Image
Top
Navigatie
7 februari, 2018 Leestijd: 2 minuten

Sigaren rollen en heerlijke whisky proeven, een top combinatie!

Een workshop om de heerlijk van te genieten op 20 april

Keep on rollin’, rollin’, rollin’ tijdens onze Rolling Cigars & Delicious Whisky Workshop

Hou jij van sigaren én van whisky? Dan hebben we op 20 april iets heel moois voor je in petto. Leer het oude ambacht van sigaren maken met Ria Bos, onder het genot van 6 heerlijke whisky’s, persoonlijk uitgekozen door Frans Brouwer van “The Whiskyfriend”.

In de workshop vertelt Ria Bos (Dé sigaar maakster van Nederland) met passie over dit oude ambacht dat verloren dreigt te gaan. Op deze avond krijg je een kijkje in het maken van de sigaar, het productieproces, de verschillende smaken, geuren en hoe je die kan onderscheiden. Met de juiste kwaliteitstabakken leert Ria jou hoe je op ambachtelijke wijze de perfecte sigaar kunt maken. Dit oude ambacht staat sinds juli 2017 op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland!

Daarbij proeven we een zestal heerlijke whisky’s en legt whiskyliefhebber Frans uit hoe en waarom deze bij de sigaren passen. Met hier en daar een heerlijk hapje om de maag te plezieren. Een proeverij om even lekker de tijd voor te nemen en volop van te genieten!

Sigaren rollen en heerlijke whisky proeven

  • Kosten p.p. : € 59,50 incl. BTW
  • Wanneer: vrijdag 20 april 2018
  • Ontvangst vanaf 19:30 uur.
  • Start workshop om 20:00 uur.
  • Waar: Mareveld Eetcafé en Partycentrum, Mareweg 23, 6333 BR Schimmert

Ria Bos draagt Stichting Ellen een warm hart toe! Van deze workshop wordt er per deelnemer € 5 gedoneerd aan Stichting Ellen.

Wie van jouw vrienden komt ook? Bekijk het Facebook event en meld je aan of bestel hieronder nu de tickets.

Tickets bestellen

Let op: voor deze specifieke avond moet er vooraf betaald worden. Dit kan tot 13 april op locatie bij ill graff design of bij Mareveld Eetcafé en Partycentrum. Betaald = plekje gereserveerd.

Natuurlijk kun je ook per overschrijving betalen. Gebruik hiervoor rekeningnummer NL68 RABO 0160 8214 36 t.n.v. ill graff design te Brunssum. O.v.v. WSK-Proeverij en je (Facebook)naam.

Niet onbelangrijk: er kunnen max. 30 personen deelnemen, dus schrijf je op tijd in want vol = vol!

Afmelden: minimaal 2 weken van te voren ivm gereserveerde plaatsen! Hierna kunnen wij niet meer garanderen dat je jouw betaling terug krijgt.

Voor meer lokale informatie over de organisatoren kun je terecht op:

Deze workshop is het ideale cadeau!

Het is best moeilijk voor om een leuk of origineel cadeau te bedenken dat je kunt geven. Dan is deze workshop bij uitstek hét cadeau voor een whisky of sigaren liefhebber. Geef het even aan tijdens het bestellen en we sturen je digitaal een cadeaubon toe die je zelf kunt printen en geven. Als dat toch geen tof idee is!

Mis geen enkel evenement of workshop meer!

Meld je aan voor de workshop nieuwsbrief

Delen is lief

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand