Image
Top
Navigatie

Nog niet helemaal overtuigd?

Alles staat of valt met een goede vertrouwensband. Lees wat anderen zeggen over ill graff design.

Ben jij net zo tevreden en mag de hele wereld dat weten? Laat dan jouw review achter op Google. Ik zou het enorm waarderen!

Je hebt ons van de sokken geblazen hoor UITSTEKEND WERK meid.
G. Appeltants
ONTWERP PLATTEGROND FESTIVAL / Feitelijke vereniging SacreeSoiree
Muriel heb ik leren kennen als een betrokken & creatieve zelfstandige waarbij haar "no-nonse" mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!
S. Bosch
WEBSITE / Eureka Huiswerkbegeleiding
Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.
M. Horsmans
UITBREIDEN HUISSTIJL, WEBSITE, SOCIAL MEDIA / Eetcafé en partycentrum Mareveld
Dankzij Muriel van Ill graff-design beschik ik nu over een moderne website. Al mijn klanten kunnen nu op een overzichtelijke manier mijn producten vinden en bestellen.
P. Kroes
WEBSHOP / Landroverwinkel.nl
Ill graff design heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Muriel is erg betrokken komt haar afspraken na en is erg creatief. Ik ben erg tevreden over de nieuwe website.
G. Pawlowski
WEBSITE / Pawlowski Adviesgroep BV
Wat ik zo waardeer aan Muriel van Reclamebureau ill graff design is haar professionele kijk op de kleinste details. Haar persoonlijkheid en het meedenken om iets nog beter tot zijn recht te laten komen. Onze praktijk werkt graag samen met dit bedrijf.
Dianne Kremers
LOGO, DRUKWERK, FOTOGRAFIE / PMU Dianne - Permanent make-up Boxmeer
Ill Graff Design doet alles voor mij wat ik vraag aangaande website, reclamemateriaal, foto's, filmpjes en ik ben er ontzettend blij mee! Mijn nieuwe website is een aanwinst! Dank je Muriel! Vraag haar eens wat ze voor je kan doen om je bedrijf te laten groeien en stralen!
Esther Lemmens
WEBSITE, HUISSTIJL, SOCIAL MEDIA EN DRUKWERK / Esther Lemmens Permanent Make-up
Een sympathieke vakvrouw die mooi werk aflevert tegen scherpe prijzen. Zij luistert goed waar je met je concept of product naartoe wilt. Ze heeft het logo van onze webwinkel ontworpen.
P. Nellestijn
Muriel is samen met Margot (Marigoy) verantwoordelijk voor alle uitingen (website, huisstijl) ten behoeve van onze concept verandering. Het was en is prettig werken met Muriel, creatief, snel, betrokken en oplossingsgericht. Kortom zeer tevreden.
Sjoerd Peters
REBRANDING HUISSTIJL, WEBSITE, SOCIAL MEDIA EN DRUKWERK / Top Alivio - Feel good Spa & Food
Mooi! Zeer tevreden...
Audrey Hoogendam
LOGO EN HUISSTIJL / MoveAir
Samenwerken met Muriel verveelt nooit. Zij is een erg punctuele, eigenwijze en eerlijke dame, inspirerend en bovenal bijzonder creatief! De afgelopen jaren hebben wij al heel wat leuke en uiteenlopende projecten samen gedaan... Dat wij de komende jaren nog veel meer opdrachtgevers samen blij mogen maken, Muriel!
Margot Wagenaar
DIVERSE PROJECTEN / MARIGOY
Muriel is een zeer prettige persoon om mee samen te werken. Ze communiceert goed en snel, ze komt haar afspraken na. Ik waardeer zeer haar pro actieve en constructieve, oplossing gerichte houding. We werken graag met haar samen aan onze huidige projecten en toekomstige projecten.
Felix Ghyczy
WEBSHOP / GHYCZY
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en zakelijke professionaliteit van Muriel. Ze denkt en voelt mee vanuit de wensen en onwetendheid van de klant. Muriel heeft mensenkennis en een sterk inlevingsvermogen. Ze kan creativiteit voor je bedrijf, organisatie of vereniging op maat voor je laten spreken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is bespreekbaar en ze is geduldig!!!
Silvia Haanen
WEBSITE EN HUISSTIJL / Silvia Haanen Spirituele Therapie
Muriel heeft de unieke gave haar hart te verbinden met haar grafische vaardigheden, hierdoor ontstaat er een creatieve explosie van verwondering.
Armanda Arps
LOGO EN HUISSTIJL / Being Truly Beautiful
Ik zat dringend verlegen om een nieuwe website en was een leek op het gebied van alles wat met websites te maken had. Ik heb navraag gedaan binnen mijn netwerk en snel werd duidelijk dat ik diende aan te kloppen bij ill graff design. Eind januari 2016 zaten we voor het eerst aan tafel en meteen was duidelijk dat Muriël mij ging helpen. Met als resultaat een heldere en overzichtelijke website die begin deze maand live ging. Als ik Muriël zeg, zeg ik oprechte aandacht, vakkennis, groot inlevingsvermogen, no nonsense, proactief en geduldig. Ik beveel haar dan ook van harte aan.
Miranda Vossen
WEBSITE / Ripozo
Ik ben superblij met de website! Je hebt er echt hard aan gewerkt:-)
Marion Huynen
WEBSITE, FOTO REPORTAGE / Marion Mode
Ik heb, zonder ervaring met een website, bij ill graff design aangeklopt: Dat is de juiste keuze geweest! Stap voor stap begeleid, constant meegedacht en uitstekend gecommuniceerd, met als resultaat: Een prachtige website! Zonder jouw kennis en vaardigheden was dit nooit gelukt !!! Een aanbeveling voor iedereen die een professionele website overweegt. Bedankt.
Bart van Damme
WEBSHOP, HUISSTIJL EN DRUKWERK / Elite Car Detailing
Jong en oud in ons team vinden het helemaal geweldig!
Armanda Arps
LOGO OPFRISSEN / Het Werkt
When it comes to challenges I can’t think of anyone that I’d rather task with the job than Muriel. She has always been precise, yet creative with her solutions. Muriel is thorough, reliant and always meets her client’s deadlines. When you have a person such as Muriel with her back ground you can rest assured that the end product will be complete, appealing to the eye with an artistic flair and definitely a step above the rest of the competition!
Cedric Robinson
DIVERSE PROJECTEN / ADOBE
Muriel Snijders heeft ongeveer 2 jaar geleden voor ons Wellnesscenter Men & Women's Care een hele nieuwe website gemaakt, wij zijn er nog steeds heel blij mee! Zij heeft ook echt meegedacht en veel tips gegeven om de site nog beter te maken als dat wij oorspronkelijk hadden bedacht. Muriel maakt ook nu nog altijd onze nieuwsbrieven ook soms op zeer korte termijn 🙂 Om deze reden kan ik iedereen ill graff design aanbevelen!
Sylvia Claes
WEBSITE, NIEUWSBRIEF EN SOCIAL MEDIA / Men & Women's Care
'Samenwerken met ill graff-design is top. Naast een positieve en behulpzame houding, is er snelheid in het uitvoeren van projecten. Het enthousiasme, de zorgvuldigheid en creativiteit zorgen er voor dat ik altijd kan terugvallen op ill graff design!
Michelle Pieters
WEBSITE EN DRUKWERK / Pop on Top Festival
Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.
Mark Eurlings
WEBSITE / Opmax bv
Ik wilde al langer mijn website vernieuwen. Heb lang gezocht, maar bij Muriel had ik meteen een goed gevoel, dat het zo ging worden zoals ik wilde. Ook kwam ze zelf met eigen ideeën en dat vond ik heel fijn. Ik ben heel blij met wat het is geworden. Bedankt Muriel!!!
Ilona van der Sande
WEBSITE EN DRUKWERK / Cosmetic Xpert
In 2013 heeft Muriel van Ill Graff Design gezorgd dat ik een mooie website kreeg. Ik kan haar omschrijven als heel creatief. Zij kan zich inleven in de klant en raakt precies de goede snaar. Ik ben dan ook uiterst tevreden over Muriel. Creatief, professioneel en correct.
G. Pawlowski
WEBSITE EN SOCIAL MEDIA / Pawlowski adviesgroep bv
Zijn we altijd tevreden over wat een ander voor ons maakt ? Niet dus ! Maar Muriel komt er wel heel dicht bij. Door een goede communicatie en begeleiding zijn we dik tevreden met het resultaat.
Audrey Hoogendam
WEBSHOP, HUISSTIJL EN SOCIAL MEDIA / HTC Air Treatment Systems
Murielle is a real creative octopus!! Creativity runs through her veins!!! [family] So, no need for questioning who to call when you are in need of a wonderfull website, Art-photo's etc ...
Wendy bij de Ley
ILLUSTRATIE / Studio STIC
Professional attitude with a personal touch is how I would describe Ill graff Design. It's always nice doing business with her, because she is puntual and sticks to deadlines. Hope to do some business again soon.
Ben Peters
FOTOREPORTAGE / Studio BePe
Muriel has a very inspiring personality. From the start her enthousiasm boosts the project and she won't let go until the end. Just following all the inspiring things she does is a pleasure and I am hoping to work on an interesting project with her again sometime soon.
Chris Kleingeld
WEBSITE EN HUISSTIJL / Eyeconmedia
Muriel heeft met ons bestaande materiaal een leuk en opvallend ontwerp gemaakt voor een ansichtkaart die we hebben gestuurd aan alle basisscholen in ‘t Gooi en Apeldoorn! Prima ontwerp, wijzigingen en aanvullingen werden snel doorgevoerd. Dank voor goede service, de kaarten zijn een succes! De samenwerking was zeer prettig!
Janneke Siezen
DRUKWERK / HollandseKids VOF
De opdracht voor het ontwerpen van een huisstijl voor de campagne “eerste optie adoptie” is zeer goed uitgevoerd. De look & feel van de website, flyers en de andere kanalen is fris, dynamisch en helpt de asieldieren op een aantrekkelijke manier promoten. En dat was de opzet van de campagne, dus zeker heel geslaagd!
Els de Vriese
PROMOTIE CAMPAGNE / Provincie Limburg, Limburg (BE)
Mijn ervaring met Ill Graff Design: heldere communicatie en goede aanpak, origineel en persoonlijk ontwerp !
Nathalie Jager
WEBSITE EN HUISSTIJL / The Spherist
Wij hebben met Muriel Snijders van ill graff design gewerkt rondom een project met een gigantisch grote illustratie op een glasgevel van ons gebouw. Dit is uitgegroeid tot een project met grote impact op het publiek. Chapeau!
Tom Goossen
ILLUSTRATIE / SCHUNK*
In de afgelopen jaren heb ik vaker samengewerkt met Muriel Snijders. Zij maakt duidelijke afspraken, en staat haar mannetje met de fotocamera. De fotoshoots leveren altijd mooie, goede foto’s op, en niet onbelangrijk, de samenwerking verloopt prima.
Edith Remmen
Werk dat Muriel aflevert voldoet altijd aan mijn verwachting en daarbij is niets te veel gevraagd. Dit ervaar ik als zeer prettig !
Marzena Rusyn
ILLUSTRATIE EN DRUKWERK / BINDD
Ik heb het werken met Muriel als zeer prettig ervaren: snel, flexibel, geen poespas. Dit sluit helemaal aan op onze denkwijze. In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van haar diensten.
Rob Haukes
ILLUSTRATIE / ABV Haukes Bodembescherming
Als verjaardagscadeau voor de 60e verjaardag van onze moeder, hebben we Ill Graff Design gevraagd om foto’s te maken. Het werd een professionele shoot bij ons thuis, waar een heerlijke ontspannen sfeer gecreëerd werd en dat is terug te zien in de foto’s. We hadden dan ook graag niet al te ‘statige portretten’. Dat is gelukt! We hebben tijdens het feest lovende kritiek mogen ontvangen en kunnen dit alleen maar beamen. Chapeau!
Martijn, Marjolein en Veerle Dremmen
FOTOREPORTAGE
Toen we mijn nieuwe website voor TALK gingen bespreken had ik gelijk een goed gevoel. Nu ik de website zie denk ik : WOWW je overtreft zelfs dié goede verwachtingen! Ben super tevreden over de website: precies wat ik wil uitstralen met mijn netwerkclub! Niet alleen snel, efficiënt, maar ook nog eens kwalitatief hoogstaand werk geleverd! Thnx again!!
Sjoerd van de Spijker
WEBSITE EN HUISSTIJL / TALK Young Talent Club
Wauw… ben er sprakeloos van.. die is mooi.. enorm bedankt!
Edith Remmen
FOTOREPORTAGE
Hoi Muriel, ik wil je héél erg bedanken voor het maken van mijn mooie webshop. De reacties zijn geweldig en ik ben zelf ook zeer tevreden met het resultaat…..Bedankt dat je vorig jaar je jeans kwam ruilen!!! hahahaha 😉
Maud Küppers-Braam
WEBSHOP EN HUISSTIJL / Lobkes Kindermerkkleding
Het was een geweldige ervaring met overweldigende reacties! Visagie was top! Auto was top en hulp/aanwijzingen waren ook top! Het resultaat was geweldig ! Dank jullie wel!
Madeleine de Jong-Wiegmans
FOTOREPORTAGE
Muriel is een top ontwerper die zonder veel woorden precies aanvoelt wat de klant graag wil. In de samenwerking zijn enthousiasme, professionaliteit, flexibiliteit, punctualiteit en no-nonsense sleutelbegrippen!! Ik ben zeer tevreden over zowel het proces als ook het eindresultaat, absolute aanrader om met deze fantastische dame in zee te gaan!!
Ellen Evertz
WEBSITE EN HUISSTIJL / JoyFull Care
Muriel, Deze designster is orgineel en heel makkelijk in contact en omgang dus ik zeg DOEN!!!!!
Stephan Franken
LOGO / Fysiotherapie S. Franken
Muriel heeft voor mijn bedrijf 2 websites gemaakt. Na een hele fijne samenwerking met als resultaat een prachtige site (www.visagiemaastricht.nl) heb ik besloten dat ik sneller dan verwacht ook mijn andere site (www.massagemaastricht.nl) wilde vernieuwen. Voor mijn massage site wilde ik graag innoveren, mijn ideeën heb ik bij Muriel neergelegd, en daar kwam direct deze site uit. Hyper modern, op alle formaten (computer/ tablet/ smartphone) goed te bekijken en met een geïntegreerde webshop om een massage voucher aan te kunnen schaffen. Resultaat: een site die nog nooit eerder gezien is! Ik ben meer dan tevreden over Muriel Snijders en haar bedrijf en kan haar zeker bij jullie aanraden.
Edith Remmen
WEBSHOP EN HUISSTIJL / Massage by Edith Remmen
Muriel is een sterke persoonlijkheid die wensen en verzoeken uitstekend weet te vertalen in unieke ideeën en levert uitstekende kwaliteit. Ze is op een prettige manier gedreven in haar werk, enthousiast richting klanten en erg plezierig om mee samen te werken. Ze is een ook een uitstekende sparringspartner wanneer zaken nog niet helemaal uitgekristalliseerd zijn! Soms heb je in een seconde de juiste klik tussen persoon, bedrijf en opdracht. Die klik was er meteen met Muriel
Moniek van de Leemput
BRAINSTORMSESSIE / HOZL
Ik heb met Muriel samengewerkt voor de shoot genaamd ‘Battered women’. Ik heb voor deze serie model mogen staan, het resultaat was verbluffend! De betreffende foto is genomineerd voor een wedstrijd van o.a. World Press Photo! De samenwerking met Muriel was erg prettig. Tijdens deze shoot was het inleven in de emotie van huiselijk geweld belangrijk. Daarmee laat je alle maskers vallen en ben je eigenlijk heel kwetsbaar. Muriel heeft mij uitgedaagd mij op een ongepolijste manier (zelf) te laten zien. Dit was voor mij een ware overwinning! Het meest bijzonder vind ik dat iemand die ik (op dat moment nog) niet zo goed ken(de) mij goed genoeg heeft uitgedaagd om mijn maskers van me af te laten glijden. Ik ben trots op ons resultaat!
Sharon Mennens
FOTOREPORTAGE
Met onze campagne Eerste Optie Adoptie slaagde Muriel van Ill Graff Design er bijzonder goed in om een vrij moeilijke boodschap op een positieve, frisse en toegankelijke manier te brengen aan een heterogeen publiek. Zowel professioneel als vlot in omgang, kortom fijn om samen te werken: Muriel is een straffe madam!
Benjamin Loisin
PROMOTIE CAMPAGNE / Bite Back

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand