Image
Top
Navigatie

De website is het digitale visitekaartje van je bedrijf.

Een goede website is toegespitst op de doelgroep en zet aan tot actie.

Geen kant-en-klare templates, maar perfect op maat gemaakte websites of webshops.

Vindbaarheid, overzicht en een professionele uitstraling zijn enorm belangrijk voor een website. Als professioneel website ontwikkelaar zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke websites die onderscheidend zijn. Het digitale visitekaartje dat alle informatie kan geven die nodig is om de klant te overtuigen van jouw capaciteiten.

Een website is het eerste contactmoment met een potentiële klant. Zorg er dus voor dat jouw website of webshop overzichtelijk is en er verzorgd uitziet. Anders is de bezoeker snel geneigd om jouw website te verlaten en door te zoeken naar een (con)-collega in dezelfde branche.

Stap voor stap

De meest belangrijke stap bij het maken van een website is luisteren naar wat jij en je bedrijf nodig hebben. We brengen je verwachtingen in kaart en denken mee over wat je doelgroep verlangt. Hiervoor maken we gebruik van een stappenplan, waarbij we samen elk aspect gaan doornemen. Sommige van deze onderdelen hangen nauw samen met je ondernemingsplan, want hierin definieer je welke kant je uit wilt gaan met je bedrijf, of dit nu groot of klein is. Het is een proces dat jij, net als bij je bedrijf, stap voor stap moet opbouwen en aanpassen aan de behoeften van je klant.

Lees meer over onze werkwijze

Vertrekken vanuit een ontwerp

Vooraf denken wij goed na over welke onderdelen het beste terug kunnen komen op welke posities. Zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk. Mede door onze uitgebreide ervaring met verschillende programmeertalen, kunnen we een totaaloplossing bieden: ontwerp en programmering in één! En dat is wel zo handig. De technische oplossing achter de website wordt pas gemaakt, nadat het grafisch ontwerp klaar is, in plaats van andersom. Het gaat om de ervaring die de bezoeker moet beleven, dat deze aangezet wordt tot actie en niet om de techniek die dit mogelijk maakt. Voor grotere projecten maken we gebruik van een wireframe.

Het website ontwerp komt tot leven

Wanneer je tevreden bent met het ontwerp, brengen wij de website tot leven. Het grafische en het technische aspect vloeien samen tot één geheel:

  • Design: passend bij de bedrijfsidentiteit
  • SEO: optimalisatie voor zoekmachines
  • UX: gebruiksvriendelijkheid zodat de bezoekers gemakkelijk en snel de informatie vinden die ze zoeken
  • Responsive design: de website werkt goed op alle schermformaten (computer, laptop, tablet en smartphone)
  • HTML5 & CSS3: een website die klaar is voor de toekomst
  • CMS: zonder enige kennis van webdesign of ontwikkeling, je website zelf onderhouden en beheren.

Bekijk hier alle websites en webshops

Responsive website ontwerp ill graff design

Aanvullende mogelijkheden

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Niet iedereen heeft een uitgebreide website nodig. Of er is al een bestaande website, maar wil je deze alleen laten aanpassen. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing. Lees meer over ons maatwerk en onderscheidend vermogen.

Webshop

Je winkel 24/7 geopend? Dat kan… wanneer je een webshop hebt. E-commerce blijft groeien en steeds meer mensen kopen online. Realiseerbaar voor kleine als grote bedrijven.

Analyse & advies

Door minimale aanpassingen kan je grote voordelen behalen. Met een frisse blik wordt er naar jouw online identiteit gekeken en verbeterpunten aangereikt.

Oude website

Kleine aanpassingen, een responsive design of CMS toevoegen aan een bestaande website, zonder direct een nieuwe website te laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook!

Social media

Social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Youtube zijn van vitaal belang bij je marketingstrategie. Zet deze kanalen in om je positie op het digitale web te versterken.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand