Image
Top
Navigatie

Unieke webshops op maat met responsive design

Een webshop bouw je niet alleen. Dat doen we samen.

Een webshop moet gebruiksvriendelijk zijn, opvallen, goed bij jouw producten, diensten en doelgroep passen én eenvoudig werken op zowel een desktop, tablet als smartphone. Daarnaast moet de webshop zich onderscheiden van de concurrentie!

Net als een lokale winkel moet een webshop klanten aantrekken, een sfeer of beleving weergeven en daardoor aanzetten tot actie. In dit geval verkoop van jouw product of dienst. Daarnaast is er een verschil tussen een B2B webshop en een gewone consumentgerichte webshop. ill graff design bouwt samen met jou de webshop die bij je past.

Wat wil je verkopen in de webshop?

Niet de meest onbelangrijke vraag die je gaat stellen voordat je start met een webshop. Ga je alle producten online verkopen of alleen een gedeelte? Is het een nichemarkt waarin je je bevindt? Hoe breng je je producten aan de man? Wie zijn je klanten en waarom zouden zij bij jou online producten of diensten gaan bestellen?

Samen brengen wij alles in kaart en stellen we een plan op van hoe we je project gaan aanpakken. Elke webshop is uniek.

Lees meer over onze werkwijze

Webshop Magento vormgeving
Webshops zijn er in verschillende soorten en maten

Samen met jou, bepalen we aan de hand van je bedrijf, wensen, eisen en ambitieniveau hoe jouw ideale webshop eruit moet komen te zien. Iedere webshop is uniek, met eigen design en op maat gemaakt.

Woocommerce webshop WordPressVoor de kleinere webshops maken we gebruik van Woocommerce of Jigoshop op basis van WordPress. Extra modules als one-page-checkout, productbundels, kortingspercentages voor vaste klanten en dergelijke kunnen uiteraard geïmplementeerd worden.

Magento webshop Voor de grotere, zwaardere systemen kiezen we voor Magento. Eventueel is het ook mogelijk om een koppeling te maken van de webshop met ERP systemen, leveranciers en nog veel meer.

 

Lees meer over ons maatwerk

 

Een webshop starten gaat niet “zomaar”…

Bij een webshop zijn veel zaken belangrijk. Zo zijn er verschillende regels waar je je aan moet houden, is een goed overzicht van alle producten een must, net zoals de veiligheid van het systeem en het beschermen van de privacy van je klanten.

Naast de bovenstaande onderdelen zijn het technische aspect en de vormgeving cruciaal bij een webshop. Het webshop systeem moet technisch goed zijn, moet snel laden, eenvoudig in gebruik zijn zowel voor het bestelproces als voor het beheer. De vormgeving, het uiterlijk van je webshop wat de bezoeker te zien krijgt, moet grafisch goed zijn, aanzetten tot actie en gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker. Deze moet snel kunnen vinden waar hij/zij naar op zoek is, zodat snel besteld kan worden. ill graff design houdt rekening met de wettelijke regels en adviseert hoe je een webshop het beste kunt opstarten, waar de nadruk op gelegd moet worden en geeft training in het systeem zodat je zelfstandig de webshop kunt beheren na oplevering.

Bekijk hier alle webshops

Aanvullende mogelijkheden

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Niet iedereen heeft een uitgebreide webshop nodig. Of er is al een bestaande website / webshop, maar wil je deze alleen laten aanpassen qua structuur of vormgeving. Voor elke behoefte hebben we een passende oplossing.

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een goede afbeelding geeft een helder beeld of beleving weer van de dienst of het product dat je verkoopt en helpt zo de omzet te vergroten.

 

Website analyse

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken. Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse.

 

Oude website

Kleine aanpassingen, een responsive design of CMS toevoegen aan een bestaande webshop, zonder direct een nieuwe webshop te laten ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Social media

Social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Youtube zijn van vitaal belang bij je marketingstrategie. Zet deze kanalen in om je verkoop op het digitale web te versterken.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account