Merry Christmas

2018 staat voor de deur…

Ook ik ben de laatste puntjes van onze to-do lijst aan het afvinken. Toch sta ik graag nog even stil bij het afgelopen jaar vol toffe projecten, nieuwe connecties en de hartverwarmende complimenten.

Volgend jaar gaat ill graff design (IGD) ook flink knallen met mooie plannen in het verschiet. Niet alleen voor mijn klanten maar ook voor IGD zelf. Hoe ik dat ga doen hou ik nog eventjes geheim… Het wordt in ieder geval geweldig.

Al met al was 2017 een buitengewoon topjaar!

Om dat te vieren is het tijd om eens goed uit te pakken! Nou ja, of inpakken dus…
Wanneer je een mooie boom hebt, thuis of op kantoor, dan is het natuurlijk leuk als er ook mooie cadeautjes onder liggen. Voor een bedrijf hoeven het geen echte cadeautjes te zijn, het kunnen ook bijvoorbeeld producten zijn die je verkoopt. Pak ze mooi in met mijn speciaal ontworpen Scandinavisch kadopapier die je op Mukie-ART.com kunt downloaden.

Begin het jaar goed met mijn gratis contentkalender, zodat je in 2018 nooit zonder inspiratie zit.

Geef je liever een cadeautje aan iemand anders, denk dan eens aan Stichting Ellen. Door kleine donatie help je Ellen om sterker te staan in haar gevecht tegen Chronische Lyme.

Laten we gaan knallen in 2018!

Graag wil ik je hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen, de fijne samenwerking en het prettige contact in het afgelopen jaar. Ik wens jou en je naasten sfeervolle kerstdagen en een succesvol nieuwjaar toe.
Ook in 2018 hoop ik je weer met ill graff design van dienst te mogen zijn voor mooie projecten, toffe campagnes en deskundig advies.
Als laatste maak ik van deze mogelijkheid gebruik om je te informeren dat IGD vanaf 21 december tot en met 3 januari 2018 gesloten is. Vanaf 4 januari sta ik uiteraard weer voor je klaar.
Zijn er bepaalde ideeën die je toch nu al wilt delen? Stuur dan even een mail of bel +31 (0) 6 173 50 824.
Tags:
Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Doe mee met het gesprek, deel jouw mening. Ik hoor graag van je wat je van dit artikel vond.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet