Image
Top
Navigatie

Branding + Design + Social media

Online en offline vormen samen een geheel!

Iedereen kan zelf prima een website, logo of een leuke brochure maken met mooie plaatjes. Maar spreekt die website ook jouw doelgroep aan? Kun je dat logo gebruiken voor alle vormen van communicatie? En zorgt die brochure dat de klant aangezet wordt tot actie? Voor branding, web design, e-commerce oplossingen, social media, mailings en grafische vormgeving ben je bij mij aan het goede adres. ill graff design is duidelijk, doeltreffend met een vast aanspreekpunt.

Branding

Sterke merken bouwen, dat is waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. De ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten in een stevige strategie met opvallende creativiteit voor al je online en offline marketingwerkzaamheden.

Klaar om wat (nieuwe) energie in de communicatie met je doelgroep te steken? Daar is lef, creativiteit en een flinke dosis kennis en ervaring voor nodig. Zorgen dat je opvalt, een relevant verhaal vertelt en je doelgroep in beweging krijgt.

Maar weet je niet waar je precies moet beginnen? Ik help graag je ideale merk te creëren met een combinatie van merkstrategie en brand design (oftewel huisstijl). 

Ook voor het rebranden van je bestaande merk ben je bij ill graff design aan het juiste adres. Samen kijken we hoe jouw merk het beste kunnen aanscherpen met een strategie en toekomstvisie die bij je past.

Logo en huisstijl ontwerp

Logo en huisstijl ontwerp

Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Een krachtige huisstijl is onderscheidend, herkenbaar en past bij de identiteit en ambities van je bedrijf.

Online zichtbaarheid vergroten

Online zichtbaarheid vergroten

Wanneer je met een authentiek kenmerkend profiel naar buiten treedt, versterk je de herkenbaarheid ván en het vertrouwen ín jouw merk.

Spark up your business

Spark up your business

Met een bak vol aan gedegen kennis van “hoe het beter kan” help ik je graag verder op jouw weg naar succes.

Als professioneel website ontwikkelaar zorg ik voor zoekmachine vriendelijke websites die onderscheidend zijn.

Design

Potentiële klanten kijken eerst op het internet voordat ze met iemand in zee gaan. Het is extreem belangrijk dat jouw digitale visitekaartje alle informatie kan geven die nodig is om de klant te overtuigen van jouw capaciteiten.

Daarom moet er vooraf goed nagedacht worden over wat er nodig is wanneer je een website wilt laten maken en hoe je hem gaat inzetten. Een strategie die duidelijk past bij jou en je bedrijf.

Dit heb je ook voor jouw bedrijf gedaan met een bedrijfsplan of ondernemingsplan. Hierin heb je de haalbaarheid van jouw plannen in kaart gebracht waaronder; het doel van je onderneming, doelgroep, toegevoegde waarde, kansen en diensten of producten etc…

Zo ook voor een website: het moet leads genereren, klanten aan je binden en een strategie hebben waaruit meetbare resultaten (KPI’s, kritieke prestatie indicatoren) te halen zijn.

Website laten maken in huisstijl

Website in huisstijl

Een responsive website laten maken in eigen huisstijl? Zeg ‘ja’ tegen een goed vindbare website, die leads binnenhaalt én perfect bij jou past!

Webshop laten bouwen

Je kunt zowel als starter of als ervaren winkelier een professionele en conversiegerichte webshop laten bouwen die je doelgroep aanspreekt.

Vindbaarheid verbeteren met een website analyse

Vindbaarheid verbeteren

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken. Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account