Social spark: hoe kom je online over op social media?

Art.nr. socialspark
€159,00
De één-op-één sparringsessie voor Social Media
Op voorraad
1
Productgegevens

Het starten van een Social Media platform kan binnen 5 minuten geregeld zijn. Even je emailadres invullen bij Instagram of Facebook, en gaan.

Zorgen dat je online zichtbaar bent én blijft, is al een stukje lastiger. Nog moeilijker is het, als je eenmaal je Social Media kanaal up and running hebt, om de boel draaiende te houden.

En dan nog: als dat allemaal lukt, loert daar het gevaar van het gaan herhalen van een kunstje en het vervallen in gewoontes en sleur. Sjonge, als je dat zo leest vraag je je af hoe het allemaal goed kan gaan met dat Social Media.

Wil je weten of je jouw droomklant ook écht aantrekt?

Je wilt Social Media inzetten voor je bedrijf, maar je weet nog niet precies hoe? Of je bent al een tijdje bezig, maar je wil weten of je nog goed bezig bent? Ben je benieuwd welke dingen je kan verbeteren om jouw droomklant aan te trekken?

Social Media hoeft niet meer je grootste frustratiebron te zijn. Tijdens een sessie van 90 minuten gaan wij gericht aan de slag om die ⚡ social spark ⚡ te laten overspringen met je droomklant. We bekijken samen hoe jij jezelf presenteert op je social media kanalen. Maar ook kijken we waarmee jij het verschil kan maken t.o.v. van je concurrent zonder in herhaling te vallen.


Je leert dat:

  • social media ook heel leuk kan zijn,
  • minder tijd hoeft op te slurpen,
  • waar groei mogelijk is voor meer clicks, likes of comments
  • hoe je waardevolle content maakt die je droomklant aanspreekt en activeert
  • en het je leads kan opleveren door er effectief mee aan de slag te gaan.

Na deze sparringsessie kun je de juiste keuzes maken, heb je een duidelijke focus en de antwoorden op al je inhoudelijke vragen over Social Media en hoe je dit effectief inzet voor je bedrijf.


Hoe vraag je de Social spark aan?

  • Na jouw bestelling, ontvang je direct een mail om jouw Social Media sparringsessie in te boeken in mijn online agenda op een moment dat jou dit het beste past.
  • De sessie van 90 minuten is via Zoom (of op locatie als je in Limburg woont).
  • Uiteraard ontvang je na de sessie ook een samenvatting op 1 A4 met punten waar je direct mee kunt starten.
Bewaar dit product voor later
Store
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet