens wat ze voor je kan doen om je bedrijf te laten groeien en stralen!

E. Lemmens
Esther Lemmens Permanent Make-up
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Social media, Webdesign en online marketing strategie

ZIJ heeft ONS op de kaart gezet.

Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.

M. Horsmans
Eetcafé en Partycentrum Mareveld
Project details:Social media, Webdesign en online marketing strategie

Haar “no-nonse” mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

Muriel heb ik leren kennen als een betrokken & creatieve zelfstandige waarbij haar “no-nonse” mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

S.Bosch
Eureka Huiswerkbegeleiding
Project details:Webdesign en online marketing strategie

Samenwerken met Muriel was top!

Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!

L. Duineveld
FierVItaal
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Webdesign en online marketing strategie

We zijn er zo blij mee! Iedereen vindt het prachtig en je krijgt heel veel complimenten!!

Muriel weet van aanpakken en doorpakken! Heerlijk om met zo’n enthousiaste persoon te kunnen samenwerken. Wat een ervaring en wat een creativiteit!

M. Gelinck
Letterewe Estate
Project details:Webdesign en online marketing strategie

Vraag de website analyse nu aan

 • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
 • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account