Image
Top
Navigatie

Meer uit je blog halen met de Blog Scan

Art.nr. blogscan
€159,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Bloggen. Het klinkt zo simpel. Even een leuk stukje tekst schrijven, online zetten en hop de klanten stromen binnen. Maar helaas, zo werkt het niet. Was het maar zo makkelijk.

Met de Blog Scan krijg je een helder stappenplan zodat je direct weet wat je kunt verbeteren. Zo weet je exact hoe je jouw content marketing meer effectief kunt inzetten om je zichtbaarheid te vergroten.

Je bespaart niet alleen tijd, verhoogt jouw expertstatus en leert beter bloggen. Maar ook vergroot je jouw vindbaarheid in Google, want je schrijft alleen nog blogs waar je goed op gevonden wordt én die tegelijkertijd je lezers aanspreken.

Je blog verbeteren en laten groeien

Ik analyseer je blog op basis van je doelstellingen met een frisse en open blik. Zo krijg je niet alleen zicht op hoe je er nu voor staat, maar ook een helder advies hoe je jouw blogs kunt verbeteren en effectiever inzet voor je marketing doeleinden.

Met het analyse rapport uit de blog scan kun je dan zelf aan de slag gaan, of we gebruiken dit als leidraad om een effectieve content marketing strategie op te zetten.

Er zijn 2 pakketten waar je een keuze uit kunt maken:

  • Essential Package - de basis blog scan
  • Brand Special Package - de uitgebreide scan met extra bonus

Wat deze pakketten precies inhouden lees je op de Blog scan pagina.

Bewaar dit product voor later

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account