De Foodstudio Heerlen | Limburg

Offline, online de beste worden

dé workshop voor meer zichtbaarheid

Als je meer klanten wilt, moet je zichtbaar zijn. Jezelf laten zien en gehoord worden. Ik ga jou leren hoe je jezelf goed in de markt zet op een manier die het beste bij jou past, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen. 

Zodat jij exact weet hoe je jouw boodschap moet formuleren en op de juiste manier kunt overbrengen zonder veel gedoe. Hierna kan jij moeiteloos sterke teksten schrijven en sprekend beeldmateriaal maken voor jouw droomklant.

online-marketing-coach-strategie-bedrijf-groei-zichtbaarheid-omzet-klanten-min.jpg

Help, ik trek geen klanten aan! Hoe word ik meer zichtbaar?

Om meer zichtbaar te worden moet je waardevolle content maken! Voor Instagram, blogs, je website, mailings… Je hoort en ziet het overal. Heel leuk en aardig allemaal, maar hoe dan?

Je weet waar een waardevolle post aan moet voldoen. Je weet ook wat Google van je verwacht. Maar zelfs als je eindelijk een heel tof idee in je hoofd hebt, komt het er maar niet uit. Je blijft steeds worstelen om je boodschap online duidelijk te maken.

Geloof mij, je bent niet de enige! Wekelijks spreek ik ondernemers die niet weten hoe ze hun idee kunnen omzetten naar een pakkende tekst of een mooie afbeelding. En dat zorgt voor enorm veel frustratie:

 • bul-plus je wilt geen uren besteden aan het schrijven van je tekst
 • bul-plus je bent klaar met de stress van "wat moet ik posten?"
 • bul-plus je wilt dat wat je doet, ook goed is
 • bul-plus je hebt genoeg van posts die slechts 1 of 2 likes opleveren
 • bul-plus weg met die frustratie van "ik weet niet hoe"
 • bul-plus klaar met "ik kan het niet"
Je wilt gewoon weten hoe jij voor eens en altijd aansprekende content kunt maken zonder stress of moeilijk gedoe.

Meer zichtbaarheid in 3 stappen

Je wilt concreet van begin tot eind leren hoe je (meer) zichtbaar wordt op social media, met je website en andere communicatiekanalen. Je leert waardevolle content maken met jouw eigen materiaal, in je eigen huisstijl, voor jouw bedrijf. Zonder dat je uren naar online video’s moet kijken waar je helemaal niets aan hebt. De zoveelste cursus die je gouden bergen beloofd, maar je uiteindelijk met nog meer vragen laat zitten. Omdat je niet weet HOE je het geleerde specifiek moet omzetten voor jouw bedrijf.

Dat is vanaf nu verleden tijd! Want in 3 op maat gemaakte modules ga ik jou persoonlijk leren hoe je offline, online de beste kunt worden. Zodat je weet welke stappen je moet nemen om jouw zichtbaarheid te vergroten voor jouw unieke bedrijf. Van begin tot eind, voor jouw specifieke doelgroep met jouw eigen materiaal.

Je ontdekt waar jouw unieke aantrekkingskracht ligt en hoe je deze kunt inzetten om mensen te bereiken. Dat je precies weet HOE je jouw bedrijf online een gezicht en stem moet geven, zonder veel gedoe. Zodat jij jezelf vol vertrouwen kunt en durft laten zien.

Welke modules behandelen we tijdens deze workshop?

Op een inspirerende locatie in Limburg leer ik jou in 3 opeenvolgende stappen hoe jij jezelf goed in de markt kunt zetten op een authentieke manier. Deze zichtbaarheidsworkshop bestaat uit losse modules die je enkel of als combodeal samen kunt boeken. 

Module 1 van de workshop is op 28 september bij De Foodstudio in Heerlen (Limburg)

Het denkwerk achter je merk

Module 1: Jouw idee naar contentplan

Je leert hoe je eindeloos goede content kunt bedenken die past bij je merk en je volgers. En hoe je dit eenvoudig omzet naar een ijzersterke strategie en bijpassend contentplan. Hier draait het vooral om wie jij bent en hoe je dit omzet naar waardevolle content.

Zichtbaar maken van je boodschap

Module 2: Jouw boodschap naar tekst en beeld

Je leert teksten schrijven en bijpassend beeldmateriaal maken op je eigen laptop in jouw huisstijl. Vooraf krijg je een denkwerk huiswerkopdracht zodat je 9 social media posts kan voorbereiden. Deze gaan we vervolgens stap voor stap samen uitwerken.

social media strategie verbeteren

Module 3: Jouw socials de baas blijven

Het laatste deel draait om het verbeteren van je social media strategie. Je leert hoe je jouw posts kunt inplannen, hoe je vindbaar wordt voor jouw doelgroep met de juiste hashtags. En blijf jouw socials de baas aan de hand van jouw statistieken. 

Wil je echt alles uit je zichtbaarheid halen, ga dan voor de combodeal

 Met de combodeal krijg je the best of all worlds én een mooie combikorting op het totaalbedrag! Doordat de losse modules perfect op elkaar aansluiten kan je het denkwerk van module 1, eenvoudig omzetten naar waardevolle content in module 2. Om ze vervolgens met module 3 in te plannen op het juiste moment voor het meeste effect.

Deze ambitieuze ondernemers gingen je al voor

Wat leveren deze workshops jou op?

Na deze workshops over zichtbaarheid weet jij precies met welk soort content je jouw droomklant kunt aantrekken. Onder persoonlijke begeleiding leer je waarom jouw unieke merkverhaal belangrijk is voor je zichtbaarheid. En hoe je dit praktisch kan omzetten naar een duidelijke boodschap die iedereen begrijpt.

 • bul-plus ervaring: met meer dan 20 jaar ervaring in training en coaching, weet ik hoe ik jou dingen kan aanleren zodat je het voortaan zelfstandig kunt doen
 • bul-plus persoonlijk: de workshop is voor maximaal 6 deelnemers zodat iedereen genoeg tijd en aandacht krijgt voor vragen en uitleg
 • bul-plus kennis delen: samen delen is samen leren van elkaars ervaringen en misschien komen er nog leuke samenwerkingsprojecten uit voort!
 • bul-plus directe hulp: doordat we alle stappen samen doornemen, kan ik direct hulp bieden bij de dingen waar je op dat moment tegenaan loopt
 • bul-plus zelfvertrouwen: doordat je het zelf gaat doen, op je eigen laptop met je eigen materiaal weet je dat je het straks ook alleen kunt
 • bul-plus naslagwerk: het werkboek bevat - naast de taken die je uitvoert tijdens de les - extra tips en tricks die je steeds opnieuw kunt gebruiken
 • bul-plus meer zichtbaar: je leert wat er nodig is om je te onderscheiden van je collega ondernemers
 • bul-plus authentiek: ontdek jouw unieke verhaal en word zichtbaar op een manier die bij jou past, zonder rare trucjes

Vragen of twijfels?

Of je nu een verzekeringsagent bent, een fitnesscoach of een schoonheidsspecialist. Deze workshop is voor iedereen die meer zichtbaar wil zijn met haar of zijn bedrijf. Die klaar is met aanmodderen en effectief aan de slag wil gaan. Die resultaten wil halen en zo het bedrijf te laten groeien op een authentieke manier zonder trucjes.

Vooral handig als je zowel de theorie als de praktische kant wil leren om je zichtbaarheid te vergroten zonder gedoe.

Dat kan natuurlijk ook. Met de combodeal the best of all worlds én een mooie combikorting op het totaalbedrag!

Doordat de losse modules perfect op elkaar aansluiten kan je het denkwerk van module 1, eenvoudig omzetten naar waardevolle content in module 2. Om ze vervolgens met module 3 in te plannen op het juiste moment voor het meeste effect.

Yes, absoluut! Juist dan is deze workshop perfect voor jou, want ik leer je hoe je creativiteit in jezelf aanwakkert. Binnenkort maak jij nieuwe content, schrijf je eigen teksten en maak je onweerstaanbare afbeeldingen.
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ondanks de flexibiliteit die online workshops bieden, merk ik dat er te vaak een gemis is van persoonlijk advies. Het is te algemeen opgezet in verband met de schaalbaarheid, zodat er zoveel mogelijk personen gebruik van kunnen maken. Dit werkt voor veel ondernemers gewoonweg niet. Na de online workshop hebben ze nog steeds geen idee hoe ze het geleerde daadwerkelijk kunnen omzetten voor hun eigen bedrijf. Daarom doe ik het anders. Tijdens deze offline zichtbaarheidsworkshop ga je met jouw eigen laptop en eigen spullen aan de slag. Ik ben er elke stap bij om jouw ideeën om te zetten naar content specifiek voor jouw unieke bedrijf. Hierbij is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en om samen met de andere deelnemers te sparren. Het is dus écht een workshop op maat voor maximaal 6 personen.
Klopt, het is een investering, een die je doet in jezelf en je bedrijf. Je kunt natuurlijk zo doorgaan zoals je nu doet,  maar dan verandert er ook niets. Maak een flinke stap vooruit met deze eenmalige investering. Ga voor een duidelijke visie voor je content, meer online zichtbaarheid en maak hiermee je toekomst bestendig als ondernemer. Je krijgt namelijk alle tools in handen om je bedrijf op de juiste manier in de picture te zetten, voor nu en de komende jaren. Het is mijn doel dat jij na de zichtbaarheidsworkshop zelfstandig en vol vertrouwen aan de slag kunt met je content. Dat je niet meer aanmoddert of met losse flodders schiet. Je weet hierna precies hoe en wat je moet doen om je doelgroep te raken in hart, hoofd en ziel. Wat is het jou waard om voor eens en altijd korte metten te maken met urenlang bezig zijn, zonder resultaat?

Ja! Na de workshop bied ik elke deelnemer eenmalig 30 minuten gratis advies aan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp