Image
Top
Navigatie
Blog update op 13-05-2021 Leestijd: 2 minuten

2018 staat voor de deur…

2017 was een topjaar!

Ook wij zijn de laatste puntjes van onze to-do lijst aan het afvinken. Toch staan we nog even stil bij het afgelopen jaar vol toffe projecten, nieuwe connecties en de hartverwarmende complimenten. Volgend jaar gaan we ook flink knallen met mooie plannen in het verschiet. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor ill graff design (IGD) zelf. Hoe we dat gaan doen houden we nog eventjes geheim… Het wordt in ieder geval geweldig.

Al met al was 2017 een buitengewoon topjaar! Om dat te vieren is het tijd om eens goed uit te pakken! Begin het jaar goed met onze gratis inhaakkalender, zodat je in 2018 nooit zonder inspiratie zit. Wanneer je een mooie boom hebt, thuis of op kantoor, dan is het natuurlijk leuk als er ook mooie cadeautjes onder liggen. Voor een bedrijf hoeven het geen echte cadeautjes te zijn, het kunnen ook bijvoorbeeld producten zijn die je verkoopt. Pak ze mooi in met ons Scandinavisch kadopapier. Geef je liever een cadeautje aan iemand anders, denk dan eens aan Stichting Ellen. Door kleine donatie help je Ellen om sterker te staan in haar gevecht tegen Chronische Lyme.

Graag willen wij je hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen, de fijne samenwerking en het prettige contact in het afgelopen jaar. Wij wensen jou en je naasten sfeervolle kerstdagen en een succesvol nieuwjaar toe. Ook in 2018 hopen we je weer van dienst te mogen zijn met mooie projecten, toffe campagnes en deskundig advies.

Als laatste maken wij van deze mogelijkheid gebruik om je te informeren dat IGD vanaf 21 december tot en met 3 januari 2018 gesloten is. Vanaf 4 januari staan wij uiteraard weer voor je klaar.

Zijn er bepaalde ideeën die je toch nu al wilt delen? Stuur dan even een mail of bel +31 (0) 6 173 50 824.

Delen is lief
  • 4
    Gedeeld

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account