Image
Top
Navigatie

Online identiteit / website analyse

Nieuwe invalshoeken en handige verbeterpunten op een presenteerblaadje.

Door een website analyse krijgen we een goed beeld van jouw online identiteit.

Met een frisse blik worden alle bestaande online items compleet doorgelicht. De eventuele verbeterpunten worden duidelijk uitgelegd in een adviesrapport, maar ook wat er moet gebeuren met de onderdelen die benadrukt moeten worden (de USPs, Unique Selling Points) om deze er nóg beter uit te laten komen.

In deze website analyse wordt niet alleen de website of webshop zelf nagekeken, maar alle kanalen die er online bestaan. Ook bekijken we samen op juistheid van de tekstuele en visuele inhoud en of deze nog past bij je doelgroep. Alles wordt bekeken met een frisse blik op het heden en de toekomst. Denk hierbij aan gebruiksvriendelijkheid, call-to-action, compatibiliteit voor diverse media (smartphone, tablet, pc, widescreen), maar ook de diverse verschillende internet browsers, SEO-optimalisatie (zoekmachine vindbaarheid) alsook de verhouding tussen tekst en beeld.

Wat kan ik ermee?

Het online identiteit analyserapport kan gebruikt worden door de bestaande webmaster of grafisch vormgever om de aanbevelingen door te voeren. Het is niet verplicht om deze aanpassingen door ill graff design te laten doen, dit is een keuze die je zelf maakt!

Kies je er voor om met ill graff design verder te gaan, dan zal dit analyserapport als uitgangspunt gebruikt worden om hetgeen dat aangekaart is om te zetten naar een werkend projectplan. 30% Van de kosten van de analyse worden in dat geval in mindering gebracht op de opdracht die hieruit vloeit.

Nieuwe invalshoeken en geduchte strategieën

Elke ondernemer weet dat na verloop van tijd inspiratie kan vervagen en patronen kunnen vastroesten. Maar ook als beginnend ondernemer heb je niet direct alle kennis in pacht. Soms kan je dan een steuntje in de rug gebruiken.

Brainstormen

Soms is er een vraagstuk waar je even niet uitkomt. Je hebt een sparringpartner nodig, een klankbord dat met je meedenkt en helpt nieuwe invalshoeken te vinden.

Spark sessie

Een spark sessie werkt als een soort ontstopper. Op die momenten dat je wat superkracht kan gebruiken. In een sessie van 90 minuten denken we met je mee.

Workshops

Diverse keren per jaar organiseert ill graff design diverse workshops en evenementen waar jij als ondernemer je voordeel uit kunt halen.

Campagnes

Hoe zorg je dat je jouw bedrijf of actie extra onder de aandacht brengt? Als bedrijf wil je je doelgroep aanspreken en deze omzetten naar vaste klanten.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand