Image
Top
Navigatie

De website is het digitale visitekaartje van je bedrijf.

Een goede website is toegespitst op de doelgroep en zet aan tot actie.

Geen kant-en-klare templates, maar perfect op maat gemaakte websites of webshops.

Vindbaarheid, overzicht en een professionele uitstraling zijn enorm belangrijk voor een website. Als professioneel website ontwikkelaar zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke websites die onderscheidend zijn. Het digitale visitekaartje dat alle informatie kan geven die nodig is om de klant te overtuigen van jouw capaciteiten.

Een website is het eerste contactmoment met een potentiële klant. Zorg er dus voor dat jouw website of webshop overzichtelijk is en er verzorgd uitziet. Anders is de bezoeker snel geneigd om jouw website te verlaten en door te zoeken naar een (con)-collega in dezelfde branche.

Stap voor stap

De meest belangrijke stap bij het maken van een website is luisteren naar wat jij en je bedrijf nodig hebben. We brengen je verwachtingen in kaart en denken mee over wat je doelgroep verlangt. Hiervoor maken we gebruik van een stappenplan, waarbij we samen elk aspect gaan doornemen. Sommige van deze onderdelen hangen nauw samen met je ondernemingsplan, want hierin definieer je welke kant je uit wilt gaan met je bedrijf, of dit nu groot of klein is. Het is een proces dat jij, net als bij je bedrijf, stap voor stap moet opbouwen en aanpassen aan de behoeften van je klant.

Lees meer over onze werkwijze

Vertrekken vanuit een ontwerp

Vooraf denken wij goed na over welke onderdelen het beste terug kunnen komen op welke posities. Zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk. Mede door onze uitgebreide ervaring met verschillende programmeertalen, kunnen we een totaaloplossing bieden: ontwerp en programmering in één! En dat is wel zo handig. De technische oplossing achter de website wordt pas gemaakt, nadat het grafisch ontwerp klaar is, in plaats van andersom. Het gaat om de ervaring die de bezoeker moet beleven, dat deze aangezet wordt tot actie en niet om de techniek die dit mogelijk maakt. Voor grotere projecten maken we gebruik van een wireframe.

Het website ontwerp komt tot leven

Wanneer je tevreden bent met het ontwerp, brengen wij de website tot leven. Het grafische en het technische aspect vloeien samen tot één geheel:

  • Design: passend bij de bedrijfsidentiteit
  • SEO: optimalisatie voor zoekmachines
  • UX: gebruiksvriendelijkheid zodat de bezoekers gemakkelijk en snel de informatie vinden die ze zoeken
  • Responsive design: de website werkt goed op alle schermformaten (computer, laptop, tablet en smartphone)
  • HTML5 & CSS3: een website die klaar is voor de toekomst
  • CMS: zonder enige kennis van webdesign of ontwikkeling, je website zelf onderhouden en beheren.

Bekijk hier alle websites en webshops

Responsive website ontwerp ill graff design

Referenties van toffe klanten voor website of webshop design

Alles staat of valt met een goede vertrouwensband. Lees wat anderen zeggen of vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of het klikt! We bespreken samen de diverse mogelijkheden.

Laat je bedrijf groeien en stralen!

Ill Graff Design doet alles voor mij wat ik vraag aangaande website, reclamemateriaal, foto’s, filmpjes en ik ben er ontzettend blij mee! Mijn nieuwe website is een aanwinst! Dank je Muriel! Vraag haar eens wat ze voor je kan doen om je bedrijf te laten groeien en stralen!

E. Lemmens
Esther Lemmens Permanent Make-up
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Social media, Webdesign en online marketing strategie

Goed vindbaar en overzichtelijk

Dankzij Muriel van Ill graff-design beschik ik nu over een moderne website. Al mijn klanten kunnen nu op een overzichtelijke manier mijn producten vinden en bestellen.

P. Kroes
Landroverwinkel.nl
Project details:Webshop en vindbaarheid vergroten

ZIJ heeft ONS op de kaart gezet.

Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.

M. Horsmans
Eetcafé en Partycentrum Mareveld
Project details:Social media, Webdesign en online marketing strategie

Haar “no-nonse” mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

Muriel heb ik leren kennen als een betrokken & creatieve zelfstandige waarbij haar “no-nonse” mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

S.Bosch
Eureka Huiswerkbegeleiding
Project details:Webdesign en online marketing strategie

Samenwerken met Muriel was top!

Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!

L. Duineveld
FierVItaal
Project details:Branding - logo en huisstijl ontwerp, Webdesign en online marketing strategie

We zijn er zo blij mee! Iedereen vindt het prachtig en je krijgt heel veel complimenten!!

Muriel weet van aanpakken en doorpakken! Heerlijk om met zo’n enthousiaste persoon te kunnen samenwerken. Wat een ervaring en wat een creativiteit!

M. Gelinck
Letterewe Estate
Project details:Webdesign en online marketing strategie

Aanvullende mogelijkheden

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Niet iedereen heeft een uitgebreide website nodig. Of er is al een bestaande website, maar wil je deze alleen laten aanpassen. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing. Lees meer over ons maatwerk en onderscheidend vermogen.

Webshop

Je winkel 24/7 geopend? Dat kan... wanneer je een webshop hebt. E-commerce blijft groeien en steeds meer mensen kopen online. Realiseerbaar voor kleine als grote bedrijven.

Website analyse

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken. Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse.

Oude website

Kleine aanpassingen, een responsive design of CMS toevoegen aan een bestaande website, zonder direct een nieuwe website te laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook!

Social media

Social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Youtube zijn van vitaal belang bij je marketingstrategie. Zet deze kanalen in om je positie op het digitale web te versterken.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand