Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

GRATIS E-BOOK

Laat je merk groeien met:
How to improve your brand

Wil je een brand dat perfect bij je past, waarmee je jouw zichtbaarheid vergroot en de klanten aantrekt waar je helemaal happy van wordt? Dan is dit werkboek "how to improve your brand" dé tool voor jou.

Laat je merk groeien door je zichtbaarheid te vergroten

Wil jij de branding van je bedrijf of merk verbeteren?

Het kan moeilijk zijn om precies te bepalen welke stappen je moet ondernemen om je huidige merk te verbeteren zodat je meer zichtbaar kan worden.

Daarom heb ik dit werkboek voor je ontwikkelt dat jou hiermee gaat helpen en je merk laat groeien.

Met de vragen in dit brand werkboek zet ik je aan het denken over de belangrijkste onderdelen die invloed hebben op de zichtbaarheid van je merk. Je krijgt inzicht in wat er goed gaat en waar je groeikansen zijn om meer zichtbaar te worden. 

Vervolgens kan je met de inzichten die je opdoet, zelf je merk verbeteren waar dit nodig is.

Wat zit er in het Improve your brand werkboek?

Stap voor stap je zichtbaarheid vergroten

Meer zichtbaar worden begint met een plan. Stap 1 is het definiëren van jouw droomklant. Met de vragen die verder gaan dan alleen hoe oud ze zijn of waar ze wonen, haal je dit boven water. Op die manier weet je exact hoe je die persoon moet aanspreken. En wordt het schrijven van een blog, Insta post of mailing voortaan een fluitje van een cent.

Vervolgens gaan we een duidelijk structuur aanbrengen in je huisstijl en alles wat hiermee te maken heeft. Zodat je niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar je logo, teksten of foto’s die je brand goed weergeven. Zo creëer je overzicht, blijf je consistent en vergoot je de herkenbaarheid van je merk.

Ook leer ik je hoe je jouw statistieken op de juiste manier moet lezen. Want als je weet hoe je er voor staat, weet je ook hoe je jouw merk kan verbeteren.

Meer zichtbaar worden met het improve your brand werkboek
Je merk verbeteren met het brand werkboek voor meer zichtbaarheid

Je merk verbeteren aan de hand van harde cijfers

Door slechts kleine aanpassingen toe te passen zorg je voor meer bereik en interactie op social media. Maak alleen nog maar posts die je volgers helemaal geweldig vinden.

Daarnaast ontdek je welke blogs het beste presteren. Maar ook welke artikelen een “upgrade” nodig hebben. Zodat je beter vindbaar wordt en meer website verkeer krijgt. Waardoor je online jouw merk kan laten groeien.

En als cherry on top geef ik je handige tips om je mailing lijst op een slimme manier te laten groeien. Zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen.

Laat je merk groeien met het brand werkboek

Wil je online meer zichtbaar worden, een betere vindbaarheid voor je website en moeiteloos jouw droomklanten aantrekken?

Vul dan jouw gegevens in en je krijgt het gratis brand werkboek direct in je mail.

Laat je merk groeien en download het brand werkboek
Laat je merk groeien met mijn how to improve your brand werkboek Laat je merk groeien met mijn how to improve your brand werkboek Laat je merk groeien met mijn how to improve your brand werkboek
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

5 Shares
Pin5
Share
Share
WhatsApp
Tweet