Image
Top
Navigatie

Dé whisky proeverij in Zuid-Limburg die je niet mag missen!

Een proeverij voor de échte levensgenieter.

Dé whisky proeverij in Zuid-Limburg die je niet mag missen!

Samenwerken maakt sterker, dat is iets waar ik heilig in geloof. Het verbinden van ondernemers over een gezamenlijke passie om tot nieuwe ideeën, producten of diensten te komen, is daarom een van de dingen die ik graag toepas tijdens een brainstormsessie. Zo zijn we jaren geleden ook gekomen op het idee om een whisky proeverij te organiseren en hebben we al meer dan 40 geslaagde tastings de revue zien passeren.

Elk whiskyseizoen (oktober – maart) organiseren we ca. 5-6 whisky proeverijen die je smaakpapillen zeker zullen waarderen. De proeverij wordt meestal rond een bepaald thema georganiseerd, zodat we onze gasten elke keer opnieuw kunnen blijven verrassen. Naast dat het gegarandeerd een oergezellige avond wordt vol goede gesprekken en op en top genieten op z’n Limburgs. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Programma whisky proeverij 2019 – 2020

27-03-2020 SM Whisky – Op eigen risico (Single Malt tasting) – VOL

 

Hoe verloopt een whisky proeverij?

De whisky proeverij wordt gehouden op een vrijdag bij Eetcafé & Partycentrum Mareveld in Schimmert (Zuid-Limburg) en start meestal om 20.00 uur. Tijdens deze avond kun je diverse heerlijke whisky’s proeven, denk aan unieke distiller- of limited editions, gerijpt op speciale vaten, met een stevige bite en zelfs uit eigen land. Elk op hun eigen wijze nemen de whiskyambassadeurs je mee in de wereld van de whisky (of andere spirits) met sterke verhalen, gedegen kennis en een bulk aan ongekende feitjes en leuke anekdotes.

Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. Iedere whisky wordt namelijk begeleid met een bijpassend ambachtelijk hapje uit eigen keuken. Al met al een top avond die je graag deelt samen met vrienden, waar je interessante nieuwe mensen leert kennen en kunt genieten van heerlijke whisky en die oeroude Limburgse gezelligheid.

Geef een whisky proeverij als cadeau

Dat kan natuurlijk ook! Het is altijd wel moeilijk voor om een leuk of origineel cadeau te bedenken dat je kunt geven. Dan is deze proeverij bij uitstek hét cadeau voor een whisky liefhebber. Maar zeker ook voor de persoon die nog nooit whisky heeft geproefd en de godendrank graag wilt leren kennen. Geef het even aan tijdens het reserveren en ik stuur je digitaal een cadeaubon toe die je zelf kunt printen en geven. Als dat toch geen tof idee is!

Single Malt Whisky Tasting

UITGESTELD – Single Malt Whisky Tasting

Deze laatste proeverij van dit seizoen wordt de snoepwinkel voor de échte whiskyliefhebber.

Het geweldige van Single Malt Whisky – en de reden dat het al eeuwenlang het water des levens is – is dat het altijd fantastisch smaakt, hoe het ook gedronken wordt.

Tijdens deze whisky tasting gaan we een trapje hoger dan normaal… We zullen 7 heel speciale Single Malt Whisky’s proeven én beleven tezamen met de “kenners”. Laat je verrassen door de uitgebreide variatie in kleur, geur en vooral smaak. Een avond die je niet snel zal vergeten…

Start Single Malt Whisky proeverij

Deze proeverij is uitgesteld ivm het Coronavirus: Lees meer

De kosten?

€ 49,50 inclusief bijpassende hapjes
Deze tasting is helaas al compleet vol!

De kleine lettertjes:

Er kunnen max. 34 personen deelnemen, dus schrijf je op tijd in want vol = vol!
Afmelden: minimaal 2 weken van te voren ivm gereserveerde plaatsen! Hierna kunnen wij niet meer garanderen dat je jouw betaling terug krijgt.

Reserveer jouw plek

Mis geen enkele whisky proeverij meer!

Meld je aan als VIP

Single Malt Whisky Tasting uitgesteld ivm Coronavirus

Beste whisky liefhebber,
In verband met het Coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Jouw gezondheid en veiligheid, en die van onze gasten heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen we de richtlijnen van het RIVM en andere autoriteiten op de voet.

Vanaf 18 uur vandaag moeten alle horecagelegenheden sluiten tot en met 6 april. Hierdoor gaan we de Single Malt tasting op 27 maart verplaatsen naar een later tijdstip.

We vinden het heel vervelend dat we geen supergezellige avond samen met jou kunnen doorbrengen, maar zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Uiterlijk in de eerste week van april zullen wij je verder informeren.
Voor nu het allerbelangrijkste: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar!
We houden je op de hoogte.

Vriendelijke groet,
Jules, Frans en Muriel

Wil jij ook naar deze proeverij?

Maak dan gebruik van het onderstaand contactformulier om je aan te melden. Je krijgt vervolgens een Tikkie om vooraf te betalen. Nadat je een betaalbevestiging hebt ontvangen is je plekje pas gereserveerd. Print deze uit of neem hem digitaal mee tijdens de avond. Het adres is Eetcafé & Partycentrum Mareveld, Mareweg 23 te Schimmert. Tot dan!

Reserveer nu jouw plek voor deze proeverij

  • Voer een getal tussen 1 en 40 in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt alleen mailings mbt tot workshops, je gegevens worden niet doorverkocht en bij elke mail staat onderin een uitschrijflink. Max 6-8 mails per jaar.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand