De contentcreatie workshop
START weer in juli

Wil je hem niet missen?

Zichtbaarheid Workshop in Limburg

Wil jij de zichtbaarheid verbeteren van je bedrijf en de klanten aantrekken waar jij zo happy van wordt?

In 3 stappen leer ik je originele content bedenken én uitwerken die inspirerend is voor je volgers en leid tot interactie.

Niet alleen ontdek je jouw unieke aantrekkingskracht en weet je jouw droomklant perfect te omschrijven. Maar ook helpt deze social media workshop je zichtbaarheid vergroten door het delen van jouw authentieke verhaal. Zodat je klanten kan maken van je volgers.

Je zichtbaarheid vergroten op social media kan frustrerend zijn. Herkenbaar? Vast wel!

 • Je weet niet hoe jij je kan onderscheiden van je concurrent

  Jullie zitten hetzelfde vak en je wilt niet steeds hetzelfde vertellen als die ander. Je wil originele content maken. Jouw authentieke ik weergeven. Maar je vindt het best lastig om in je teksten te verwerken wat je bedrijf zo uniek maakt.

 • Vaak weet je niet waar je het over moet hebben

  De ene dag heb je wel inspiratie om iets leuks te posten, maar de andere dagen valt het bedenken van ideeën voor je social media posts je zwaar. Ook vraag jij je af of jouw posts wel relevant genoeg zijn.

 • Er zit geen structuur of rode draad in wat je deelt

  Regelmatig content bedenken en posten valt je zwaar. Je boodschap gaat van hak op de tak. Hoe kan je dan iemand duidelijk maken wat je voor hem of haar kan betekenen?

 • Je trekt niet de klanten aan waar jij het liefst mee werkt

  Klanten maken van je volgers wil niet echt lukken. Je zet social media in om meer omzet, meer bereik of meer website verkeer te krijgen. Maar na al die moeite doen levert het nog steeds je niets op. Hoe kan het dat anderen wel steeds nieuwe klanten krijgen?

 • Je hebt moeite om de waarde van wat je kan betekenen voor de ander te communiceren?

  Jezelf verkopen vind je toch best een dingetje. En wilt ook geen rare verkooptrucjes gebruiken die niet bij je passen. Want je wilt niet pusherig overkomen, maar hierdoor vertel je te weinig over je aanbod. Hoe kan je een goede balans vinden tussen wat je wil delen & wat jouw doelgroep wilt zien?

 • Je denkt dat je niet interessant bent om zelf zichtbaar te zijn

  Je staat niet graag "in the picture", maar je weet ook dat je meer van jezelf moet laten zien om je zichtbaarheid te vergroten. Tegelijkertijd vraag jij je af: zit er wel iemand op jouw "wijsheden" te wachten?

 • Je wilt geen uren besteden aan social media als er toch niets uit komt

  Content creëren (uitwerken en uitvoeren van je posts) kost je veel tijd en moeite. Maar levert je weinig op. Je vraagt je af voor wie je dit posten eigenlijk nog doet.

 • Je hebt genoeg van posts die maar 1 of 2 likes opleveren, dus je post maar niet

  Je doet alle "juiste dingen" maar het lijkt geen verschil te maken? Het blijft slechts bij een paar likes en nog geen klanten. Hoe kan je teksten schrijven zodat de boodschap direct duidelijk is voor jouw ideale klant? Zodat deze geïnspireerd raakt en betrokken?

 • Door de dingen waar je tegenaan loopt ben je niet goed zichtbaar

  Je hebt geen duidelijke strategie of regelmaat. En doet dus maar wat om maar íets te doen. Hoe zorg je dat je niet steeds op het laatste moment nog even snel iets in elkaar moet flansen?

Content maken en uitvoeren om meer zichtbaar te worden op social media is frustrerend.

Wie geeft de zichtbaarheid workshop?

Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt en dit laat zien. Het gaat daarbij niet om jezelf op te hemelen of op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen.

Dat het heel frustrerend kan zijn om al je tijd en energie te steken in je zichtbaarheid te steken zonder resultaat, ken ik maar al te goed.

Namelijk toen ik mijn bedrijf in 2011 ben gestart zat Nederland in een flinke crisis. Niet de beste tijd om een bedrijf te starten, maar goed. Ik had een droom en een visie waar ik volledig voor wilde gaan. En dat moest ik dus online duidelijk gaan maken.

brand-coach-muriel-snijders-workshop-limburg-ondernemers-zichtbaarheid-min

Waar ik zelf tegen aan liep...

Mijn website was snel gemaakt en ik was voortdurend op Twitter en Facebook te vinden. Trouw ging ik alle marketing- en sales trucjes toepassen die ik had geleerd. Maar de klanten bleven uit. Ik moest het dus vooral van mond-tot-mond reclame hebben. Heel ouderwets.

Waarom lukte het maar niet? Wat deed ik verkeerd?

Pas toen ik doorhad dat ik exact dezelfde dingen deed als iedereen, zag ik de kansen die ik liet liggen. Dat wat ik deelde op social media, gaf mijn authentieke ik niet weer. Hierdoor was ik niet onderscheidend genoeg. Ook vertelde ik geen duidelijk verhaal in wat ik voor iemand kon betekenen.

Vroeger draaide marketing namelijk om je producten of diensten te pushen. En dat past gewoonweg niet bij mij.

Je zichtbaarheid vergroten draait niet om jou, maar om je klant

Dus dat moest anders. Ik draaide het om en zette mijn klant centraal bij alles wat ik online vertelde. Het draait namelijk niet om mij, maar om mijn klant. Want dat is degene die ik wilde helpen met een oplossing te vinden voor haar probleem. Dit is ook de reden waarom ik mijn bedrijf toen ben gestart.

Door juist kort bij mijzelf te blijven in mijn authentieke verhaal. Waarbij ik mijn ideale klant in het middelpunt zette, groeide mijn online zichtbaarheid. Ik ging de online connectie aan van mens tot mens. Hierdoor trek ik nu op regelmatige basis de klanten aan waar ik zo happy van wordt. En dat wens ik ook voor jou.

Want als ondernemer verdien je het om opgemerkt te worden. Ik zie het dan ook als mijn persoonlijke missie om te zorgen dat jij jouw unieke verhaal kan vertellen zodat je meer zichtbaar wordt. Waardoor je minder concurrentie ervaart, je moeiteloos jouw droomklanten aantrekt en je bedrijf laat groeien.

Jezelf goed zichtbaar maken en de juiste klanten aantrekken is geen hogere wiskunde. Je moet alleen even weten hoe je dit voor jouw eigen bedrijf doet.⁠

Een workshop waarbij je alles wat je eigenlijk al weet over je eigen bedrijf, gaat verpakken in korte en krachtige teksten en acties om potentiele klanten te bereiken. Muriel is een topper om je er op een andere, effectieve manier naar te laten kijken.
Edith Remmen
Visagie Maastricht

Stel je nou eens voor dat...

Wat zijn de voordelen van meer zichtbaar zijn met je bedrijf?
 • Je moeiteloos je droomklant weet aan te trekken, de klant met wie jij het liefste werkt?

 • Je weet wat jouw unieke aantrekkingskracht is, waarmee je jouw zichtbaarheid kan vergroten?

 • Je duidelijk kan verwoorden in tekst en beeld wat je voor de ander kan betekenen?

 • Je altijd content inspiratie hebt voor originele social media posts die jou en je bedrijf goed weergeven?

 • Je meer interactie met je volgers krijgt d.m.v. een like, comments en/of delen van het bericht?

 • Je op regelmatige basis content kan maken die je publiek aanspreken en helpt om klanten te maken van je volgers?

 • Je helemaal doorhebt welke inspanningen voor jou het meeste effect gaan hebben en helpen om je bedrijf te laten groeien?

 • Je jezelf vol zelfvertrouwen kan laten zien, want jij weet exact waar je voor staat en gaat.

Muriel geeft je inzichten in je social media kanalen en helpt je met het maken van een goede, maar vooral passende strategie voor je social media gebruik. Een duidelijke, uitgebreide en vooral leuke cursus. Absoluut een aanrader!
Andrea Beckers
Beckflash Fotografie - Heerlen

In 3 stappen je zichtbaarheid vergroten op social media

In deze zichtbaarheid workshop ga je in 3 opeenvolgende stappen leren hoe je offline, online de beste kunt worden. Ook ontdek je jouw unieke social media formule. Zodat je voortaan originele content maakt die echt bijdraagt aan de groei en zichtbaarheid van jouw bedrijf. En klanten te maken van je volgers.

Het geleerde kan je direct toepassen voor je hele bedrijf. Zoals het bedenken en uitvoeren van je social media content, pakkende teksten schrijven voor je website (blog) of een goede nieuwsbrief opstellen. Deze zichtbaarheidsworkshop kan je als combodeal boeken, maar ook als losse workshops om je zichtbaarheid te vergroten.

Contentmarketing workshop in Limburg: content bedenken en je merkverhaal vertellen aan jouw droomklant

contentmarketing workshop - het denkwerk achter je merk

Je leert hoe je eindeloos goede content kunt bedenken die jouw unieke verhaal vertelt. Ook gaan we tijdens deze social media workshop jouw ideale klant en de klantreis samen aanscherpen. Want hiermee staat of valt de effectiviteit van je social media strategie. Als laatste leer je op basis van jouw doelen een strategisch  content plan opstellen.

Thema’s: inspiratie, merkverhaal, ideale klant, klantreis, contentpijlers, contentplan

Content Creatie en online zichtbaarheid

Contentcreatie workshop - ZICHTBAAR MAKEN VAN JE BOODSCHAP

Je leert originele en pakkende teksten schrijven die jouw boodschap helder maakt. Maar ook hoe je bestaande content slim kan hergebruiken. In Canva gaan we aan de slag om bijpassend beeldmateriaal te maken die je volgers aanspreken en aanzetten om jouw post te lezen.

Thema’s: teksten schrijven, call-to-action, ontwerpen in canva, beeldmateriaal en kleuren

Social media strategie verbeteren

workshop Social media strategie verbeteren

In deze social media workshop ga ik je leren hoe je in minder tijd meer impact kunt maken. Met name voor Instagram en Facebook. Je leert hoe je jouw statistieken op de juiste manier leest zodat je jouw posts kunt verbeteren voor meer resultaat. Hoe en wanneer je jouw posts kunt inplannen, maar ook hoe je een hashtag onderzoek doet.

Thema’s: plannen van je social media posts, hashtag onderzoek, statistieken lezen, profiel optimaliseren
Bij deze training krijg je heel veel tips & tricks om je social media naar een hoger niveau te tillen. Ik besteedde er eigenlijk nooit zoveel tijd aan. Gewoon omdat ik niet zoveel zin in had, maar nu heb ik de smaak te pakken en dat zie je terug op mijn sociale media. Ziet er veel professioneler uit. Dus deze training is absoluut de moeite waard!
Social media marketing strategie en campagne
Ilona van der Sande
CosmeticXpert - Geleen

Voor wie is deze zichtbaarheidsworkshop geschikt?

Deze workshop is voor iedere ondernemer die de zichtbaarheid wil vergroten van zijn of haar bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of je een starter bent of al jaren in het vak zit.

 Belangrijker is dat je het belang van content beseft en wat je hiermee kan bereiken. Vooral handig als je zowel de theorie als de praktische kant wilt leren van je zichtbaarheid vergroten.

Dit is perfect voor jou als je...

Ondernemers die deze zichtbaarheidsworkshop al hebben gevolgd zijn o.a. winkeliers, fotografen, coaches, beauty professionals, fitness trainers, spiritueel therapeuten en IT specialisten.

Details zichtbaarheidsworkshop in Limburg

 • Datum

  We starten weer met deze workshop in juli! Wil je hem niet missen?
  Schrijf je in voor de wachtlijst voor de volgende workshop.

 • Locatie

  Studio de Hees Nieuwhuisstraat 3, 6417 AG Heerlen.
  Een inspirerende locatie in het hartje van Zuid-Limburg.
  Uiteraard hou ik mij hierbij aan de dan geldende richtlijnen van de overheid.

 • Aantal

  Maximaal 6 personen kunnen per workshop deelnemen. (minimaal 2)

 • Investering

  Ter introductie is de prijs per module € 295 excl. BTW i.p.v. € 325

 • Inclusief

  - Koffie, thee, water en wat lekkers voor de innerlijke mens.
  - Marketing & branding advies specifiek voor jouw bedrijf.
  - Een naslagboek met extra tips & goodies.
  - Sparren en leren met 5 ander ondernemers
  - Na de workshop krijg je eenmalig 30 minuten gratis persoonlijk advies op een moment dat dit jou het beste uitkomt.

Bedankt Muriel van Ill Graff Design. Voor al je tips en geweldige ontspannen begeleiding.
Social media strategie verbeteren tijdens de workshop in Limburg voor haar kledingwinkel
Hanny Hermans
Boetiek Hello Gorgeous
Murielle was a real pleasure to work with. Her training skills are very good, she knows what she's talking about and knows how to translate this on to other people of different standards and backgrounds.
Marjolein de Zwart-Storm
Microsoft - Supermommynl

Veelgestelde vragen over de zichtbaarheid workshop

Omdat je net pas start met content maken is deze zichtbaarheidsworkshop voor jou perfect. Doordat we alle belangrijke onderdelen over je zichtbaarheid vergroten samen doorlopen, krijg jij meteen de juiste focus om hiermee aan de slag te gaan.

Yes, absoluut! Juist dan is deze zichtbaarheidsworkshop perfect voor jou. Door middel van de verschillende technieken en handvaten die ik je aanleer tijdens de workshop, ontdek jij hoe je creativiteit in jezelf aanwakkert. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Na deze social media workshop maak jij nieuwe content in een handomdraai. Content die perfect aansluit op wie jij bent en waar je voor staat. Maar ook de volgers aantrekt die je wilt bereiken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ondanks de flexibiliteit die online workshops bieden, merk ik dat er te vaak een gemis is van persoonlijk advies. Het is te algemeen opgezet in verband met de schaalbaarheid, zodat er zoveel mogelijk personen gebruik van kunnen maken.

Dit werkt voor veel ondernemers gewoonweg niet. Na de online workshop hebben ze nog steeds geen idee hoe ze het geleerde daadwerkelijk kunnen omzetten voor hun eigen bedrijf.

Daarom doe ik het anders. Tijdens deze offline zichtbaarheidsworkshop ga je met jouw eigen laptop en eigen spullen aan de slag. Ik ben er elke stap bij om jouw ideeën om te zetten naar content specifiek voor jouw unieke bedrijf. Hierbij is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en om samen met de andere deelnemers te sparren. Het is dus écht een workshop op maat voor maximaal 6 personen.

Wil je graag deze workshop volgen, maar is Limburg nét iets te ver voor je? Kijk dan eens naar de Spark your content workshop. Dit is een één-op-één content workshop via Zoom.

 

Eventueel kan ik op aanvraag ook deze zichtbaarheidsworkshop bij jou in de buurt organiseren. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

 

Kan je de datum niet die is vastgelegd, maar wil je wel de workshop volgen? Voeg jezelf dan toe aan de wachtlijst. Je krijgt bij een eerstvolgende nieuwe datum direct van mij een seintje wanneer we gaan starten. 

Heb je al een deel gevolgd, maar kan je de eerstvolgende keer niet? Dan doe je gewoon de keer erop mee, of kijken dat we er een 1-op-1 training van maken.

Steeds vaker krijg ik de vraag om deze workshop ook 1-op-1 te geven. Dat is uiteraard ook mogelijk. Ook kunnen we dan nét iets verder de diepte ingaan voor jouw eigen bedrijf. Stuur een mailtje naar info@illgraff-design.com .

De kracht van je zichtbaarheid vergroten zit uiteraard in de combinatie van de 3 zichtbaarheidsworkshops.

Maar als je al wat langer bezig bent met content maken. Of alleen wat extra kennis wilt opdoen met betrekking tot een van de onderwerpen. Kan ik mij ook goed voorstellen dat je slechts 1 of 2 van de modules wilt volgen. En dat kan uiteraard ook!

 

Ja dat kan. De BTW is voor ondernemers aftrekbaar. En de workshop zelf kan je aangeven in je boekhouding als zijnde studiekosten.
Geld zou nooit een issue mogen spelen als het gaat om de groei van je bedrijf. Dus uiteraard kan je ook de zichtbaarheidsworkshop in termijnen betalen. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Klopt, het is een investering, een die je doet in jezelf en je bedrijf. Je kunt natuurlijk zo doorgaan zoals je nu doet,  maar dan verandert er ook niets.

 

Maak een flinke stap vooruit met deze eenmalige investering. Ga voor een duidelijke visie voor je content, meer online zichtbaarheid en maak hiermee je toekomst bestendig als ondernemer. Je krijgt namelijk alle tools in handen om je bedrijf op de juiste manier in de picture te zetten, voor nu en de komende jaren.

 

Het is mijn doel dat jij na de zichtbaarheidsworkshop zelfstandig en vol vertrouwen aan de slag kunt met je content. Dat je niet meer aanmoddert of met losse flodders schiet. Je weet hierna precies hoe en wat je moet doen om je doelgroep te raken in hart, hoofd en ziel.

 

Wat is het jou waard om voor eens en altijd korte metten te maken met urenlang bezig zijn, zonder resultaat?

Ja! Na de workshop bied ik sowieso elke deelnemer eenmalig 30 minuten gratis advies aan op een moment dat dit jou het beste past. Daarnaast kan ik je ook op andere gebieden ondersteunen om je zichtbaarheid te verbeteren.
Social Media Zichtbaarheid workshop in Limburg - klanten maken van je volgers
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet