Succesvol je producten verkopen in een webshop op maat

Een goede webshop moet gebruiksvriendelijk zijn, opvallen, goed bij jouw producten, diensten én doelgroep passen. Maar ook eenvoudig werken op zowel een desktop, tablet als smartphone. Daarnaast moet een unieke webshop zich onderscheiden van de concurrentie, goed vindbaar zijn en snel laden.

ill graff design bouwt samen met jou de webwinkel oplossing die bij je past. En met je mee kan groeien op de langere termijn. Echt een webshop op maat dus!

Producten verkopen in je webwinkel of online shop

Een succesvolle webshop laten maken zit hem in de details

De ene webshop is de andere niet. Want het bedrijf dat erachter zit, dat maakt het uniek. Maar ook de online ervaring die je jouw doelgroep wil bieden. Daarnaast is er een groot verschil tussen een B2B webshop en een gewone consumentgerichte webwinkel.

Samen met jou, bepalen we aan de hand van je bedrijf, wensen, eisen en ambitieniveau hoe jouw ideale webshop eruit moet komen te zien. Zo is iedere webshop die mijn team en ik maken uniek, met eigen design en op maat gemaakt

Fijn voor je klanten. Goed voor je omzet.

Unieke webshop laten maken op maat door een professional

Wat wil je gaan verkopen in de webshop? Niet de meest onbelangrijke vraag die ik je ga stellen, wil je een eigen webshop beginnen. Ga je alle producten online verkopen of alleen een gedeelte? Is het een nichemarkt waarin je je bevindt? Hoe breng je je producten op dit moment aan de man? Wie zijn je klanten en waarom willen zij bij jou online producten of diensten gaan bestellen?

Verder kijk ik ook naar de bestaande taakverdeling (werkdruk) binnen je bedrijf en hoe we de webshop hierin plaatsen. 

Is het een webshop gericht op de verkoop alleen, of heeft het daarnaast ook een ondersteunende rol voor je bestaande klanten? Kunnen we bepaalde processen automatiseren, zodat je minder repeterende zaken hoeft te doen en daarmee meer tijd over hebt voor andere dingen? Bijvoorbeeld: klantmanagement- of voorraadsysteem, abonnementen, koppelingen met je boekhouding of e-mailmarketing automation, …

Gebruik anders mijn gratis briefing voor je website (met webshop) om helder te krijgen wat je precies wilt en verwacht van je webshop. Je kan hem hier gratis downloaden.

Unieke webshop op maar laten maken met responsive design in Limburg

Een website met webshop die bezoekers aantrekt als een magneet

Niet alleen wordt er een zoekwoordenonderzoek en concurrentieanalyse gedaan, maar ook gaan we je ideale klant heel concreet maken. Dat heeft alles te maken met het feit dat je ervoor moet zorgen dat je anders bent dan alle andere webwinkels. Namelijk omdat de concurrentie in verschillende branches enorm hoog kan zijn. En een lage verkoopprijs of kortingen aanbieden geen verschil meer maakt. Daarom is het belangrijk dat je de nadruk legt op jouw unieke factoren die je onderscheiden van de rest.

Want hoe beter je deze voor ogen hebt, hoe specifieker de webshop ingericht kan worden voor conversie. Dat wil zeggen: hoe beter jij jouw klant begrijpt, hoe hoger je conversiepertcentage zal worden.

Als gevolg van dat het webshop design in jouw eigen huisstijl gemaakt wordt, met aansprekende teksten en afbeeldingen die je merk reflecteren, zal dit ook de merkbeleving van je website met webshop verhogen. 

Samen brengen wij alles in kaart van wat je nodig hebt en stellen een plan op om jouw unieke webshop een succes te maken.

De startup met www.uppies.nl ging goed van start een aantal jaren geleden, Muriel dacht goed mee en gaf goede tips om onze webshop neer te zetten. In Muriel vind je een goede samenwerkingspartner die je stimuleert om een professional te worden in een voor ons vrij nieuwe wereld 8 jaar geleden.
Uppies baby artikelen webshop in Limburg
Marcel en Nancy Gust
Uppies webshop voor natuurlijke babyartikelen
Muriel heeft voor mijn bedrijf 2 websites gemaakt. Na een hele fijne samenwerking met als resultaat een prachtige site (www.visagiemaastricht.nl) heb ik besloten dat ik sneller dan verwacht ook mijn andere site (www.massagemaastricht.nl) wilde vernieuwen. Voor mijn massage site wilde ik graag innoveren, mijn ideeën heb ik bij Muriel neergelegd, en daar kwam direct deze site uit. Hyper modern, op alle formaten (computer/ tablet/ smartphone) goed te bekijken en met een geïntegreerde webshop om een massage voucher aan te kunnen schaffen. Resultaat: een site die nog nooit eerder gezien is! Ik ben meer dan tevreden over Muriel Snijders en haar bedrijf en kan haar zeker bij jullie aanraden.
Website met webshop laten maken voor massagepraktijk in Maastricht
Edith Remmen
Visagie/massage by Edith Remmen

Een webwinkel is geschikt voor elk soort bedrijf

Natuurlijk zijn er uitdagingen, wil je een webshop beginnen. Laat je daar niet door afschrikken. Zie het als het resultaat van jouw vernieuwde ondernemerschap en een mooi nieuw avontuur. En het maakt niet uit of je heel veel fysieke producten online wil aanbieden of slechts een paar digitale e-books of online workshops.

Voor iedere ondernemer is er wel een manier hoe je een website met webshop voor jou kan laten werken. Uiteraard denk ik met je mee, of het nu gaat om technische oplossingen, online marketing of content. Zo krijg je een online marketing strategie die past bij zowel je doelstellingen als je mogelijkheden.

Online webshop voor educatie, boekenwinkel, tabakzaak of kantoorvakhandel

Educatie & vrije tijd

Boekhandels, kantoorboek- en vakhandels, muziekhandels, hobbyzaken, speelgoedzaken, tabak- en gemakzaken, trainers, coaches, leraren, studiebegeleiding.

Restaurant, cafe of bistro - Online bestellen in webshop

Food

Restaurants, gastropubs,slijterij, snoep- en chocolaterieën, kaas- en delicatessenwinkel, AGF speciaalzaken.

Unieke webshop voor bloemenzaak, dierenwinkel of interieur

Huis & tuin

Bloemenwinkels, dierenspeciaalzaken, doe-het-zelfwinkels, huishoudelijke artikelenzaken, tuincentra, verf- en behangzaken.

Online website met webshop voor kledingwinkel, damesmode of herenmode

Kleding, schoen & sport

Baby-en kindermode, bodyfashion, heren- en damesmode, lederwarenzaken, modeartikelen en bijouterieën, sport- en kampeerzaken, textielmarkten.

WooCommerce webshop voor groentewinkel, kruidenwinkel, speciaalzaak of reformstore

Levensmiddelen

Levensmiddelen,  voedingssupplementen, homeopathische en fysiotherapeutische artikelen en kruiden, supermarkten. 

Webshop design voor persoonlijke verzorging, schoonheidsspecialist, visagist of kapper

Persoonlijke verzorging

Drogisterij, juwelier, parfumerie, schoonheidsspecialist, kappers, lifestyle coaches, voedingsspecialisten.

Unieke webshop voor woonwinkel, meubelzaken, woninginrichting of keukenspeciaalzaken

Woninginrichting

Woondecoratie, meubelzaken, verlichting, slaap- en keukenspeciaalzaken.

Webshop op maat voor creatieve beroepen zoals een fotograaf, coach of trainer

Beroepen

Stylist, tuinarchitect, fotograaf, make-up artist/visagist, kunstenaar, muzikant, masseur, dansleraar,  personal trainers, yoga instructeurs, sportscholen.

Webshops zijn er in verschillende soorten en maten

Elk webshop is anders. Want niet iedereen heeft een uitgebreide webshop op maat nodig met alle toeters en bellen. De een wil bijvoorbeeld alleen een website met webshop voor haar e-books en workshops. Terwijl de andere juist met diverse klantgroepen wil werken, direct verkopen op social media en een koppeling met een boekhoudsysteem. Of er is al een bestaande webshop, maar wil je deze alleen laten aanpassen qua structuur of vormgeving. Kortom, elke webshop is uniek. En voor elke behoefte zoek ik een passende oplossing.

Slechts enkele producten verkopen op je website met webshop​

Heb je slechts een paar producten (bijvoorbeeld 5-10 e-books), dan is het verstandiger om te gaan voor een andere oplossing dan een complete webshop boordevol functionaliteiten. Je hebt al die extra dingen namelijk niet nodig, het gaat er om dat je jouw producten verkoopt. Ik kijk welke oplossing het beste bij jou past. Zoals via Digital downloads, Gravity Forms, Plug & Pay, Ecwid en nog veel meer...

WooCommerce webshop op maat voor ZZP-er of MKB

WordPress in combinatie met WooCommerce is wereldwijd het meest gebruikte webshop software systeem en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Vooral geschikt voor de kleinere webshop tot max. 100 producten. Er zijn tal van plug-ins beschikbaar die extra functionaliteiten toevoegen, zodat de webwinkel perfect kan aansluiten op wat je nodig hebt.

Magento webshop laten maken voor grotere bedrijven​

Voor de grotere, meer ingewikkelde webshops kiezen we voor een Magento e-commerce oplossing. Hierbij is het mogelijk om een koppeling te maken van de webshop met ERP systemen, leveranciers en nog veel meer... Een Magento webshop is heel uitgebreid en krachtig, maar hierdoor is het ook allesbehalve laagdrempelig. Daarom werk ik voor dit soort projecten uitsluitend met de beste Magento experts.

Bestaande webshop design aanpassen, of de webwinkel verbeteren

Je hebt al een bestaande website met webshop, maar trekt hij niet de juiste klanten aan? Is de vindbaarheid van je webwinkel verminderd of is de structuur een beetje zoek? Ook hier kan ik je mee helpen. We kijken wat er goed werkt en waar verbetering in aangebracht kan worden. De basis hiervoor is een website analyse, zodat we op basis van cijfers exact weten waar optimalisatie mogelijk is.

Naast het bedenken van een pakkende online verkoopstrategie voor jouw unieke webshop op maat, denk ik met je mee of we gebruik kunnen maken van een gratis of betaalde plug-in om extra functionaliteiten toe te voegen. Ook kan ik mijn team specifieke functionaliteiten op maat laten programmeren, als hier behoefte aan is.

De samenwerking met Muriel was heel natuurlijk. Muriel heeft het plaatje in mijn hoofd precies weten uit te beelden in mijn website/shop. Ze werkt zeer professioneel en houd van doorpakken, wat ik zeer fijn vond.
Website met webshop voor Plant-based Bakery Natuurlijk! Charlotte in Limburg
Charlotte Post
Plant-based Bakery Natuurlijk! Charlotte
Dankzij Muriel van Ill graff-design beschik ik nu over een moderne website. Al mijn klanten kunnen nu op een overzichtelijke manier mijn producten vinden en bestellen.
Webshop op maat voor auto onderdelen
Paul Kroes
Landroverwinkel - Webshop voor auto onderdelen

Een unieke webshop die bezoekers omzet naar klanten

Een goede webwinkel of webshop houdt rekening met de customer journey (hoe een bezoeker zich door de webshop beweegt) en het klikgedrag van je bezoeker. Door clean te coderen. En doordacht brand design samen te laten smelten in één goed werkend geheel krijg je een professioneel ogend en goed functionerende webshop, die bezoekers zal omzetten naar klanten.

Wil jij een professionele website met webshop laten maken die succesvol is ? Dan is het fijn om te weten dat je in goede handen bent.

Want een webshop op maat laten maken door een expert bied vele voordelen:

Maak een afspraak

Wil jij een webshop laten maken in jouw unieke huisstijl? Maar weet je niet zo goed hoe je dit kan aanvliegen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak in mijn online agenda. Ik help je graag de juiste keuzes te maken die het beste werken voor jouw webshop op maat.

Hoeveel kost een webshop laten maken?

Aangezien veel ondernemers zich afvragen wat de kosten zijn van een webshop laten maken, licht ik deze graag even voor je uit.  Want een webshop starten gaat niet “zomaar”… Bij online verkopen via een webshop zijn veel zaken belangrijk. En die hebben allemaal invloed op de uiteindelijke prijs van een webwinkel. Denk hierbij aan: welke vorm van webshop goed past bij jou en je producten, hoe uitgebreid je jouw webwinkel wil maken, het aantal producten, de functionaliteiten, extra koppelingen met boekhouding, leveranciers, e-mailautomation etc…

Daarnaast moet de code goed geschreven zijn, zodat de webwinkel snel laadt en een bezoeker binnen 2 klikken en product makkelijk kan bestellen. Maar ook moet het systeem fijn in gebruik zijn voor jou. Want jij moet immers de producten toevoegen, bestellingen afhandelen en het liefst ook zoveel mogelijk handmatige taken vermijden. 

Bovendien moet je ook rekening houden met kosten waar je wellicht niet aan had gedacht. Aangezien een website met webshop of een webwinkel moet voldoen aan allerlei wettelijke eisen en regelgeving. Alsook de veiligheid van het systeem en het beschermen van de privacy van je klanten. En niet te vergeten de product fotografie en de teksten. Maar no worries. Ook hierin denk ik met je mee en let op de kleintjes. 😉

Een website met webshop of stand-alone webwinkel is er voor elk budget

Welk soort webshop voor jou beter is, ligt er dus aan hoe uitgebreid je jouw webshop wil maken. De kosten van een nieuwe, goed vindbare professionele webshop op maat start vanaf € 2.950,00 excl. BTW*. Hierbij zijn een online verkoop- en marketingstrategie opzetten, concurrent analyse, zoekwoorden onderzoek, het overleg en een persoonlijke training in het systeem standaard inbegrepen.
Extra tip: Wanneer de opbrengsten uit je webshop worden beschouwd als een bron van inkomen, mag je de gemaakte kosten voor de webshop altijd aftrekken van omzet. Zo krijg je dus een deel van je investering van je webshop terug. Vraag aan je boekhouder wat de actuele regelgeving voor jouw bedrijf kan betekenen.
* Dit is een indicatieprijs voor een webshop met meer dan 50 producten.

FAQ

Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je samengevat. Maar staat jouw vraag hier (nog) niet tussen? Plan dan een vrijblijvende afspraak in mijn online agenda, ik help je graag!

Net als een lokale winkel moet een webshop de juiste klanten aantrekken, een sfeer of beleving weergeven en daardoor aanzetten tot actie. Maar toch durven sommige eigenaren van een fysieke winkel er niet aan beginnen… Omdat ze niet willen inboeten aan de service of het persoonlijke contact met hun klanten. Maar wat als ik je nu vertel dat je een webshop niet als een concurrentie moet zien van je bestaande winkel, maar als een extra verkoopkanaal naast je fysieke winkel?

Zo betreed je niet alleen een nieuwe markt, maar kun ook je bestaande klanten tegemoet komen. Zie het als een digitale versie van je winkel met bestaande inventaris. Een virtuele etalage waarin je al jouw producten online kunt laten zien en waarmee je extra omzet kunt draaien.

Een extra voordeel van een webshop is dat mensen die niet in de buurt van jouw fysieke winkel wonen dit verkoopkanaal kunnen gebruiken om toch een aankoop te doen. Hierdoor kun je dus een grotere doelgroep bereiken en meer producten verkopen in je webwinkel.


Lees anders ook eens mijn artikel over cross-channel retail voor wat meer achtergrond informatie. Onder andere over hoe je de fysieke winkel met een webwinkel kunt laten samenwerken. Want juist door online en offline winkelen met elkaar te verbinden, kunnen ze elkaar stimuleren en daardoor de positie van jouw merk in de markt versterken.

Nee hoor! Wanneer je besluit om je webshop op maat door mij te laten maken, kan ik je hier stap voor stap bij begeleiden. De meeste dingen zullen zelfs vanzelfsprekend zijn, omdat je zelf vast al eens online iets gekocht hebt. Op die manier heb je dus al geleerd hoe belangrijk het is dat je jouw webwinkel bezoeker een fijne online ervaring geeft.

Bij de oplevering krijg je al standaard 2 uur van mij training in het gebruik van de webshop. Daarnaast kan je er voor kiezen om enkele aparte workshops samen te doen. Denk hierbij aan: product afbeeldingen optimaliseren, pakkende teksten schrijven, de vindbaarheid vergroten van je webwinkel,  conversie verhogen (meer producten verkopen of voor een hogere prijs) en een optimale klantbeleving van a tot z. Maak anders een vrijblijvende afspraak, ik vertel er je graag meer over.

Voor alle productcategorieën plaats ik één product dat je als voorbeeld kunt gebruiken. De rest kun je na mijn persoonlijke training of via teamviewer op afstand, volledig zelf toevoegen aan je webshop. Heb je toch liever dat ik dit voor je doe, dan kan dat natuurlijk ook. We spreken vervolgens een vast tarief af per uur en ik hou netjes met een tool bij hoe lang ik hiermee bezig ben.

Het mooie van de verschillende webwinkel oplossingen is dat je zowel digitale (virtuele) producten als fysieke producten kunt verkopen. Bovendien worden er voor digitale producten geen verzendkosten berekend. Na betaling krijgt je klant automatisch een downloadlink naar het desbetreffende bestand of start een e-mail automation voor je online workshop.

Yes! Ik leg je persoonlijk (of op afstand via videobellen) stap voor stap uit hoe je jouw webshop moet gebruiken. In 2 uur leer je hoe je producten kunt toevoegen, bestellingen afhandelt, alsook hoe je teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Ook leer ik je beste tips en tricks hoe je jouw webshop op maat efficiënt kunt inzetten en beter vindbaar kunt maken.

Tijdens de training krijg je een uitgebreide uitleg en neem ik de tijd om je vragen te beantwoorden. Maar heb je naderhand toch nog wat extra ondersteuning nodig, dan ben ik er voor je en plannen we een extra trainingssessie of workshop in.

Alleen met jouw kennis en ervaring van zowel product als doelgroep kan een webshop slagen. Jij verzorgt de teksten en afbeeldingen en ik zorg dat het in het systeem komt te staan. Voor de producten zet ik voor elke productcategorie 1 product erin, deze kun je na mijn training geheel zelfstandig aanvullen. En dat scheelt weer in de kosten. 😉

Niet iedereen is even goed is het schrijven van wervende teksten die je doelgroep aanspreken. Maar gelukkig kan ik je ook hierbij ondersteunen met een team aan copywriters. Elk expert in zijn of haar vakgebied. Of het nu gaat om het controleren van bestaande teksten of het opzetten van nieuwe teksten.

Eventueel kunnen we ook de teksten samen schrijven in de vorm van een 1-op-1 workshop.

Voor elk vraagstuk een passende oplossing die past bij jou en je budget.

Wanneer je een webshop hebt, kun je voor sommige producten die je inkoopt direct terecht bij de leverancier voor productfoto’s. Vraag dan om originele afbeeldingen en/of eventueel ander promotiemateriaal dat je mag gebruiken. Dit scheelt je namelijk veel werk om zelf fotomateriaal te verzamelen. Maar verkoop je alleen je eigen producten, dan kun je hier niet op terugvallen. En zal je zelf aan de slag moeten gaan. Het succes van je webshop valt of staat immers met de kwaliteit van de profuctfoto’s. Of het nu gaat om een productshot of detail tegen een egale achtergrond, een vrijstaand gemaakte foto of een sfeerfoto op locatie: een goede productfoto verkoopt. Ik kan de product fotografie en/of bedrijfsreportages voor je laten verzorgen door de diverse fotografen in mijn vaste team van professionals.

Elk product krijgt zijn eigen productpagina die alle informatie hierover bevat. Daarnaast kun je dit product ook makkelijk delen op social media.

Heb je een product dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is, bijvoorbeeld een bloempot in zowel rood als groen, kan dit op dezelfde pagina staan. Een bezoeker hoeft vervolgens alleen de juiste kleur te kiezen en in het winkelmandje plaatsen. De bedoeling van een optimaal bestelproces is dat de webshop stupid en simple ingericht wordt. Geen moeilijk gedoe, maar eenvoudig en snel bestellen.

De standaard betaalmogelijkheden zijn per overschrijving of betalen bij ophalen: op locatie betalen per pin. Hou bij de laatste rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast kun je ook kiezen om te werken met betaalprovider zoals Mollie zodat jouw klanten met iDeal kunnen betalen, creditcard, PayPal, e.a.

De meest gebruikte is een vast bedrag voor het verzenden van een brievenbuspakket of een groter pakket tot 10 kg. Daarnaast kun je aangeven dat ze het pakket ophalen bij de deur op een gezet tijdstip.

Ook kun je digitale producten aanbieden als download, hierbij worden geen verzendkosten berekend.

Uiteraard! Zowel een WordPress als een Magento webshop kun je verder makkelijk uitbreiden met extra modules. Waardoor deze met je bedrijf mee kan groeien. Dit kan je zelf doen, of we doen dit samen.

Ook bij een bestaande website kan je een webshop toevoegen. welk systeem dit is, maakt niet zoveel uit. Ik zorg dat de overgang naadloos verloopt.

Het is wel van belang dat jouw hosting ook een webshop aankan en een beveiligingscertificaat heeft. Dat zoek ik voor je uit en geef je advies waar nodig.

Ik adviseer je over 3 betrouwbare hostingproviders die passen bij jouw wensen én een goede klantenservice hebben. Want veel webhosters zijn absoluut niet klantvriendelijk of hanteren verborgen limieten en/of kosten. Daar hou ik niet van en jij vast ook niet. Open, transparant en behulpzaam. Precies dat wat het moet zijn. Dat is makkelijk kiezen!

Bij het opzetten van jouw unieke webshop zorg ik voor de nodige beveiligingsmaatregelen (bijvoorbeeld tegen brute force aanvallen van buitenaf) en dat er een SSL-certificaat actief is dat zorgt voor het welbekende groene slotje. Zo kan er niets gebeuren dat je niet wilt. Ook kunnen we extra lagen voor beveiliging toevoegen zoals een two-factor authenticatie, een extra sterke firewall, 24/7 monitoring en meer…

Bij het opzetten van de website met webshop en de verschillende pagina’s hou ik hier rekening mee door middel van het zoekwoordenonderzoek en de concurrentanalyse. Daarnaast leg ik je tijdens mijn training uit hoe je zelf met kleine tricks je vindbaarheid kunt vergroten.

Plus omdat ik Google Analytics (tag manager) toevoeg kun je precies zien waar je bezoekers vandaan komen, wat ze interessant vinden en hoe je gevonden wordt. Die informatie is erg handig wanneer je jouw online verkoopstrategie eens kritisch onder de loep wil nemen.

Het systeem kan de voorraad eenvoudig voor je bijhouden. Zo weet je exact wat verkocht wordt en voorkom je dat je een product verkoopt dat je niet meer hebt. Ook wanneer je producten in je fysieke winkel hebt verkocht, kun je de voorraad makkelijk zelf aanpassen.

Je kunt ervoor kiezen dat bezoekers zowel als gast bestellen en/of als klant registreren om bestellingen af te rekenen. Ook kunnen we verschillende klantgroepen aanmaken. Zo kun je per soort klant bepaalde producten wel of niet tonen, staffelkorting aanbieden e.a. Dat is het mooie van een webshop op maat. Er is voor ieder bedrijf wel een passende oplossing.

Uiteraard! Wanneer je gebruik maakt van een mailingsysteem zoals bijvoorbeeld Mailchimp of MailBlue, is deze makkelijk te koppelen met de webshop. Daarnaast kun je veel mailingsystemen ook inzetten voor al je transactionele mails of e-mailmarketing automation.

Ook dat is eenvoudig toepasbaar op verschillende producten of voor specifieke productcategorieën. Zo zijn er talloze manieren om het in te stellen zoals jij dat wilt.  Bijvoorbeeld: je kunt deze kortingsbonnen eenmalig opzetten, voor specifieke klanten of bij een bepaald bedrag en nog veel meer…

De webshop wordt heel gebruiksvriendelijk voor je opgezet en na mijn training kun je direct aan de slag met verkopen. Je kunt dan zelfstandig je webshop aanpassen, alsook de content van je pagina’s reorganiseren met het eenvoudige beheersysteem. Een webshop op maat is namelijk niet gebonden aan een vast stramien, maar groeit met je mee.

Uiteraard! Zeker als je op internationaal vlak actief bent, of je bedrijf in de grensstreek is gevestigd, is dit enorm belangrijk.

Wanneer een website of webwinkel meertalig moet zijn, komt daar wel iets meer bij kijken. Het is niet “alleen maar even” de andere taal erin zetten, want er moet rekening gehouden worden met vindbaarheid bij zoekmachines in de diverse talen, het string vertalen van standaard uitingen als ja/nee, annuleren, verzenden etc., het vertalen van tekst op afbeeldingen of sliders. Alsook dat de ene taal een veel meer uitgebreide manier van verwoorden heeft, dan de andere taal. Denk maar aan het verschil tussen de Duitse en Nederlandse taal. Een tweetal zinnen kan ineens tot 30% meer ruimte innemen als je vertaalt naar het Duits.

Maar ook als je niet alle pagina’s wil vertalen is dit uiteraard mogelijk.

Gratis briefing voor je website (met webshop)

Juist omdat er voor jou als ondernemer zoveel op je afkomt bij het (laten) ontwikkelen van een website of webwinkel, heb ik dit werkboek ontwikkelt. Het kan je helpen om helder te krijgen wat je wilt en verwacht van jouw nieuwe webwinkel.

Ook kun je het 18 pagina’s tellende e-book als basis gebruiken om hem zelf te bouwen, voor een offerte aanvraag en als checklist bij oplevering.

Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op ebook aanvragen te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
Briefing met al je eisen en wensen voor je nieuwe website
Unieke webshop op maat laten maken met responsive design in Limburg Unieke webshop op maat laten maken met responsive design in Limburg Unieke webshop op maat laten maken met responsive design in Limburg
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet