Muriel Snijders - brandcoach - voor meer focus in je merk en marketing
Een succesvolle merk- en marketing strategie voor het aantrekken van klanten

Meer Focus voor je Merk en Marketing Strategie

Een krachtig programma van 6 weken dat met een beproefde methode vanuit een strategische aanpak je helpt om het ware potentieel en de kracht achter JOUW merk te vinden. Waardoor je meer IMPACT kan maken met je merk en marketing strategie. En een SOLIDE BASIS hebt met een duidelijke focus om verder te groeien met je bedrijf.

Een krachtig merk dat opvalt, klanten waar je blij van wordt en een omzet die past bij je ambities

Je hebt een prachtig bedrijf. Je weet dat je levens kan veranderen. Voor jou is ondernemen geen keuze, maar een roeping. Je doet waarvoor je gemaakt bent.

Jij bent een ambitieuze ondernemer die een positieve impact wil maken op de wereld om je heen. Door je kennis te delen en anderen te helpen met jouw prachtige producten wil je bijdragen aan een betere, mooiere en fijnere wereld. Ook hecht je waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met je klanten en hebt tot nu toe al succes geboekt. Maar diep van binnen voel je dat er nog meer mogelijk is. Je verlangt naar een merk dat op een authentieke manier jouw waarde weerspiegelt en de impact die jij kunt hebben op anderen. Een merk dat niet alleen raakt in het hart, het hoofd en de ziel. Maar ook laat zien wat jij echt te bieden hebt.

Herken jij jezelf in deze situaties?

Wil je meer klanten aantrekken, een herkenbaar merk, een duidelijke boodschap vertellen of meer omzet voor je bedrijf?

Om je bedrijf te laten groeien en optimaal resultaat te behalen met je merk en marketing communicatie, is een sterke basis van cruciaal belang

MAAR DAT GAAT NIET ZONDER PROBLEMEN...

Twijfel jij voortdurend aan jezelf?

Elke keer als er geen groei of vooruitgang is, knakt je enthousiasme en begin je je af te vragen waarom je in hemelsnaam een eigen bedrijf bent begonnen. 

En voordat je het weet, zit je vast in een negatieve spiraal van gedachten. “Ik ben gewoon niet goed genoeg”, “Mijn ideeën zijn niks bijzonders”. Je blijft jezelf vergelijken met andere ondernemers en dat maakt je alleen maar onzekerder en uitgeput.

Behaal jij geen resultaten?

Elke kans grijp je aan en je investeert al je geld! Je bent met duizend-en-een dingen bezig om maar geld te verdienen, waardoor er niks is dat echt jouw volledige aandacht krijgt.

Je zoekt naar de quick wins en richt je op zaken die eigenlijk niets te maken hebben met je kernactiviteiten. Je doet maar wat om maar verschillende bronnen van inkomsten te hebben en de rekeningen te kunnen betalen. 

En het resultaat? Nada, noppes, niets! Het enige wat je krijgt is een overdosis aan stress en het gevoel dat alles in de soep loopt.

Kopieer je andermans strategieën?

Overal op het internet zoek je naar gratis informatie en probeert alle stukjes bij elkaar te rapen. Je denkt dat je genoeg moet weten en doet je best om net zo succesvol te worden als die ‘experts’. 

Dus je blijft maar de marketing strategieën van ANDEREN uitproberen voor je eigen bedrijf. Een toffe website en een nagebootste marketingfunnel kan soms wel werken, maar er is een groot verschil tussen iets laten werken en weten wat écht voor JOU werkt. Jij bent tenslotte niet die ander.

Ben je altijd op zoek naar nieuwe looks?

Je probeert steeds nieuwe kleuren, afbeeldingen en stijlen uit om je merk een frisse look te geven. Je denkt dat een nieuwe uitstraling je zal helpen om op te vallen en meer klanten aan te trekken. 

Maar in plaats daarvan zorgt al die verandering alleen maar voor verwarring bij je doelgroep. Mensen weten niet waar je voor staat en wat ze van je kunnen verwachten. Ze raken in de war door de onduidelijke boodschap die je uitzendt. 

Het gevolg? Ze haken af en zoeken elders naar een merk dat wél duidelijkheid en herkenbaarheid biedt.

Krijg jij steeds 'nee' te horen?

Je werkt keihard en besteedt uren, dagen en weken aan het overtuigen van mensen om jouw aanbod te kopen. Maar keer op keer krijg je bezwaren te horen. Je bent het zat om steeds weer uit te leggen hoe jouw product of dienst van waarde kan zijn, hoe het iemands leven kan veranderen en dat de prijs gerechtvaardigd is.

HET. IS. DE. MOEITE. WAARD.

Waarom zien mensen dat niet?

Voel je een gebrek aan focus en richting?

Constant ben je op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien. Je bent enthousiast en gemotiveerd, maar tegelijkertijd verspreidt je energie zich over te veel verschillende  ideeën. 

Hierdoor ontbreekt het je aan richting. Je springt van hak op de tak, zonder echt vooruitgang te boeken op één specifiek gebied. Je mist de heldere focus die nodig is om je doelen te bereiken en het gewenste succes te behalen. 

Met als resultaat dat je je overweldigd voelt en geen grip hebt op de groei van je bedrijf.

Veel ondernemers zijn echt geweldig in wat ze doen

Ze hebben al klanten en draaien een mooie omzet. Toch worstelen ze om hun bedrijf verder te laten groeien en die volgende stap te zetten. Ze willen echt impact maken in de wereld om hen heen. Maar hier ligt het probleem: hun branding (merkidentiteit) is niet sterk genoeg. Het laat niet zien wie ze werkelijk zijn en welke waarde ze te bieden hebben aan anderen. En daardoor trekken ze niet de klanten aan die ze echt willen hebben. Dit belemmert de groei en maakt het moeilijk om zich te onderscheiden van  concurrenten. Tevens is dit de reden waarom ze constant tegen een omzetplafond aanlopen: niet onderscheidend genoeg en geen eigen merk dat raakt.

Waardoor ze hun meerwaarde en visie niet duidelijk overbrengen. En dus ook niet hun ideale klant bereiken.

Jouw bedrijf verdient beter dan dat. JIJ verdient beter dan dat. 

Stel je voor dat je vol vertrouwen kunt laten zien wie jij bent en waar jouw merk voor staat: authentiek en uniek. Een merk dat jouw ideale klanten moeiteloos aantrekt en hen inspireert om met jou samen te werken. En je concurrenten? Die worden simpelweg niet langer als een optie gezien.

Zie je het al voor je?

Stel je eens voor hoe geweldig het zou voelen als je eindelijk die klanten aantrekt waar je zo naar verlangt. Dat je een merkstrategie hebt waarmee je opvalt in de markt. Omdat die vanuit de kern van wie jij bent is opgebouwd. Vanuit binnen naar buiten toe.

Wanneer je met mij werkt, kruip ik namelijk onder de huid van je bedrijf om te ontdekken wie jij daadwerkelijk bent, waar je voor staat en de impact die je wilt maken op deze wereld. Vanuit daar bouwen we aan een onderscheidende merk- en marketing strategie die je onderscheidt van jouw concurrenten. En een heldere boodschap waarmee je mensen diep van binnen raakt. Waardoor je op waarde geschat wordt en de doelgroep aanspreekt waar je zo gelukkig van wordt. Hoe fijn zou dat zijn?

Samen zorgen we ervoor dat jij de bouwstenen hebt die nodig zijn voor een optimale merkcommunicatie en merkbeleving

Waardoor je 100 procent uitstraalt waar jij voor staat. Jouw droomklanten aantrekt als een magneet en ze blijvend aan je bindt voor de lange termijn.

Als brand coach denk ik met je mee en duiken we samen de diepte in. Hierdoor zorgen we niet alleen dat je een ijzersterke marketing strategie krijgt waarmee je gerichter kan mikken en moeiteloos jouw droomklanten aantrekt. Maar ook dat je een sterk merk krijgt waardoor een potentiële klant aan alles voelt en merkt dat deze bij jou aan het juiste adres is. Zodat je branding er niet alleen maar leuk uitziet. Maar dat het helemaal aansluit op wie jij bent als ondernemer. Waardoor je kunt doorgroeien naar de succesvolle ondernemer die je wilt zijn. En eigenlijk al bent.

Zo krijg je een authentiek merk waarmee anderen zich willen verbinden, dat tastbaar wordt en naadloos communiceert. Ongeacht of je een starter bent of een merk dat al langer bestaat.

Klanten aantrekken als een magneet met een merk dat opvalt in de markt

Wat zeggen mijn klanten?

Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.
Marketing strategie opzetten voor Conflictcoach uit Limburg
Hans Verstappen
Conflictcoach - Corio Bemiddeling en Mediation in Heerlen
Muriel heeft mij heel goed geholpen met structuur brengen in de manier waarop ik mijn verhaal het beste online kan communiceren. Haar vermogen om goed te luisteren naar mijn wensen en zich kunnen inleven in mijn onderneming, mijn klant en de markt maakte dit proces heel plezierig. Ze laat je zelf nadenken en stelt kritische vragen op het juiste moment. Nu weet ik precies wat ik moet doen om de communicatie van mijn bedrijf naar een next level te tillen.
Merkstrategie opzetten voor duurzame designer
Jeffrey Heiligers
The Future Prospects Lab - Design consultant in Haarlem

Dit merk- en marketing strategietraject is voor jou als je:

Dit strategietraject is bedoeld voor de ondernemer die beseft dat branding het verschil kan maken tussen een prima bedrijf en een succesvol bedrijf dat verbindt. En dat laatste is precies waar ik je graag bij help. Want dat is wat ik het liefste doe. 😉

Met behulp van het Brand Thinking Canvas bepalen we een merk- en marketing strategie die bij je past om je bedrijf te laten groeien
Met behulp van het Brand Thinking Canvas bepalen we een merk- en marketing strategie die bij je past om je bedrijf te laten groeien

Wat houdt het strategietraject in?

In slechts 6 weken ontdek je jouw ware potentieel en de kracht achter jouw merk met behulp van het Brand Thinking Canvas. Dit legt een solide basis voor al jouw merk- en marketingcommunicatie. Het geeft richting, focus en een duidelijke boodschap die jouw doelgroep raakt. Zo kun je jouw prachtige plannen realiseren. En de juiste mensen bereiken op korte en lange termijn.

Merkstrategie bepalen: hoe pakken we dit aan?

Dit traject biedt je de tools en begeleiding die je nodig hebt om je merk en marketing strategisch en effectief op te bouwen:

Met welke onderwerpen gaan we aan de slag?

De kern van je merk bepalen - de basis van elke succesvolle merk- en marketing strategie

Het hart van je bedrijf

In het begin verzamelen we belangrijke informatie, inzichten en inspiratie die je merk zo uniek maken. Ik start hierbij met het hart van je merk (jouw waarom je doet wat je doet, jouw vuurtje) en werk naar buiten toe. Daarbij hou ik rekening met elk element van jouw bedrijf van hoe het nu is. En waar je naar toe wilt gaan. We kijken naar jouw unieke superpowers en wat jou zo bijzonder maakt.

Je plek bepalen in de markt

Merkpositionering gaat erom jouw merk op een specifieke manier neer te zetten in de markt. Waarin we duidelijk gaan maken wat jouw unieke kenmerken zijn en hoe je je onderscheidt van de concurrentie. Met als doel om een plekje in het hoofd van je klanten te veroveren. Zodat ze direct aan jou denken wanneer ze jouw product of dienst nodig hebben.

Met merkpositionering verover je een plek in het hoofd van de klant
Klanten aantrekken start met je ideale klant bepalen binnen je doelgroep

jouw ideale klant vinden

Om effectief te communiceren met je doelgroep is het essentieel om de behoeften, verlangens en pijnpunten van je doelgroep te begrijpen. Alsook een duidelijk klantprofiel van je ideale klant op te zetten. Namelijk als je precies weet aan wie je je boodschap wilt richten, kun je makkelijker bepalen welke inhoud nodig is voor je marketing om hen te overtuigen. En weet je op welke kanalen je hen het beste kunt bereiken. Op die manier schiet je sneller raak. 

Het fundament van je bedrijf

Samen gaan we de inzichten die we hebben opgedaan omzetten in een heldere visie, een inspirerende missie en een duidelijke belofte die je uitdraagt. Ook duiken we dieper in wat jouw merk zo uniek maakt en halen de belangrijkste kernwaarden naar voren. Deze waarden zijn kenmerkend voor jouw merk en vormen de basis voor al je merk- en marketingacties. Als een soort kompas voor je bedrijf. Want ze bepalen wat je zegt, wat je doet en zelfs de keuzes die je maakt, zoals welk type auto je rijdt of welk kantoor je kiest.

Bouwstenen van je merkidentiteit bepalen
Ontwikkelen van de verbale en visuele identiteit van je bedrijf

Hoe breng je jouw boodschap over naar de ander

We letten op hoe je wil overkomen en de details die daarbij een rol spelen. Denk aan kleur, lettertypen en vorm. Omdat ze een bepaalde betekenis of emotie oproepen die de visuele uitstraling van je merk bepalen. Ook besteden we aandacht aan het beeldmateriaal dat je gebruikt en de toon van je marketingcommunicatie. De stem van je merk is belangrijk. Omdat die de persoonlijkheid van je merk laat zien wanneer mensen je horen of je teksten lezen. Vervolgens zorgen we samen ervoor dat al deze aspecten perfect op elkaar afgestemd zijn. Zodat je merk consistent en krachtig overkomt.

Wat moet die boodschap bevatten

Niet alleen zorgen we er voor dat je merk en marketing visueel aantrekkelijk is en de juiste snaar raakt. Maar ook dat de inhoud van je boodschap goed aansluit bij je klantprofiel. En wie jij bent als merk, gebaseerd op jouw kernwaarden. Op die manier weet je precies welke thema’s en onderwerpen relevant zijn en welke niet. Bovendien geeft dit je een duidelijke richtlijn voor al je marketingcommunicatie. Of het nu gaat om je website, nieuwsbrief of social media posts.

Een duidelijke richtlijn voor al je content marketing en andere communicatiekanalen
Merkinteracties tijdens de klantreis vormen de basis voor je marketing strategie

Merk interacties tijdens de klantreis

Bij het doornemen van de klantreis zullen we alle interacties met jouw merk nauwkeurig bekijken. Zo kijken we naar de mensen die je wilt aantrekken om mee samen te werken, zowel intern in je team als extern. We onderzoeken de plekken waar je aanwezig moet zijn. Maar ook welke communicatiekanalen en technologie je kunt inzetten om je boodschap over te brengen. Door elke stap van de klantreis duidelijk in kaart te brengen, krijgen we een compleet beeld van het aankoopproces van jouw potentiële klant.

Een duidelijk aanbod dat waarde heeft voor je klant

Ook kijken we naar je aanbod. Zodat het goed aansluit op de behoeften en verwachtingen van je doelgroep. Hierdoor begrijpen ze sneller wat je voor ze kan betekenen. Door bewuste keuzes te maken in je aanbod, kun je ook efficiënter werken en interne processen stroomlijnen. En dat leidt weer tot betere resultaten. Daarnaast gaan we ook kijken hoe we de waarde van je aanbod op een heldere manier kunnen overbrengen naar je klanten. Waardoor je een heldere en logische marketing funnel krijgt die potentiële klanten op een natuurlijke manier overhaalt om op je aanbod in te gaan.

Aanbod dat waarde heeft voor je klant.
Merkcommunicatie die blijft hangen bij je doelgroep is marketing met resultaat

Mooie plannen zijn slechts ideeën zonder actie

Daarom gaan we samen kijken naar jouw huidige positie en waar je over 3-5 jaar wilt zijn. Vervolgens zullen we de nodige stappen vastleggen in een actieplan. Zodat je consistent kunt werken aan de groei van je bedrijf. Op die manier creëer je de juiste focus. En besteed je je tijd, energie en geld alleen aan datgene wat er echt toe doet. Zo kun je effectief en vol vertrouwen aan de slag gaan met de uitvoering van je merk- en marketing strategie.

Het resultaat

Hoe hebben anderen dit ervaren?

Muriel is een creatieve duizendpoot. Wat haar kenmerkt is zowel haar grafische als technische kennis. Dat maakt dat Muriel voor mij uniek is. Ze weet met haar inzichten heel goed de wensen van haar klant te vertalen naar concrete oplossingen en middelen. Een echte conceptdenker. Niet iemand die enkel een “opdracht” aanneemt, maar meedenkt om te komen tot een optimaal resultaat. Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen. Muriel is planmatig, houdt zich aan afspraken en is bovenal een hartstikke fijn persoon om mee samen te werken.
Marketing en communicatie advies
Cyriel Hendrix
Business Development Manager · Bluehub in Venlo
Zoekende naar informatie over marketing en social media kwam ik bij Muriel terecht. Ik heb haar leren kennen als een sociale, warme, vriendelijke dame met passie voor haar werk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Al tijdens ons eerste gesprek kreeg ik goede tips, eyeopeners en tools om mee aan de slag te gaan. Muriel is professioneel, doortastend, beschikt over een goed empathisch vermogen. Zij weet feilloos aandachtspunten te vinden en te benoemen. Het is fijn om iemand te hebben gevonden die met mij meedenkt en bruikbare adviezen en tools geeft. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking en kijk al uit naar ons volgende gesprek!
Merkstrategie voor lifestyle boetiek
Gina van Dijk
du og jeg – Lifestyle boetiek in Noorwegen

Als ondernemer verdien je het om te worden opgemerkt

Als branding coach en marketingadviseur ken ik als geen ander de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Je hebt een prachtig bedrijf met geweldige producten of diensten waarvan je weet dat het levens kan veranderen (inclusief dat van jou). Maar het harde schreeuwen in de markt lijkt alle aandacht op te eisen. Waardoor je niet gezien en niet gehoord wordt. Met als gevolg dat je niet de resultaten haalt die je wilt. 

Ik geloof dat elke ondernemer bijzonder is en het verdient om opgemerkt te worden. Ik wil graag helpen om de aandacht te trekken die jouw bedrijf nodig heeft. Zodat je als ondernemer vol vertrouwen kunt groeien en succes kunt behalen. Daarom heb ik meer dan 10 jaar geleden mijn bedrijf ill graff design gestart met een duidelijk plan: Zorgen dat ondernemers doen waarvoor ze gemaakt zijn!

Met ruim 10 jaar ervaring heb ik samengewerkt met meer dan 300 verschillende ZZP’ers en kleine bedrijven, variërend van kennisexperts tot fotografen, beautysalons, eetcafés, coaches en interieurdesigners. Zelfs gerenommeerde bedrijven zoals de Provincie Limburg, Stepco, Mediahuis Limburg, NFM Groningen en DDF hebben gebruikgemaakt van mijn expertise.

De sleutel tot succesvol ondernemerschap: Een sterke merkstrategie en marketingplan

Ook heb ik persoonlijk kunnen zien hoe mijn klanten zijn gegroeid en succes hebben behaald. Ze hebben veelal media-aandacht gekregen alsook erkenning voor hun werk ontvangen. Ik ben dan ook ontzettend trots op wat ze hebben bereikt. Maar ik ben er tevens ervan overtuigd dat jij hetzelfde kunt bereiken. Want net als bij mijn bestaande klanten, haal ik slechts naar boven wat er al binnen in jou zit.

Met mijn expertise help ik je graag om de focus terug te brengen in je merk en marketing, zodat je bedrijf op een effectieve manier kan groeien en bloeien. Samen ontwikkelen we een doeltreffende merkstrategie en marketingplan die perfect bij je past en jouw unieke boodschap krachtig overbrengt.

Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat je opvalt en de gewenste resultaten behaalt. Dit geeft je de vrijheid om meer tijd te besteden aan wat je het liefste doet en waar je energie van krijgt. Zo zorgen we ervoor dat jij de succesvolle ondernemer kunt worden die je in je hebt.

De sleutel tot succesvol ondernemerschap: Een sterke merk- en marketing strategie

Veelgestelde vragen over het merk en marketing strategietraject

Wat mijn aanpak echt uniek en onderscheidend maakt, is mijn diepgaande betrokkenheid bij jouw succes. Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer een enorm potentieel in zich heeft. Daarom werk ik nauw met je samen om jouw unieke visie, waarden en doelen volledig te begrijpen. Want mensen doen geen zaken met  bedrijven, maar met andere mensen – echte mensen van vlees en bloed. Omdat het opbouwen van een menselijke connectie essentieel is voor het creëren van succesvolle merk- en marketingcommunicatie, is dit de kern van mijn aanpak.

Daarom ga ik verder dan alleen het oppervlakkig begrijpen van je bedrijf.

Ik wil jouw verhaal  ontdekken, jouw drijfveren begrijpen en de unieke waarde die je te bieden hebt onthullen. Door deze diepgaande kennis te combineren met mijn expertise in merkstrategie, marketing en communicatie, ontwikkelen we samen een krachtig en authentiek merk dat de harten en hoofden van jouw doelgroep zal raken.

Daarnaast heb ik gewerkt met diverse ondernemers in verschillende branches, van ZZP’ers tot MKB bedrijven en zelfs grote organisaties. Deze brede ervaring stelt mij in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelgroep.

Naast mijn rol als strategisch denker, ben ik ook een praktische doener.

Ik begeleid je niet alleen bij het ontwikkelen van de merk- en marketing strategie. Maar ondersteun je ook bij de daadwerkelijke implementatie ervan. Ik zorg ervoor dat de merkstrategie concreet wordt vertaald naar acties en resultaten. Zodat je echt vooruitgang kunt boeken en jouw doelen kunt bereiken. Bij mij krijg je het beste van beide werelden: strategisch inzicht én praktische uitvoering.

Absoluut! Want het is zodanig ontworpen om ook startende ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een sterk merk en effectieve marketing strategie. Juist in de beginfase van je onderneming is het essentieel om een solide basis te leggen voor je merk en de juiste boodschap over te brengen naar je doelgroep.

Het biedt je de nodige tools, inzichten en strategieën om op een effectieve en doordachte manier je merkstrategie en marketingcommunicatie op te bouwen. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, het traject helpt je om focus, richting en consistentie te brengen in al je merk en marketing inspanningen.

Over het algemeen duurt dit merk en marketing strategietraject 6 weken. Maar het kan zijn dat je na een bepaalde strategiesessie even het een of ander wilt laten bezinken, dan geef ik je hiervoor graag de tijd. Want iedere ondernemer verwerkt dingen op een andere manier. En dit is niet iets wat je moet pushen. Het is een organisch traject waarbij puzzelstukken op natuurlijke wijze op haar plek moeten vallen.

En soms heeft dat nu eenmaal iets meer tijd nodig. Dus dan kan het voorkomen dat er in plaats van 3 sessies van 2 uur er 4 sessies zijn van kortere duur. Op die manier wordt de uitkomst ook helemaal jij en geen trucje dat je steeds moet toepassen.

Wanneer de 4 afzonderlijke sessies (incl. de kick-off) samen niet afdoende blijken te zijn, dan kunnen we een extra sessie inplannen. We bepalen dan vooraf hoelang deze duurt, welke onderwerpen verder uitgediept moeten worden en de extra kosten.

Ook moet je hierbij rekening houden dat het merk- en marketing strategietraject dan langer duurt.

Wat betreft de ontwikkeling van een logo of website. Het merk- en marketing strategietraject richt zich primair op het definiëren van jouw merkidentiteit, het bepalen van de juiste positionering en het ontwikkelen van een doeltreffende marketing strategie. Hoewel het traject de basis legt voor een sterk merk, omvat het niet automatisch het ontwerpen van een logo of website. Aangezien veel ondernemers dit door een eigen webdesigner, social media manager of grafisch vormgever willen laten uitvoeren.

Indien jij daar ook voor kiest, kan je hen de brand style guide als richtlijn geven voor de ontwikkeling van het visuele aspect van je merk. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw merk consistent wordt vertaald naar een logo, website en andere visuele elementen die passen bij jouw identiteit.

Samen bouwen aan een herkenbaar en samenhangend brand design

Maar ook kun je ervoor kiezen om samen met mijn team van experts te werken aan de ontwikkeling van het gezicht en de stem van je merk. Bijvoorbeeld het ontwerpen van een logo, het creëren van een website die de kernwaarden van je merk weerspiegelt en het ontwikkelen van andere communicatiemiddelen. Zoals social media templates, drukwerk als promotiemateriaal en dergelijke

Ik zorg dat je merk tastbaar en zichtbaar wordt. En dat alle elementen van je merkuitstraling op elkaar aansluiten en een samenhangend, herkenbaar geheel vormen.

Hoe snel je resultaten ziet na het uitvoeren van de merk- en marketing strategie hangt af van verschillende dingen. Zoals het soort bedrijf dat je hebt, de markt waarin je opereert en de doelen die je hebt gesteld. Het opbouwen van een sterk merk en het behalen van meetbare resultaten gebeurt niet direct, maar dat kost tijd.

Over het algemeen kun je verwachten dat je geleidelijk aan positieve veranderingen zult ervaren als je de merk- en marketing strategie toepast en consistent blijft volgen. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Zoals een grotere bekendheid, beter imago bij klanten (hoe anderen je bedrijf zien en hoe ze erover denken), meer interactie, groei van je klantenbestand, meer conversies of hogere omzet.

Toch is het van belang om realistisch te blijven.

Weet dat merkopbouw en marketing langetermijninvesteringen zijn. Dus het kan enige tijd duren voordat je de volledige impact van de strategie ziet. Daarom wil ik je vragen om geduldig te zijn, consistent te blijven werken aan de uitvoering van de merk- en marketing strategie en eventuele aanpassingen te maken indien nodig.

Gemiddeld genomen heb ik gemerkt dat je de eerste resultaten kan verwachten na ongeveer 3 maanden, op voorwaarde dat je de strategie consequent toepast. Het is belangrijk om vol te houden en geduld te hebben, want succes opbouwen kost tijd.

De investering voor het merk- en marketing strategie traject bedraagt €1.950 exclusief btw. Het is een slimme investering in jezelf en je bedrijf. Een kans om een flinke stap vooruit te zetten in de groei van je onderneming. Met dit strategietraject krijg je de mogelijkheid om een duidelijke visie voor je bedrijf te creëren en de klanten aan te trekken waar jij gelukkig van wordt. Je krijgt alle tools in handen om je bedrijf op de juiste manier in de spotlight te zetten, zowel voor nu als voor de komende jaren. Ook is het een waardevolle investering om je bedrijf toekomstbestendig te maken. En jezelf te positioneren als succesvolle ondernemer.

Kan ik het strategietraject ook in delen betalen?

Geld zou nooit een issue mogen spelen als het gaat om de groei als ondernemer. Dus uiteraard is dit mogelijk. Geef dit even aan tijdens het intakegesprek, dan komen we er wel uit.

Ja, het merk- en marketing strategie traject is een een-op-een begeleiding. Hoewel een deel van de begeleiding via videobellen kan plaatsvinden, geef ik de voorkeur aan mens-tot-mens contact. Dit zorgt voor een meer persoonlijke ervaring. Ik ben gevestigd in Limburg. Maar ik heb het merk- en marketing strategie traject al succesvol doorlopen met ondernemers in verschillende steden, zoals Zwolle, Den Haag, Nijmegen, Utrecht, Amsterdam en Breda. Ik kom graag naar jou toe, of je bent van harte welkom in het zonnige zuiden van het land.

Na het afronden van het merk en marketing strategie traject bied ik uitgebreide ondersteuning om jou verder te helpen bij het implementeren en versterken van de strategie. Dit omvat verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen.

Ten eerste kan ik je assisteren bij het vertalen van de strategie naar concrete middelen, zoals het ontwerpen van een professionele website, het creëren van een aansprekend logo en het ontwikkelen van andere communicatiemiddelen die jouw merkidentiteit versterken. Op deze manier zorg ik ervoor dat je visuele uitstraling consistent en effectief overkomt op jouw doelgroep.

Professionele coaching op het gebied van marketing of ondernemerschap

Daarnaast bied ik ook eenmalige Make it Bloom coachingsessies aan, waarbij we gericht aan de slag gaan met het vermarkten van jouw bedrijf op een specifiek gebied waar je ondersteuning nodig hebt. Ook kun je kiezen voor Single Spark coaching sessies, die zich richten op het versterken van jouw ondernemerschap als geheel. Deze sessies bieden waardevolle inzichten, advies en begeleiding om jouw groei en succes verder te stimuleren.

Als laatste bied ik ook een Marketing on Demand service aan voor bestaande klanten. Hierbij ben ik flexibel en op afroep beschikbaar om jou te ondersteunen met jouw marketingactiviteiten. Bijvoorbeeld wanneer je extra hulp nodig hebt bij specifieke projecten of campagnes.

Mocht je meer informatie willen over deze mogelijkheden of specifieke vragen hebben, nodig ik je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin ik dit verder kan toelichten en afstemmen op jouw individuele situatie.

Meer Focus voor je merk en marketing strategie Meer Focus voor je merk en marketing strategie
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet