Image
Top
Navigatie

Koffiedate voor ondernemers

Op een inspirerende plek in Limburg, telefonisch of digitaal.

Als ondernemer heb je veel ideeën, maar is het niet altijd even makkelijk om die om te zetten naar een plan waarmee je direct aan de slag kunt. Je ziet beren op de weg, kunt de tijd niet vinden of je weet niet hoe je zoiets goed moet aanpakken.⁣ Herken jij jezelf hierin? Probeer dan eens mijn inspirerende koffiedate.

Mede door mijn jarenlange ervaring in verschillende branches op zowel klant- als management niveau (her)ken ik de problemen waar je als ondernemer tegen aan loopt. Met een frisse blik kan ik je helpen om jouw situatie in een ander licht te zien.

Ongeacht je vraagstuk heb ik altijd wel een oplossing die perfect bij jou en je bedrijf past. 

Of het nu vragen zijn over het vergroten van je doelgroep, zichtbaarheid, inzetten van de juiste communicatiekanalen voor je bedrijf of het meer effectief ondernemen door het stroomlijnen van bepaalde processen.  

Samen komen wij er wel uit.

Wat houdt een koffiedate in?

Het is een eenmalige, vrijblijvende sessie van maximaal 45 minuten waarbij je nieuwe inzichten krijgt waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan. Een koffiedate is laagdrempelig, informeel en voor veel ondernemers al voldoende om weer even wat handvatten te krijgen om mee te starten.

Tijdens onze koffiedate bespreken we dat waar jij het over wilt hebben. Dat kan gaan over dat je voelt dat je een verandering wilt, maar je weet niet wat. Maar het kan ook zo zijn dat je juist heel goed weet wat je wilt veranderen, maar je weet niet hoe.

We sparren kort over bepaalde situaties waar je tegenaan loopt en hoe je deze met kleine tips en tricks kunt “aanvliegen”. Ook voor startende ondernemers spreek ik met liefde een keer af!

Een koffiedate vindt plaats in regio Zuid-Limburg, duurt 45 minuten en kost je alleen het kopje koffie. ☕

Is Limburg nét wat te ver voor een koffiedate? Dan maken we er toch een e-koffiedate van? Ik op mijn pc en jij op die van jou. Videobellen kan natuurlijk ook! Het is maar net wat jij het fijnste vindt.

Ik sta al te trappelen! Plan een koffiedate direct in mijn online agenda hieronder en #letstalk

Waarom is een koffiedate gratis?

Samen een ‘live’ bakkie koffie doen vind ik een heerlijke manier om kennis te maken met andere ondernemers en mogelijke opdrachtgevers. Om elkaar te leren kennen, te sparren, te delen, te inspireren en verder te helpen. Ik hou ervan!​
Ik geloof namelijk heilig in de kracht van wederzijds delen en elkaar zo verder helpen. En daarnaast omdat deze gratis feedback- en meedenksessies ook voor mij heel leerzaam en inspirerend zijn.
Zodat het niet alleen maar eenrichtingsverkeer is. 😉
Koffiedate plannen?

Mag het iets meer zijn?

Heb je aan één korte sessie niet genoeg en heb je iets meer tijd nodig? Of zijn er op regelmatige basis dingen waar je tegenaan loopt? Kun je een vaste sparringpartner gebruiken die je kritische vragen stelt? Iemand die je spiegelt, jouw taal spreekt en je helpt knopen door te hakken? Die jouw stok achter de deur is, zodat je jouw persoonlijke en zakelijke doelen daadwerkelijk gaat behalen?

Dan is mijn Spark up your Business traject wellicht meer interessant voor jou. 

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account