Onderneem slimmer met coaching in de vorm van een workshop

Vergroot je kennis en kunde op het gebied van zichtbaarheid, marketing en ondernemerschap met behulp van een ervaren coach/trainer.
Onderneem slimmer met coaching in de vorm van een workshop

Als ondernemer wil je dingen zoveel mogelijk zelf doen

En daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog, ik juich je ambitie toe! Want zo kom je er ook precies achter wat je helemaal geweldig vindt. En de dingen waar je toch iets minder goed in bent.
Je merkt dan dat het je soms ontbreekt aan kennis. Denk je te moeilijk, ben je veel tijd kwijt aan dingen zelf uit te zoeken of weet je niet welke tools het best geschikt zijn. Ook zou het wel fijn zijn als je bepaalde dingen in minder tijd kan doen en productiever wordt. Zodat je weer toekomt aan dat wat jij het allerliefste doet.

Workshops om je kennis en kunde te verbeteren

In dat kader heb ik daarom enkele workshops opgezet. Waarbij je tal van tools en technieken leert om je kennis en kunde bij te spijkeren. Hierna kan je met vernieuwd inzicht direct aan de slag met wat je hebt geleerd om jouw bedrijf succesvol te maken.

Offline, online de beste worden

Workshop om je zichtbaarheid te vergroten
Als je meer klanten wilt, moet je zichtbaar zijn. Jezelf laten zien en gehoord worden.

Tijdens deze zichtbaarheidsworkshop ga ik jou leren hoe je jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.

In 3 simpele stappen leer je hoe je jouw boodschap moet formuleren en op de juiste manier kunt overbrengen zonder veel gedoe. Hierna kan jij moeiteloos sterke teksten schrijven en sprekend beeldmateriaal maken voor jouw droomklant.

Deze workshop wordt gehouden op een inspirerende locatie in Limburg voor maximaal 6 personen.⁠

Spark your Content

Contentmarketing workshop

Als ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Je wilt niet constant posts maken voor Social Media, blogs schrijven voor je website of nieuwsbrieven uitsturen als dat je niets oplevert.

Maar hoe weet je welke aanpak het beste is voor jouw bedrijf zonder dat je er uren aan kwijt bent? Welke kanalen kun je het beste inzetten om jouw doelgroep te bereiken? En waar ga je eigenlijk over schrijven of video’s van maken?

Tijdens deze coaching sessie van 3 uur krijg je het antwoord op deze en al jouw andere vragen die gaan over content marketing.

Na deze sessie weet je exact hoe je jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid kunt vergroten op een slimme manier. Als bonus krijg je een contentplan voor 1 maand waar je direct mee aan de slag kunt.

Flourish and Bloom Mastermind

BINNENKORT: Flourish & Bloom Mastermind

Workshop om je zichtbaarheid te vergroten
Wil jij ook samen leren, samen delen en samen groeien met andere Limburgse ondernemers?
Binnenkort ga ik met een aantal gemotiveerde ondernemers offline aan de slag; Het werkplaats-idee zeg maar. Een mastermind van ambitieuze ondernemers, groot en klein. Met als doel persoonlijke groei en de groei van ieder zijn business.
Door een combinatie van brainstormen, educatie, wederzijdse verantwoording en ondersteuning scherpen we jouw bedrijf en persoonlijke kennis en kunde aan. Een moment waarop we elkaar kunnen inspireren en motiveren om het beste in onszelf en elkaar naar boven te halen. To nourish and flourish.
Van ondernemer tot ondernemer. Van mens tot mens.

Workshop op maat

Voor als je nét iets anders wilt leren

Voor veel van mijn bestaande klanten heb ik specifieke workshops en coachings opgezet over een onderwerp waar zij graag meer over willen weten.

Denk hierbij aan dingen als: content voor je webshop maken, originele teksten  schrijven, ontwerpen met Canva of beter leren plannen.

Daarnaast zet ik ook seminars op voor bedrijven en stichtingen. Zo heb ik voor BNO een seminar over vindbaarheid ontwikkelt. En geef ik meerdere keren per jaar het seminar “hoe verover je het hart van je ideale klant” voor het Starterscentrum in Limburg.

Wil jij ook een workshop op maat? Plan dan een afspraak om je idee met mij te bespreken.

Coaching in de vorm van workshops
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet