Image
Top
Navigatie

Branding + Design + Online Marketing

Online en offline vormen samen een geheel!

Iedereen kan zelf prima een website, logo of een leuke brochure maken met mooie plaatjes. Maar spreekt die website ook jouw doelgroep aan? Kun je dat logo gebruiken voor alle vormen van communicatie? En zorgt die brochure dat de klant aangezet wordt tot actie? Voor branding, web design, e-commerce oplossingen, social media, mailings en grafische vormgeving ben je bij mij aan het goede adres. ill graff design is duidelijk, doeltreffend met een vast aanspreekpunt.

Ik help graag je ideale merk te creëren met een combinatie van merkstrategie en brand design (oftewel huisstijl).

Branding

Sterke merken bouwen, dat is waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. De ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten in een stevige strategie met opvallende creativiteit voor al je online en offline marketingwerkzaamheden.

Klaar om wat (nieuwe) energie in de communicatie met je doelgroep te steken? Daar is lef, creativiteit en een flinke dosis kennis en ervaring voor nodig. Zorgen dat je opvalt, een relevant verhaal vertelt en je doelgroep in beweging krijgt.

Maar weet je niet waar je precies moet beginnen? Ik help graag je ideale merk te creëren met een combinatie van merkstrategie en brand design (oftewel huisstijl). 

Ook voor het rebranden van je bestaande merk ben je bij ill graff design aan het juiste adres. Samen kijken we hoe jouw merk het beste kunnen aanscherpen met een strategie en toekomstvisie die bij je past.

Logo en huisstijl ontwerp

Logo en huisstijl ontwerp

Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Een krachtige huisstijl is onderscheidend, herkenbaar en past bij de identiteit en ambities van je bedrijf.

Online zichtbaarheid vergroten

Vormgeving van drukwerk

Wanneer je met een authentiek kenmerkend profiel naar buiten treedt, versterk je de herkenbaarheid ván en het vertrouwen ín jouw merk.

Rebranding van je merk - huisstijl opfrissen

Rebranding van je merk

Samen kijken we hoe wij jouw merkidentiteit het beste kunnen aanscherpen, zodat deze beter past bij jouw visie en de ondernemer die je nu bent.

Als professioneel website ontwikkelaar zorg ik voor zoekmachine vriendelijke websites die onderscheidend zijn.

Design

Potentiële klanten kijken eerst op het internet voordat ze met iemand in zee gaan. Het is extreem belangrijk dat jouw digitale visitekaartje alle informatie kan geven die nodig is om de klant te overtuigen van jouw capaciteiten.

Daarom moet er vooraf goed nagedacht worden over wat er nodig is wanneer je een website wilt laten maken en hoe je hem gaat inzetten. Een strategie die duidelijk past bij jou en je bedrijf.

Dit heb je ook voor jouw bedrijf gedaan met een bedrijfsplan of ondernemingsplan. Hierin heb je de haalbaarheid van jouw plannen in kaart gebracht waaronder; het doel van je onderneming, doelgroep, toegevoegde waarde, kansen en diensten of producten etc…

Zo ook voor een website: het moet leads genereren, klanten aan je binden en een strategie hebben waaruit meetbare resultaten (KPI’s, kritieke prestatie indicatoren) te halen zijn.

Website laten maken in huisstijl

Website in huisstijl

Een responsive website laten maken in eigen huisstijl? Zeg ‘ja’ tegen een goed vindbare website, die leads binnenhaalt én perfect bij jou past!

Webshop laten bouwen

Je kunt zowel als starter of als ervaren winkelier een professionele en conversiegerichte webshop laten bouwen die je doelgroep aanspreekt.

Vindbaarheid verbeteren met een website analyse

Vindbaarheid verbeteren

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken. Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse.

Online marketing en communicatie voor ondernemers

Online marketing

Als bedrijf wil je je bevinden waar jouw doelgroep is: online en op sociale media. Een sterke online strategie helpt je om je merk vorm te geven, bekendheid voor jouw bedrijf te werven en bovendien je doelgroep te vergroten.

Waar in het begin van je onderneming mond-tot-mond reclame en een eigen netwerk voldoende is, wil je nu meer. Je wilt het écht goed aanpakken, je klantenkring uitbreiden en het maximale halen uit je onderneming.

Ik denk graag met je mee over de juiste strategie, het kiezen van de juiste marketingmix qua kanalen, alsook het maken en plaatsen van de juiste content. Volledig gericht op jouw doelgroep en je doelstellingen voor het beste resultaat.

Emailmarketing - een nieuwsbrief waar je lezers blij van worden

E-mail Marketing

E-mail marketing is een krachtig marketingkanaal. Waar social media nogal vluchtig is en Google voor gerichte zoekopdrachten bereik je met een e-mail altijd de ontvanger via hun inbox.

Social Media Marketing Strategie

Social Media Marketing

Social Media wordt een steeds groter onderdeel van ons leven. Het is enorm effectief om je merk vorm te geven, bekendheid voor jouw bedrijf te werven en je doelgroep te vergroten.

Spark up your business

Marketingstrategie meten

Een online marketingstrategie kan veel voor je bedrijf betekenen. Je werkt aan jouw expertstatus, bouwt een band op met je doelgroep en trekt potentiële klanten aan. Maar leveren al jouw inspanningen ook iets op?

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account