Image
Top
Navigatie

Dé whisky proeverij in Zuid-Limburg die je niet mag missen!

Een proeverij voor de échte levensgenieter.

Dé whisky proeverij in Zuid-Limburg die je niet mag missen!

Samenwerken maakt sterker, dat is iets waar ik heilig in geloof. Het verbinden van ondernemers over een gezamenlijke passie om tot nieuwe ideeën, producten of diensten te komen, is daarom een van de dingen die ik graag toepas tijdens een brainstormsessie. Zo zijn we jaren geleden ook gekomen op het idee om een whisky proeverij te organiseren en hebben we al meer dan 40 geslaagde tastings de revue zien passeren.

Elk whiskyseizoen (oktober – maart) organiseren we ca. 5-6 whisky proeverijen die je smaakpapillen zeker zullen waarderen. De proeverij wordt meestal rond een bepaald thema georganiseerd, zodat we onze gasten elke keer opnieuw kunnen blijven verrassen. Naast dat het gegarandeerd een oergezellige avond wordt vol goede gesprekken en op en top genieten op z’n Limburgs. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Programma whisky proeverij 2019 – 2020

11-10-2019 Underground & Moonshine – Terug naar de tijd van de drooglegging
15-11-2019 Je leeft maar één keer – Speciale cognac tasting
13-12-2019 Let’s make it legendary – Ultimate whisky bottelaar
24-01-2020 Burns Supper – Een ode aan Robert Burns
28-02-2020 Wum & Whisky – Sigaren en whisky tasting
27-03-2020 SM Whisky – Op eigen risico (Single Malt tasting)

 

Hoe verloopt een whisky proeverij?

De whisky proeverij wordt gehouden op een vrijdag bij Eetcafé & Partycentrum Mareveld in Schimmert (Zuid-Limburg) en start meestal om 20.00 uur. Tijdens deze avond kun je diverse heerlijke whisky’s proeven, denk aan unieke distiller- of limited editions, gerijpt op speciale vaten, met een stevige bite en zelfs uit eigen land. Elk op hun eigen wijze nemen de whiskyambassadeurs je mee in de wereld van de whisky (of andere spirits) met sterke verhalen, gedegen kennis en een bulk aan ongekende feitjes en leuke anekdotes.

Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. Iedere whisky wordt namelijk begeleid met een bijpassend ambachtelijk hapje uit eigen keuken. Al met al een top avond die je graag deelt samen met vrienden, waar je interessante nieuwe mensen leert kennen en kunt genieten van heerlijke whisky en die oeroude Limburgse gezelligheid.

15-11-2019 Je Leeft Maar Één Keer – Speciale Cognac Tasting

15-11-2019 Je Leeft Maar Één Keer – Speciale Cognac Tasting

Dit keer hebben wij iets heel speciaals voor je. Want naast een whisky proeverij is cognac weer helemaal terug van weggeweest. Zelfs als je nog nooit een slok cognac hebt gedronken is dit een boeiende proeverij vol leuke feitjes.

Cognac is een prachtige drank. Klassiek en erg lekker! Het heeft een rijke historie en wordt met veel zorg gemaakt. In de wereld van deze heerlijke drank uit Frankrijk valt veel onderscheid te maken tussen de diverse merken en kwaliteiten, ookal komen ze uit dezelfde streek.

Tijdens deze proeverij kun je naar hartenlust de verschillende cognac ervaren en discussiëren met andere liefhebbers. Laat de smaken over je tong rollen, neem de informatie in je op en ervaar de wereld van het “eau de vie” !

Start cognac proeverij

20:00 uur

De kosten?

€ 33,50 voor een avond met wel heel speciale edities, waaronder de Ménard van 45 jaar oud én de Hennessy X.O. !!

De kleine lettertjes:

Er kunnen max. 30 personen deelnemen, dus schrijf je op tijd in want vol = vol!
Afmelden: minimaal 2 weken van te voren ivm gereserveerde plaatsen! Hierna kunnen wij niet meer garanderen dat je jouw betaling terug krijgt.

Ben jij ook bij deze cognac proeverij?

Maak dan gebruik van het onderstaand contactformulier om je aan te melden. Je krijgt vervolgens een Tikkie om vooraf te betalen. Nadat je een betaalbevestiging hebt ontvangen is je plekje pas gereserveerd. Print deze uit en neem hem mee tijdens de avond. Het adres is Eetcafé & Partycentrum Mareveld, Mareweg 23 te Schimmert. Zie ik je daar?

Reserveer nu jouw plek voor deze proeverij

  • Voer een getal tussen 1 en 40 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt alleen mailings mbt tot workshops, je gegevens worden niet doorverkocht en bij elke mail staat onderin een uitschrijflink. Max 6-8 mails per jaar.

Geef een whisky proeverij als cadeau

Dat kan natuurlijk ook! Het is altijd wel moeilijk voor om een leuk of origineel cadeau te bedenken dat je kunt geven. Dan is deze proeverij bij uitstek hét cadeau voor een whisky liefhebber. Maar zeker ook voor de persoon die nog nooit whisky heeft geproefd en de godendrank graag wilt leren kennen. Geef het even aan tijdens het reserveren en ik stuur je digitaal een cadeaubon toe die je zelf kunt printen en geven. Als dat toch geen tof idee is!

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand