De social media strategie workshop
start weer in augustus

Wil jij er ook bij zijn?

jouw socials de baas blijven

Social media strategie verbeteren workshop

Wil jij jouw social media verbeteren voor meer interactie en resultaat in minder tijd? Weten hoe je efficiënt je posts kan inplannen en een hashtag onderzoek doet?

Of je nu een zelfstandig ondernemer bent of in een groot bedrijf werkt, je social media strategie is heel belangrijk bij het vertellen van het verhaal van je bedrijf. Je wilt jouw social media daarom zo efficiënt mogelijk inzetten.

Tijdens deze Social Media strategie workshop, ga ik je leren hoe je in minder tijd meer impact kunt maken. Met name voor Instagram en Facebook.

Als bonus gaan we je Instagram profiel en Facebook pagina optimaliseren, zodat dit alle informatie bevat waardoor mensen je sneller gaan volgen.

Hoe kan ik mijn online zichtbaarheid op social media verbeteren?

Als je al langer bezig bent met bedenken en maken van content om je online aanwezigheid op social media te verbeteren. Dan weet je ook dat het een enorme uitdaging kan zijn. Wat vinden je huidige volgers leuk en hoe bereik je nieuwe volgers? En hoe zorg je voor meer interactie zoals liken, delen en reageren?

Je bent veel tijd kwijt aan content maken, maar…
 • Je posts krijgen weinig likes, laat staan dat je er klanten uit haalt?

  Je wilt meer interactie en betrokkenheid van je volgers, maar je hebt geen idee hoe je dit goed kan aanpakken. Je hebt al veel trucjes geprobeerd, maar niets lijkt écht te werken?

 • Je vind het lastig om consequent te posten?

  Je weet dat social media een belangrijk onderdeel is om in contact te komen met je doelgroep. Maar de tijd ervoor vrijmaken lukt je nauwelijks. Steeds opnieuw post je op het laatste moment maar "iets". Zodat je in ieder geval wat hebt gedaan voor je zichtbaarheid. Maar echt blij word je er niet van.

 • Je verspilt veel kostbare tijd, tijd die je ook aan je bedrijf had kunnen besteden?

  De tijd dat het creëren kost en hetgeen het je oplevert staat niet in verhouding met elkaar. Iedere keer ben je veel te veel tijd kwijt, maar het levert je onder de streep niets op. Hoe zorg je voor (meer) resultaat? Het liefs in minder tijd?

 • Je hebt geen idee hoe je van volgers klanten maakt?

  Je wil social media inzetten om opdrachten te scoren, werk binnen hengelen en je bekendheid vergroten. Maar merkt dat dit toch wel erg lastig is.

 • Je vind het moeilijk om structuur aan te brengen in dat wat je post?

  Je hebt geen idee hoe je een goed plan kan opzetten om structureel waardevolle en relevante posts te maken. Je posts zijn allemaal losse berichten die onderling niet samenhangen. Hierdoor begrijpen je volgers niet goed wat jij voor ze kan betekenen?

 • Je hebt geen kaas gegeten van strategie, dus doe je maar wat?

  Je weet maar al te goed dat er een plan nodig is dat je kan volgen. Want nu ben je niet goed zichtbaar op de juiste manier. Daarom ben je op zoek naar iemand die je helpt om samen een social media strategie op te zetten voor jouw unieke bedrijf.

Zou het niet heerlijk zijn als je precies weet hoe je jouw social media efficiënt kan inzetten? Dat je helemaal doorhebt welke inspanningen het meeste effect gaan hebben. Waardoor je in minder tijd meer impact kan maken? Omdat je weet wat wel of niet werkt?
Dan is deze social media strategie workshop, jou op het lijf geschreven!
Lukt het niet om je online zichtbaarheid verbeteren met social media?

Wil jij jouw social media strategie verbeteren?

Je werkt al langer met social media. Met name Instagram en Facebook. Maar het lukt je maar niet om écht stappen te maken: je volgers te laten groeien, meer verkeer te krijgen naar je website en klanten te halen uit je social media.

Ik weet hoe frustrerend het kan zijn. Je denkt al na of ieder bericht jouw doelgroep de boodschap interessant genoeg vindt en of de kans op reacties en/of likes en shares aanwezig is. Je probeert allerlei technieken en social media strategieën die je hebt gelezen. Maar voor jou werken ze niet.

In het begin kon je wel lukraak wat leuke berichten plaatsen. Maar nu je bedrijf groeit, merk je dat er een plan nodig is. Een duidelijke leidraad of strategie waarmee je de volgende stappen kan zetten. Waarmee je jouw bereik kan vergroten, meer leads aantrekt en vervolgens klanten van je volgers kan maken. 

Je zichtbaarheid verbeteren? Meer interactie op social media en de betrokkenheid vergroten?

Meer interactie, is niet meer content maken voor je socials

Veel ondernemers hebben de misvatting dat ze MEER content moeten maken om meer interactie te krijgen en de betrokkenheid te vergroten. Maar niets is minder waar.

Want content die niet relevant is voor je volgers zal namelijk weinig tot geen likes en reacties opleveren. Daarnaast zal dit slechte resultaat ook door het algoritme van Facebook of Instagram worden onthouden.

Met als gevolg dat wanneer jij de volgende keer iets plaatst, dit slechte resultaat doorwerkt op het resultaat van je nieuwe post. En dat wil je niet toch?

Ook wil je niet nóg meer werk op de hals halen. Want je hebt het al druk genoeg met het runnen van je eigen bedrijf.

Niet alleen de inhoud van je post draagt bij aan het succes ervan. Maar ook het moment dat je het plaatst zorgt voor meer interactie. 

Waar je bij het versturen van een email denkt: ‘ik verstuur alvast de mail, dan ziet de ontvanger hem wel zodra hij zijn inbox opent’, is dit op social media absoluut niet aan te raden.

Samen je zichtbaarheid en social media strategie verbeteren?

Uiteindelijk komt het allemaal neer op cijfers en feiten. Meten is weten. Want als je niet meet, weet je ook niet wat er goed gaat. Wat je kan verbeteren of zelfs helemaal kan laten vallen, omdat het je niets oplevert. Maar misschien heb je geen tijd om je posts te testen, laat staan te evalueren en hier lessen uit te trekken.
Dan help ik je graag bij. Tijdens de social media strategie workshop kijken naar wat je nu al doet en wat er eventueel beter kan. In slechts 3 uur leer jij hoe je jouw huidige social media kanaal slimmer inzet. Hoe je in minder tijd meer impact kunt maken. Maar ook hoe je met behulp van cijfers je socials kunt optimaliseren voor meer groei.

Dit is dé workshop voor jou als je hebt behoefte aan een hands-on training zonder veel bla bla. Waarin er veel praktische uitleg gegeven wordt over planning, statistieken, hoe je een hashtagonderzoek doet en hoe je jouw social media strategie kunt verbeteren.

Stel je eens voor dat...

De voordelen van deze workshop in Limburg? Meer interactie en bereik met minder moeite en tijd.
 • Je weet wat er nodig is om social media effectief in te zetten voor je bedrijf?

 • Je niet dezelfde fouten maakt als veel ondernemers op social media?

 • Je precies weet welke hashtags het beste werken om je bereik te vergroten?

 • Jij voortaan content maakt die echt bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf?

 • Je jouw bedrijfsdoelen kan halen met een doordachte social media strategie?

 • Je de juiste apps gebruikt die helpen om structureel je content te plannen?

 • Je veel tijd bespaart, omdat je weet wat wel en niet werkt?

 • Je minder last-minute content stress ervaart, want je weet wanneer je iets moet posten?

 • Je voortaan zelf kan checken hoe je jouw social media kan verbeteren?

Bedankt Muriel van Ill Graff Design. Voor al je tips en geweldige ontspannen begeleiding.
Social media strategie verbeteren tijdens de workshop in Limburg voor haar kledingwinkel
Hanny Hermans
Boetiek Hello Gorgeous
Muriel geeft je inzichten in je social media kanalen en helpt je met het maken van een goede, maar vooral passende strategie voor je social media gebruik. Een duidelijke, uitgebreide en vooral leuke cursus. Absoluut een aanrader!
Andrea Beckers
Beckflash Fotografie - Heerlen

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze social media strategie workshop is voor iedere ondernemer die zijn of haar social media wil verbeteren. Als je meer meer interactie, volgers en resultaat wilt hebben. En klaar bent met klakkeloos dingen uitproberen om je zichtbaarheid te verbeteren met social media.

Dit is perfect voor jou als je...

Ondernemers die deze workshop over je social media verbeteren al hebben gevolgd zijn o.a. winkeliers, fotografen, coaches, beauty professionals, fitness trainers, spiritueel therapeuten en IT specialisten.

Details offline workshop social media strategie verbeteren in Limburg

 • Datum

  We starten weer met deze workshop in augustus! Wil je hem niet missen? Schrijf je in voor de wachtlijst voor de volgende social media strategie workshop.

 • Locatie

  Studio de Hees Nieuwhuisstraat 3, 6417 AG Heerlen.
  Een inspirerende locatie in het hartje van Zuid-Limburg.
  Uiteraard hou ik mij hierbij aan de dan geldende richtlijnen van de overheid.

 • Aantal

  Maximaal 6 personen kunnen per workshop deelnemen. (minimaal 2)

 • Investering

  De prijs voor deze social media strategie workshop is € 325 excl. BTW

 • Inclusief

  - Koffie, thee, water en wat lekkers voor de innerlijke mens.
  - Marketing & branding advies specifiek voor jouw bedrijf.
  - Een naslagboek met extra tips & goodies.
  - Sparren en leren met 5 ander ondernemers
  - Na de workshop krijg je eenmalig 30 minuten gratis persoonlijk advies op een moment dat dit jou het beste uitkomt.
  - Je kan hierna direct starten met diverse setjes hashtags. Bovendien wordt je social media profiel tijdens de workshop geoptimaliseerd voor meer interactie.

Vooraf krijg je een intakeformulier om je leerdoelen te bepalen. Zo weet ik aan welke onderdelen we meer tijd moeten besteden en welke we iets minder moeten benadrukken.

Bij deze training krijg je heel veel tips & tricks om je social media naar een hoger niveau te tillen. Ik besteedde er eigenlijk nooit zoveel tijd aan. Gewoon omdat ik niet zoveel zin in had, maar nu heb ik de smaak te pakken en dat zie je terug op mijn sociale media. Ziet er veel professioneler uit. Dus deze training is absoluut de moeite waard!
Social media marketing strategie en campagne
Ilona van der Sande
CosmeticXpert - Geleen

Veelgestelde vragen over de workshop

Zelfs als je niet van cijfers en statistieken houdt is het verstandig om je hierin te verdiepen. Neem maar van mij aan dat je het zelfs leuk gaat vinden. Als je namelijk eenmaal weet wat wel en niet werkt, dan kun je daar je sales- en marketingstrategie op aanpassen voor meer resultaat.

Op die manier maak je inzichtelijk op welke manier je social media beter kan inzetten en minder tijd kwijt bent aan dingen die niet werken. Veel van de deelnemers zien de statistieken verslaan – na het volgen van de workshop – als een wedstrijdje met zichzelf. Een wedstrijd waarin ze alleen maar kunnen winnen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met je bestaande posts. Dus het is belangrijk dat je minimaal 30 berichten hebt geplaatst. Met minder dan dit aantal krijg je geen goed beeld van hoe je jouw social media kan verbeteren.

Social media is een geweldige tool om je bedrijf meer zichtbaar te maken. Maar het posten om te posten heeft geen zin en is zonde van je tijd. Hierdoor krijg je echt niet meer interactie in de vorm van likes, shares of comments.

 

Wil jij jouw aanwezigheid op social media verbeteren, dan heb je een doordacht plan nodig!

 

Wanneer je met een goed doordachte social media strategie aan de slag gaat, ben je veel effectiever bezig en haal je meer resultaat. Je leert bepalen welke content het meest waardevol is, zodat je geen tijd meer verspilt aan dingen die niet werken.

 

Maar ook hoe je de regelmaat erin kunt houden. Want veel ondernemers lopen er steeds tegenaan dat ze niet de tijd vinden om alles goed voor te bereiden.

 

Bovendien leer je hoe je beter vindbaar wordt met het kiezen van de juiste hashtags en zorgt voor meer volgers en interactie. Volledig gericht op jouw doelgroep en je doelstellingen voor het beste resultaat.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Het uitgangspunt voor een goede social media strategie baseer je op cijfers en feiten. JOUW unieke cijfers voor jouw specifieke social media kanalen. Wanneer je dit op afstand wilt uitleggen of via een online training lukt dat niet. Want je bent dan veel tijd kwijt met “wat zie je nu” of het zoeken naar de juiste functies (die afhankelijk zijn van de instellingen van je account). In plaats van daadwerkelijk aan de slag te gaan om je social media te verbeteren.

Daarom doe ik het anders.

Tijdens deze hands-on workshop ga je met jouw eigen bedrijf en eigen spullen aan de slag. Zo kan ik je direct persoonlijk helpen op het moment dat je ergens aanloopt of specifieke vragen hebt.

Wil je graag deze workshop volgen, maar is Limburg nét iets te ver voor je? Eventueel kan ik op aanvraag ook jou persoonlijk helpen om je social media te verbeteren bij jou op locatie. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Kan je de datum niet die is vastgelegd, maar wil je wel de workshop volgen? Voeg jezelf dan toe aan de wachtlijst. Je krijgt bij een eerstvolgende nieuwe datum direct van mij een seintje wanneer we gaan starten. 

Ja dat kan. De BTW is voor ondernemers aftrekbaar. En de workshop zelf kan je aangeven in je boekhouding als zijnde studiekosten.

Geld zou nooit een issue mogen spelen als het gaat om de groei van je bedrijf. Dus uiteraard kan je ook de social media verbeteren workshop in termijnen betalen. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Klopt, het is een investering, een die je doet in jezelf en je bedrijf. Je kunt natuurlijk zo doorgaan zoals je nu doet,  maar dan verandert er ook niets.

 

Maak een flinke stap vooruit met deze eenmalige investering. Ga voor een effectieve social media strategie voor je content en maak hiermee je toekomst bestendig als ondernemer.

Je krijgt namelijk alle tools in handen om je zichtbaarheid op social media te verbeteren. Zodat je in minder tijd meer impact kan maken voor meer interactie en de volgers aantrekt die jouw boodschap moeten horen. Voor nu en de komende jaren.

 

Het is mijn doel dat jij na de   workshop zelfstandig en vol vertrouwen aan de slag kunt om je social media strategie te verbeteren. Dat je niet meer worstelt met hashtags of tijd verspilt aan content maken die niet werkt. Je weet hierna precies hoe en wat je moet doen om je aanwezigheid op social media te verbeteren en de betrokkenheid te vergroten.

 

Wat is het jou waard om voor eens en altijd korte metten te maken met urenlang bezig zijn, zonder resultaat?

Ja! Na de workshop bied ik sowieso elke deelnemer eenmalig 30 minuten gratis advies aan op een moment dat dit jou het beste past. Daarnaast kan ik je ook op andere gebieden ondersteunen om je zichtbaarheid te verbeteren.
Social media strategie workshop - blijf je socials de baas
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet