Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Onderneem slimmer met coaching in de vorm van een workshop

Vergroot je kennis en kunde op het gebied van zichtbaarheid, marketing en ondernemerschap met behulp van een ervaren coach/trainer.
Onderneem slimmer met coaching in de vorm van een workshop

Als ondernemer wil je dingen zoveel mogelijk zelf doen

En daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog, ik juich je ambitie toe! Want zo kom je er ook precies achter wat je helemaal geweldig vindt. En de dingen waar je toch iets minder goed in bent.
Je merkt dan dat het je soms ontbreekt aan kennis. Denk je te moeilijk, ben je veel tijd kwijt aan dingen zelf uit te zoeken of weet je niet welke tools het best geschikt zijn. Ook zou het wel fijn zijn als je bepaalde dingen in minder tijd kan doen en productiever wordt. Zodat je weer toekomt aan dat wat jij het allerliefste doet.

Workshops om je kennis en kunde te verbeteren

In dat kader heb ik de Focus Academie voor Merk & Marketing opgezet waarin ik diverse workshops en 1-op-1 coachings verzorg. Waarbij je tal van tools en technieken leert om je kennis en kunde bij te spijkeren. Hierna kan je met vernieuwd inzicht direct aan de slag met wat je hebt geleerd om jouw bedrijf succesvol te maken.

Hoe verover je het hart van je ideale klant?

gratis webinar om je ideale klant te bepalen

Wil jij meer klanten?

Of beter gezegd, wil jij het juiste soort klanten aantrekken? Klanten waar je het liefst 7 dagen per week mee aan de slag wil gaan. Waar je enorm veel energie van krijgt en mega happy van wordt? Dan mag je dit webinar absoluut niet missen!

Want in het webinar ga ik je precies uitleggen hoe je het hart kan veroveren van jouw ideale klant. Zonder dat je hart hoeft te schreeuwen.

Dit webinar kan je volgen via videobellen en is helemaal gratis!

Zichtbaarheidsworkshop

In 3 stappen je online zichtbaarheid vergroten
Als je meer klanten wilt, moet je zichtbaar zijn. Jezelf laten zien en gehoord worden.

Tijdens deze zichtbaarheidsworkshop ga ik jou leren hoe je jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.

In deze zichtbaarheid workshop ga je in 3 opeenvolgende stappen ontdekken wat jouw unieke online marketing formule is. Zodat je voortaan originele content maakt die echt bijdraagt aan de groei en zichtbaarheid van jouw bedrijf. En jij jouw aantrekkingskracht vergroot. Waardoor je van social media volgers of website bezoekers, klanten maakt.

Deze workshop kan je volgen op locatie in Limburg als via videobellen.

Zelf je website teksten schrijven

workshop om je boodschap te leren verwoorden

Voor elke website zijn er teksten nodig. Of het nu gaat om lange teksten voor je landingspagina’s of korte teksten voor de producten en categorieën in je webshop om beter vindbaar te worden.

Maar het budget voor een copywriter heb je niet. Of je wilt liever zelf je teksten schrijven, want wie kent jouw klanten nu beter dan jijzelf? Dan is het fijn dat je dit kan leren onder de begeleiding van een professional.

Op basis van je bestaande website teksten gaan we er samen mee aan de slag. Waardoor je teksten niet alleen beter vindbaar worden. Maar ook lekker weglezen voor je doelgroep en je bezoeker aanzet tot actie.

Op die manier hoef je het niet langer uit te stellen, leer je de fijne kneepjes en weet je voortaan hoe je het zelf goed kan aanpakken voor al je communicatie projecten. Deze workshop kan je volgen op locatie in Limburg als via videobellen.
Flourish and Bloom Mastermind

Flourish & Bloom Mastermind

Ondernemersclub in limburg
Wil jij ook samen leren, samen delen en samen groeien met andere Limburgse ondernemers?

Hierin ga ik met een aantal gemotiveerde ondernemers offline aan de slag; Het werkplaats-idee zeg maar. Een mastermind van ambitieuze ondernemers, groot en klein. Met als doel persoonlijke groei en de groei van ieder zijn business.

Door een combinatie van brainstormen, educatie, wederzijdse verantwoording en ondersteuning scherpen we jouw bedrijf en persoonlijke kennis en kunde aan. Een moment waarop we elkaar kunnen inspireren en motiveren om het beste in onszelf en elkaar naar boven te halen. To nourish and flourish.
Van ondernemer tot ondernemer. Van mens tot mens.

Workshop op maat

Voor als je nét iets anders wilt leren

Voor veel van mijn bestaande klanten heb ik specifieke workshops en coachings opgezet over een onderwerp waar zij graag meer over willen weten.

Denk hierbij aan dingen als: content voor je webshop maken, je trainingen beter stroomlijnen, ontwerpen met Canva of beter leren plannen.

Daarnaast zet ik ook seminars op voor bedrijven en stichtingen. Zo heb ik voor BNO een seminar over vindbaarheid ontwikkelt. En geef ik meerdere keren per jaar het seminar “hoe verover je het hart van je ideale klant” voor het Starterscentrum in Limburg.

Wil jij ook een workshop op maat? Plan dan een afspraak om je idee met mij te bespreken.

Coaching in de vorm van workshops
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet