Image
Top
Navigatie

Stap voor stap spreken we alles samen door.

Een leerproces waar we de tijd voor nemen.

Een website of logo ontwerp maken is niet iets waar je zomaar aan gaat beginnen.

Veelal wordt het denkwerk dat achter het ontwerp moet zitten vergeten. Een goed ontwerp is meer dan alleen “ik heb iets nodig, dus maak maar wat”. Het moet een doel hebben. Er moet over nagedacht worden, het moet de doelgroep aanspreken, klanten aan je binden en een strategie hebben (waaruit meetbare resultaten te halen zijn). Wat heb je aan een ontwerp dat niet bij jou past?

Stappenplan

Daarom maak ik gebruik van een vast stappenplan, waarbij we samen elk aspect doornemen. Een paar van deze onderdelen hangen nauw samen met je bedrijfsplan, want hierin definieer je welke kant je uit wilt gaan met je bedrijf, of dit nu groot of klein is. Het is een proces dat jij, net als bij je bedrijf, stap voor stap moet opbouwen en aanpassen aan de behoeften van je doelgroep.

1-werkwijze
1. Het Kopje

Elk groots idee begint met een kopje koffie (of thee). Goede ideeën hebben robuuste strategieën nodig om ze om te zetten naar een realistisch project. Sommige bedrijven hebben met een brainstormsessie of een koffiedate al alle tools die ze nodig hebben.

2-research
2. Het Huiswerk

Het eerste wat je nodig hebt voor een goede strategie? Onderzoek! We gaan nauwgezet en tot het uiterste om er voor te zorgen dat er niets wordt nagelaten in onze zoektocht naar het beste plan van aanpak. Ik heb voor elke behoefte wel een passende (maatwerk)oplossing. Elk bedrijf is uniek.

3-het-idee
3. Het Geweldige Idee

Met mijn kennis van de markt en de doelgroep in het achterhoofd steken wij de koppen bijeen om samen een unieke aanpak op te stellen die jouw project van succes zal verzekeren.

4-het-ontwerp
4. Het Ontwerp

Tijd om het idee om te vormen naar een praktisch geheel. We kijken naar merkbeleving, de boodschap, gebruikerservaring en vormgeving om een project met stijl en inhoud te produceren.

5-het-maken-bouwen
5. De Werkplaats

Vervolgens geef ik wat extra power aan de prachtige creatie met slimme technologie en speciale druktechnieken. Ik haal er alles uit om ervoor te zorgen dat alles nóg sneller, soepeler en beter of mooier wordt. Denk hierbij aan een responsive design of drukken op glas.

6-de-lancering
6. De Lancering

Nu is het moment aangebroken waar we allemaal op hebben gewacht – de lancering van de campagne, website of webshop. Zodra wij beiden tevreden zijn gaan we live!

7-onder-de-loep
7. Onder De Loep

Het houdt niet op bij de lancering van het project. Het fijne voordeel van iets dat online staat is dat we alles continu op de voet kunnen volgen en verbeteren. De markt staat namelijk nooit stil. We houden nauwlettend de prestaties in de gaten, voortdurend op zoek naar manieren om ze nóg beter te maken.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand