Image
Top
Navigatie

Website design

Tips en tricks over hoe je jouw website kunt verbeteren. Waar moet je op letten, wat moet je vooral niet doen en meer…

Blog update op 20-04-2020

De omzet van je webshop verhogen met praktische tips

Voor eigenaren van online winkels is niet eenvoudig om het hoofd boven water te houden. Er is veel concurrentie, je klanten komen niet terug en het aanbestedingsbedrag blijft erg laag. Lees hier wat je direct kunt doen om de omzet van je webshop te vergroten.Meer weten?

Blog update op 02-07-2020

Bestaande website omzetten naar WordPress

Dezelfde website… maar dan zoekmachine- en beheervriendelijk. Vooral als je een dynamische website wilt hebben die geregeld informatie publiceert en voor niet al te hoge kosten.Meer weten?

Blog update op 17-03-2020

Retouren verminderen van je webwinkel: 5 tips

Nederlanders sturen bijna helft van hun online gekochte kleding weer terug! Schrik jij ook net zo hard als ik als je dit leest? Daarom heb ik 5 tips voor jou als webwinkel eigenaar die je direct kunt toepassen om het aantal retouren direct te verminderen.Meer weten?

Geschreven op 07-12-2017

Simpele tips om je website privacy vriendelijker te maken

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt eraan. Galina Nelissen van Flegal Juridisch Advies geeft je een aantal praktische tips om je website privacyvriendelijker te maken.Meer weten?

Blog update op 20-11-2018

Gratis contentkalender 2018 voor al je marketingdoeleinden

De contentkalender 2018 helpt je bij het organiseren van je content. Daarop baseer je je online en offline marketingwerkzaamheden. Download hem nu gratis en begin het nieuwe jaar vol inspiratie!Meer weten?

Blog update op 21-02-2017

Mijn website zonder HTTPS wordt als onveilig gezien, hoe los je dat op?

Steeds vaker zie je bij sommige websites de melding: je verbinding is niet privé of deze website is niet veilig. Wat houdt dat precies in en hoe los je dat op voor je bestaande website?Meer weten?

Blog update op 26-06-2020

Een succesvolle landingspagina die je leads oplevert

Maak van bezoekers klanten met mijn tips voor een succesvolle landingspagina die je leads oplevert voor al je online marketing activiteiten.Meer weten?

Blog update op 11-03-2019

SEO Check-up voor jouw website of webwinkel

De precieze formule die Google gebruikt om de plaats van jouw site in de zoekresultaten te bepalen verandert continu. Het is dan ook van belang dat jouw website of webwinkel steeds voldoet aan de nieuwste inzichten. Het allerbelangrijkste daarbij is dat jouw website technisch correct gebouwd is en dat de inhoud juist en actueel is.Meer weten?

Blog update op 11-03-2019

Onderhoudscontract voor WordPress website of webshop

Vandaag worden er (net als gisteren) duizenden WordPress websites gehackt en gesloopt. Als het de jouwe is, ben je ten eerste onvindbaar voor nieuwe klanten. Ten tweede kun je de boel laten repareren of een nieuwe laten bouwen. Tenzij je een backup hebt. Daar zijn wij voor. Meer weten?

Blog update op 06-10-2015

Bedrijfsinformatie is verplicht op je website

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Je informeert je bezoekers niet alleen over de producten en diensten die je aanbiedt, maar het is belangrijk ze ook te vertellen over je leveringsvoorwaarden en je onderneming. Qua uiterlijk en werking van je website ben je natuurlijk vrij om te doen wat je wilt. Maar wist je dat er ook wettelijke verplichtingen zijn waaraan je website moet voldoen?Meer weten?

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account