Zaaidag voor de bij

Art.nr. groeikaartje
€0,00
Ontvang jouw gratis groeikaartje als reminder om eerst te zaaien voordat je klanten kunt oogsten.
Op voorraad
1
Productgegevens

🌱 BIJ-DEHANTE ACTIE 🐝

22 april is de #nationalezaaidag voor de bijen.

Dat je zaadjes moet planten om klanten te kunnen oogsten, dat is je vast niet onbekend. Maar hoe zit dat eigenlijk?

Ik vergelijk dit het liefst met de natuur en haar seizoenen:

1. Zaaien: Als je belangeloos en waardevolle inzichten en tips deelt zonder dat je er iets voor terug wilt. Niemand zal direct iets van je kopen als ze je nog niet kennen.

2. Tijd: Alles wat je zaait, heeft tijd, liefde en aandacht nodig. Laat mensen je leren kennen, je vertrouwen en bouw een band op. Wortels van een plant moeten ook eerst vastigheid hebben voordat hij kan groeien en bloeien.

3. Groeien: Haal alle ruis weg - alle onkruid - dat groei kan belemmeren. Bouw je aanbod op (geef bvb een gratis webinar of een ebook o.i.d.) en ben bereikbaar voor vragen. Help ze verder te groeien in vertrouwen.

4. Oogsten / bloeien: Dit is de tijd om je klanten te oogsten. Ze weten wie je bent, waar je voor staat en hoe jij ze kunt helpen. Promoot je product of dienst.

Zie je hoe natuurlijk het verloop is? Ook steek je er op die manier effectiever je energie in. In plaats van dat je maar steeds overal achteraan rent en "hoopt" nieuwe klanten binnen te halen.

Om deze dag wat extra OOPMH te geven, wil ik jou helpen om die eerste zaadjes te planten naar jouw succes als een reminder.

Ontvang een gratis groeikaartje*


Een groeikaartje is een gerecycled kaartje vol zaadjes dat je plant in je tuin, op balkon, dakterras of waar dan ook. Hier komen naderhand leuke bloemetjes uit. Een mooie reminder voor jou, fijn voor de bijtjes, goed voor het milieu én indirect help je ook nog iemand anders bij hun groei naar succes.

Want met deze duurzame kaart leveren we samen een kleine bijdrage om ongeschoolde mensen in Zuid-Afrika een kans op een beter leven.

Dus waar wacht je nog op?

Bestel het groeikaartje en het komt gratis jouw kant uit. Laten we samen zaaien, zodat je straks kunt oogsten. 🥰

*Let op, alleen geldig voor de eerste 20 bestellingen. 1 kaartje per klant! Je krijgt er geen geld voor in ruil en je moet in Nederland wonen i.v.m. de verzendkosten (die ik voor mijn rekening neem).

Bewaar dit product voor later
Store
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet