Image
Top
Navigatie

Website design

Tips en tricks over hoe je jouw website kunt verbeteren. Waar moet je op letten, wat moet je vooral niet doen en meer…

Blog update op 27-01-2020

Retouren verminderen van je webwinkel: 5 tips

Nederlanders sturen bijna helft van hun online gekochte kleding weer terug! Schrik jij ook net zo hard als ik als je dit leest? Daarom heb ik 5 tips voor jou als webwinkel eigenaar die je direct kunt toepassen om het aantal retouren direct te verminderen.Meer weten?

Geschreven op 07-12-2017

Simpele tips om je website privacy vriendelijker te maken

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt eraan. Galina Nelissen van Flegal Juridisch Advies geeft je een aantal praktische tips om je website privacyvriendelijker te maken.Meer weten?

Blog update op 20-11-2018

Gratis contentkalender 2018 voor al je marketingdoeleinden

De contentkalender 2018 helpt je bij het organiseren van je content. Daarop baseer je je online en offline marketingwerkzaamheden. Download hem nu gratis en begin het nieuwe jaar vol inspiratie!Meer weten?

Blog update op 21-02-2017

Mijn website zonder HTTPS wordt als onveilig gezien, hoe los je dat op?

Steeds vaker zie je bij sommige websites de melding: je verbinding is niet privé of deze website is niet veilig. Wat houdt dat precies in en hoe los je dat op voor je bestaande website?Meer weten?

Geschreven op 15-12-2016

Web design trends voor 2017

De web trends voor 2017 zijn voornamelijk de sterk aanwezige typografie, knallende kleuren en animaties. Wil jij ook weten wat de overige 6 trends zijn? Lees dan snel verder!Meer weten?

Blog update op 17-06-2019

Wat is een landingspagina en waarom heb je die nodig?

Kort gezegd: Een landingspagina gebruik je om verkeer naar je website te sturen met een bepaald doel. Maak van bezoekers klanten met mijn handige tips.Meer weten?

Blog update op 11-03-2019

SEO Check-up voor jouw website of webwinkel

De precieze formule die Google gebruikt om de plaats van jouw site in de zoekresultaten te bepalen verandert continu. Het is dan ook van belang dat jouw website of webwinkel steeds voldoet aan de nieuwste inzichten. Het allerbelangrijkste daarbij is dat jouw website technisch correct gebouwd is en dat de inhoud juist en actueel is.Meer weten?

Blog update op 11-03-2019

Onderhoudscontract voor WordPress website of webshop

Vandaag worden er (net als gisteren) duizenden WordPress websites gehackt en gesloopt. Als het de jouwe is, ben je ten eerste onvindbaar voor nieuwe klanten. Ten tweede kun je de boel laten repareren of een nieuwe laten bouwen. Tenzij je een backup hebt. Daar zijn wij voor. Meer weten?

Blog update op 14-09-2016

Web design trends voor 2016

2015 is nog niet gedaan, en we zijn al op zoek naar de toekomst van het web design. Welke nieuwe trends zullen er opduiken? Welke web design trends mogen we definitief afscheid van nemen? We kunnen alleen voorspellen in plaats van feiten geven, maar we hebben een aantal veelzeggende tips voor je van wat we zullen zien in het jaar 2016.Meer weten?

Blog update op 06-10-2015

Bedrijfsinformatie is verplicht op je website

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Je informeert je bezoekers niet alleen over de producten en diensten die je aanbiedt, maar het is belangrijk ze ook te vertellen over je leveringsvoorwaarden en je onderneming. Qua uiterlijk en werking van je website ben je natuurlijk vrij om te doen wat je wilt. Maar wist je dat er ook wettelijke verplichtingen zijn waaraan je website moet voldoen?Meer weten?

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand