Muriel Snijders - Brand coach

Jij blij, ik dolgelukkig

Ik ben pas tevreden als de klanten van mijn klanten worden geraakt in hoofd, hart en ziel.

Want als jij (nieuwe) klanten superblij kan maken, mede met mijn hulp, zit mijn taak er pas écht op.

Succesverhalen: De referenties en ervaringen met ill graff design

Ik hou van ondernemers met een enorme passie voor hun vak. Gedreven vakidioten net als ik, die een impact willen maken op de wereld om hun heen. Die het beste uit zichzelf en hun bedrijf naar boven willen halen. Zodat ze kunnen groeien als ondernemer en als mens. 

Samenwerken met dit soort gedreven ondernemers is waarom ik doe wat ik doe als brand coach. Want als ondernemer verdien je het om gezien en gehoord te worden op de juiste manier. Zodat je een sterke positie in de markt kan innemen en de klanten aantrekt waar jij zo happy van wordt. Waardoor jij kunt doen waarvoor je gemaakt bent. En dat wat jou gelukkig maakt kan delen met de wereld. Waardoor jij weer anderen gelukkig kan maken. Met een ripple effect als gevolg. Zo wil ik uiteindelijk de wereld – ondernemer voor ondernemer – mooier, beter en gelukkiger maken.

Enkele van die ondernemers hebben hun ervaringen met ill graff design omschreven in een referentie. Want alles staat of valt met een vertrouwensband. Zij hebben het vertrouwen in mij gehad en de resultaten spreken boekdelen. Sta jij hier binnenkort ook bij?

Deze bedrijven gingen je voor:

brandcoach ill graff design
4.9
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Wanneer je op zoek bent naar een goede, transparante en motiverende samenwerking, dan raad ik Muriel van Brandcoach Ill Graff Design van harte aan! Zij heeft voor mij een deel van mijn droom gerealiseerd, namelijk een heldere website en mooi logo waar ik enorm trots op ben! Muriel heeft voor mijn praktijk Ginergetix een mooie, duidelijke en informatieve website gecreëerd. Ik ben dankbaar voor haar eerlijkheid over de mogelijkheden, de motiverende gesprekken om mijn website teksten af te krijgen en bovenal haar geduld in mijn eigen hectiek en wispelturigheid.

Mede hierdoor en onze samenwerking hebben wij begin 2023 met trots de website van Ginergetix geïntroduceerd. Om de puntjes op de i te zetten, heb ik Muriel ook gevraagd om een nieuw logo te ontwerpen. Wat ik enorm prettig vond was dat Muriel het gesprek met mij is aangegaan met de vraag wat ik wil uitstralen en wat belangrijk voor mij is, ondanks het feit dat ze toch al veel wist over mij en mijn praktijk.

Muriel weet heel goed om woorden en zinnen uit een gesprek zodanig te vertalen naar een concreet idee. Dit resulteerde in een diversiteit aan logo ontwerpen, wat uiteindelijk heeft geleidt tot een zeer sterk logo welke uitstraalt wie en wat ik ben. Ill Graff Design is voor mij de juiste keuze geweest, omdat Muriel precies wist hoe ze mijn wensen en ideeën kon omzetten naar de website en logo welke ik nodig had om te kunnen schitteren. Dankjewel Muriel! Liefs Ginger
Webiste laten maken en logo design
Ginger
Energetisch therapeut - Ginergetix
Onze bedrijfssite van Unilogic (Sittard) heeft Muriel helemaal in een nieuw jasje gestoken. Muriel heeft een heerlijke hands-on aanpak en geeft uitgebreid advies. Zelfs zonder enige kennis van design of websites weet Muriel haar kennis zo over te brengen dat je het zult begrijpen. Altijd heel fijn contact met Muriel en zonder aarzeling helpt ze waar het kan. Zo heeft ze ons ook met een razend tempo geholpen bij de andere websites van onze zusterbedrijven. Een hele fijne samenwerking!
Webdeisgn zakelijke dienstverlening
Lynn Koppei
Communication Manager - Unilogic/Dustin
Muriel heeft mijn site ontworpen en gebouwd. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en meer dan dat. Door haar kennis en ervaring heeft ze er meteen voor gezorgd dat het voor mijn bezoekers duidelijk is wat ik voor hun kan betekenen als fotograaf. Elk facet van mijn bedrijf krijgt de aandacht. Nu mijn site 3 maanden online staat merk ik dat mijn pagina beter gevonden wordt via Google en dat klanten meteen de informatie krijgen die ze zoeken. En dat resulteert weer in meer aanvragen voor offertes en opdrachten.
Website ontwerp fotograaf
Andrea Beckers
Fotograaf - Beckflash Fotografie
Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.
branding en marketing coach voor mediator uit Heerlen
Hans Verstappen
Conflictcoach - Corio Bemiddeling en Mediation
Zoekende naar informatie over marketing en social media kwam ik bij Muriel terecht. Ik heb haar leren kennen als een sociale, warme, vriendelijke dame met passie voor haar werk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Al tijdens ons eerste gesprek kreeg ik goede tips, eyeopeners en tools om mee aan de slag te gaan. Muriel is professioneel, doortastend, beschikt over een goed empathisch vermogen. Zij weet feilloos aandachtspunten te vinden en te benoemen. Het is fijn om iemand te hebben gevonden die met mij meedenkt en bruikbare adviezen en tools geeft. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking en kijk al uit naar ons volgende gesprek!
Gina van Dijk

Mosstovo – Kledingwinkel Noorwegen

Gisterochtend een telefonisch gesprek gehad met Muriel over het opstarten van mijn eigen bedrijf. We hebben gesproken over waar mijn krachten liggen, wat mijn aanpak uniek maakt, welke klanten je wel en niet wilt hebben en hoe je nou een leuke bedrijfsnaam bedenkt. Muriel is een heerlijk enthousiast en eerlijk mens. Een gesprek met haar loopt zo makkelijk en vloeiend, alsof je elkaar al een hele tijd kent. Als je iemand zoekt die professioneel is, kennis van zaken heeft en net zo enthousiast is over jouw bedrijf als jijzelf, neem dan contact met Muriel op. Je doet jezelf en je bedrijf er een plezier mee.
Celine Cremers
Startende ondernemer
Via een oproepje in een netwerk groep kwam ik met Muriel in contact. Zij bood mij een sparringsessie aan en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. In een call van een uur heb ik 4 kantjes vol geschreven met alle tips en feedback en inzichten die ze me gaf. Hieruit bleek wel dat ze veel kennis van zaken heeft en heeft ze mij overtuigd dat ze veel kennis heeft over hoe je jezelf (of in dit geval je stichting) goed in beeld brengt. Met haar tips kan ik weer even vooruit, maar ik zou in de toekomst zeker Muriel weer benaderen voor hulpvragen hierbij
Marleen van der Horst
Stichting Rocking Up X-mas
Ik vond de sparringsessie met Muriel erg prettig. Ze denkt goed mee en heeft leuke tips waar ik mee aan de slag kan. Wat ik ook erg prettig vind is dat Muriel je met het totale concept van je bedrijf behulpzaam kan zijn. Heel erg bedankt!

Rilana

Isja Jewels – Handgemaakte, unieke en persoonlijke sieraden
Muriel werkt al jaren met ons bedrijf samen en is heel pro actief. Ze denkt over alles mee en het resultaat is direct merkbaar. Samen met haar staan wij sterker in onze online platforms en marketing. Een aanrader!
Branding & marketing advies voor baby & kids lifestyle winkel
Nancy Gust
Klijntje Baby & Kids Lifestyle
Leuke gesprek gehad, veel geleerd echt een aanrader!

Djene

Startup Zee-D Sierraden
Muriel is een creatieve duizendpoot. Wat haar kenmerkt is zowel haar grafische als technische kennis. Dat maakt dat Muriel voor mij uniek is. Ze weet met haar inzichten heel goed de wensen van haar klant te vertalen naar concrete oplossingen en middelen. Een echte conceptdenker. Niet iemand die enkel een “opdracht” aanneemt, maar meedenkt om te komen tot een optimaal resultaat. Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen. Muriel is planmatig, houdt zich aan afspraken en is bovenal een hartstikke fijn persoon om mee samen te werken.
Merk identiteit ontwikkelen, brand design en marketing
Cyriel Hendrix
Hendrix & Co. Marketing & Communicatie
Muriel heeft mij heel goed geholpen met structuur brengen in de manier waarop ik mijn verhaal het beste online kan communiceren. Haar vermogen om goed te luisteren naar mijn wensen en zich kunnen inleven in mijn onderneming, mijn klant en de markt maakte dit proces heel plezierig. Ze laat je zelf nadenken en stelt kritische vragen op het juiste moment. Nu weet ik precies wat ik moet doen om de communicatie van mijn bedrijf naar een next level te tillen.
Branding & marketingstrategie voor Designstudio Jeffrey Heiligers
Jeffrey Heiligers
The Future Prospects Lab - Design consultant
Dankzij de vakkundigheid van Muriel heb ik een mega professionele webshop. Zij weet als geen ander waar jouw bedrijf voor staat en laat daardoor jouw webpagina stralen.
serendipity logo lifestylewinkel min - Meer focus voor je merk en marketing
Wendy Smits
Serendipity store Heerlen - Lifestyle & gift shop
Net een eerste call gehad met Muriel. Ik mocht haar alles vragen: van doelgroep over prijszetting naar mogelijke zoekwoorden van mijn ideale klant. Ze gaf rechttoe-rechtaan haar mening en advies. Het was een zeer open en fijn gesprek.
Tina Tits
Grafisch ontwerp Tina
We maken al jaren lang gebruik van de diensten van Ill Graff design en dat is niet alleen voor de goede kwaliteit maar ook omdat ze heel persoonlijk en betrokken is bij de projecten en constructief meedenkt waardoor we tot een goed eindproduct komen.
Branding, webshop en marketing voor luchtventilatie bedrijf
Audrey Hoogendam
HTC Air Treatment Systems - Luchtventilatie
Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.
Online marketing coach voor website, social media en mailings
Mark Eurlings
Opmax - Online marketing & SEO
Hartstikke leuk open gesprek gevoerd over hoe en vooral ook waarheen ik wil en kan groeien. Muriel heeft veel scherpe inzichten en samen zijn we tot inzichten gekomen die ik alleen niet bereikt had (of pas veel later). Dankzij Muriel weet ik nu waar ik mijn focus op kan leggen en tevens de bevestiging dat ik ook al goed op weg ben. Bedankt!

Rik Broers

Startende ondernemer
We hebben de samenwerking met Muriel als zeer prettig ervaren. Ze zorgt voor mooie en moderne vormgeving. Bovendien goede onderlinge afstemming en afspraken worden nagekomen.
Rebranden merk: Vormgeving flyer, brochure en ander drukwerk in huisstijl
Tom Vossen
AgriDirect - Datadriven Agrimarketing
Ik vond het gesprek met jou super prettig. Jij gaf me de ruimte om open over mezelf te vertellen. Daarbij straal je positiviteit en luchtigheid uit. Ik heb je als authentiek, helder en direct ervaren. Bedankt nogmaals voor je tijd. Was zeker van waarde voor mij.
Marcel Boymans
Startup Mind & Bodyworker
Vijf jaar geleden werkte ik voor onze website de eerste keer samen met Ill Graff Design. Was erg tevreden dus nu er een nieuwe website nodig was helemaal niet getwijfeld en opnieuw met Muriel aan de slag gegaan. Ook deze keer weer helemaal blij met haar aanpak, precies de uitstraling die ik verwachtte. Dank je wel Muriel Snijders 👌
logo xanuul honden op school coach min - Meer focus voor je merk en marketing
Annick Grosemans
vzw Xanuul - Goede hondenbaasjes
Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!
Merkontwikkeling en brand design voor voedingcoach
Linda Duineveld
Voedingscoach bij FierVitaal
Ik ben als bedrijf erg tevreden over Ill Graf Design. We werken inmiddels al zo'n 5/6 jaar samen. Begonnen met een fotoshoot en daarna een nieuwe website. Ik wilde iemand die voor mij denkt op gebied van webdesign, online marketing etc. Want ik heb er gewoon geen verstand van. Ik wilde graag een product van mij, meer in de belangstelling zetten en zijn een we social media campagne begonnen van 3 maanden, samen met Margot van Marigoy. Ik wilde er zelf geen werk aan hebben en heb het compleet uit handen gegeven. Was wel even een investering, maar deze heeft zich zeker terug verdiend. Ik ben na al die jaren nog steeds tevreden over Ill Graf Design en we gaan gewoon lekker verder met onze samenwerking.
Social media marketing strategie en campagne
Ilona van der Sande
Cosmetic Xpert - PMU expert
Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie. In mijn geval vond ik het fijn dat ze het vanuit een creatieve kant kon bekijken. Ik heb nu een duidelijke analyse van mijn bedrijf en goede tips waar ik mee aan de slag kan.
andrea beckers - Meer focus voor je merk en marketing
Andrea Beckers
Fotograaf bij BeckFlash Fotografie
Door het stellen van subtiele vragen heeft Muriel me gedwongen om mijn start up vanuit een ander licht te bekijken en heeft ze me laten inzien dat mijn benadering niet de juiste was. Mijn koers is onveranderd, maar het voertuig is door de heldere kijk van Muriel veranderd. En dit alleen al tijdens een van haar bekende koffiemomenten.
Boris Cornelissen
On Target – Doelencoach
We zijn er zo blij mee! Iedereen vindt het prachtig en je krijgt heel veel complimenten!! Muriel weet van aanpakken en doorpakken! Heerlijk om met zo'n enthousiaste persoon te kunnen samenwerken. Wat een ervaring en wat een creativiteit!
logo letterewe estate verhuur lodges vakantiewoningen - Meer focus voor je merk en marketing
M. Gelinck
Letterewe Estate - the last great wilderness of Scotland
Toen ik Muriel via de dierenartsenpraktijk (waar ik destijds werkte) leerde kennen, was er al direct een klik en zij is eigenlijk mijn eerste stap richting ondernemerschap geweest in meerdere aspecten. Nu ik, een aantal jaren later, volledig voor mezelf ben begonnen, heeft zij mij de belangrijkste handvatten gegeven als ondernemer. Ik ben vanuit mijn doelgroep gaan denken als katten expert. Haar benadering is enorm fijn en als ik dat met steekwoorden moet omschrijven, komen de woorden professioneel, begripvol en hartelijk het sterkst naar voren. Zij weet precies hoe het ondernemen werkt en deelt haar kennis met de passie en enthousiasme die ik duidelijker in mijzelf ben gaan zien door haar. Fantastisch mens om mee te werken!
Kattenexpert - Kattencoach
Kelsey Hendriks
Kattenexpert & gedragstherapeut bij Kels' Cats
De startup met www.uppies.nl ging goed van start een aantal jaren geleden, Muriel dacht goed mee en gaf goede tips om onze webshop neer te zetten. In Muriel vind je een goede samenwerkingspartner die je stimuleert om een professional te worden in een voor ons vrij nieuwe wereld 8 jaar geleden.
Uppies Natuurlijke Baby- en kinderartikelen
Nancy & Marcel Gust
Uppies webshop voor natuurlijke babyartikelen
De samenwerking met Muriel was heel natuurlijk. Muriel heeft het plaatje in mijn hoofd precies weten uit te beelden in mijn website/shop. Ze werkt zeer professioneel en houd van doorpakken, wat ik zeer fijn vond.
Website met webshop voor Plant-based Bakery Natuurlijk! Charlotte in Limburg
Charlotte Post
Plant-based Bakery Natuurlijk! Charlotte

Sta jij hier binnenkort ook bij?

Uitstekende service. Vlotte en persoonlijke aanpak. Zeer creatief. Er wordt rekening gehouden met het vooraf gesteld budget. Zeer open en duidelijke communicatie. We kijken uit naar volgende samenwerking.
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal in huisstijl voor events
Mara Graux
Huis van de Mens - Vrijzinnig humanistische dienstverlening
Ik heb het werken met Muriel als zeer prettig ervaren: snel, flexibel, geen poespas. Dit sluit helemaal aan op onze denkwijze. In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van haar diensten.
logo abv haukes bouw bodembescherming illustraties min - Meer focus voor je merk en marketing
Rob Haukes
ABV Haukes Bodembescherming
Muriel heeft voor mijn bedrijf 2 websites gemaakt. Na een hele fijne samenwerking met als resultaat een prachtige site (www.visagiemaastricht.nl) heb ik besloten dat ik sneller dan verwacht ook mijn andere site (www.massagemaastricht.nl) wilde vernieuwen. Voor mijn massage site wilde ik graag innoveren, mijn ideeën heb ik bij Muriel neergelegd, en daar kwam direct deze site uit. Hyper modern, op alle formaten (computer/ tablet/ smartphone) goed te bekijken en met een geïntegreerde webshop om een massage voucher aan te kunnen schaffen. Resultaat: een site die nog nooit eerder gezien is! Ik ben meer dan tevreden over Muriel Snijders en haar bedrijf en kan haar zeker bij jullie aanraden.
Website met webshop laten maken voor massagepraktijk in Maastricht
Edith Remmen
Visagie Maastricht by Edith Remmen
Werk dat Muriel aflevert voldoet altijd aan mijn verwachting en daarbij is niets te veel gevraagd. Dit ervaar ik als zeer prettig !
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal voor interieurbouwer
Marzena Rusyn
BINDD - Unieke kasten op maat
Muriel, Deze designster is origineel en heel makkelijk in contact en omgang dus ik zeg DOEN!!!!!
logo fysiotherapie stephan franken logo ontwerp - Meer focus voor je merk en marketing
Stephan Franken
Fysiotherapie S. Franken
Bedankt Muriel van Ill Graff Design. Voor al je tips en geweldige ontspannen begeleiding.
Social media strategie verbeteren tijdens de workshop in Limburg voor haar kledingwinkel
Hanny Hermans
Hello Gorgeous Fashionstore & Sigarenspeciaalzaak Hermans
Muriel heeft ons tijdens de brainstormsessies, naar de uiteindelijke branding van ons nieuwe bedrijf Audio Solvation, steeds weten te motiveren. Grote pluspunt is dat Muriel zich goed kan inleven in de klant en markt, en daardoor weet wat er speelt en wat belangrijk is. Tijdens de daarop verdere uitwerking van zowel de huisstijl als de nieuwe website heb ik goed kunnen samenwerken met Muriel. Altijd bereikbaar en meedenkend, flexibel en gewoon direct aanpakken. Dat is hoe ik de samenwerking met Muriel ervaren heb, en nog steeds ervaar!
Website ontwerp, branding en social media templates voor audiozaak
Tom Dohmen
Audio Solvation - High-end audio producten
Hoi Muriel, ik wil je héél erg bedanken voor het maken van mijn mooie webshop. De reacties zijn geweldig en ik ben zelf ook zeer tevreden met het resultaat…..Bedankt dat je vorig jaar je jeans kwam ruilen!!! hahahaha ?
logo lobkes kindermerkkleding webshop huisstijl - Meer focus voor je merk en marketing
Maud Braam
Lobkes Kindermerkkleding
Muriel is een top ontwerper die zonder veel woorden precies aanvoelt wat de klant graag wil. In de samenwerking zijn enthousiasme, professionaliteit, flexibiliteit, punctualiteit en no-nonsense sleutelbegrippen!! Ik ben zeer tevreden over zowel het proces als ook het eindresultaat, absolute aanrader om met deze fantastische dame in zee te gaan!!
T. Goosenns - SCHUNCK
Tom Goossen
SCHUNK*, Heerlen
Professional attitude with a personal touch is how I would describe Ill graff Design. It’s always nice doing business with her, because she is punctual and sticks to deadlines. Hope to do some business again soon.

B. Peters

Studio BePe – Fotograaf
Samenwerken met ill graff-design is top. Naast een positieve en behulpzame houding, is er snelheid in het uitvoeren van projecten. Het enthousiasme, de zorgvuldigheid en creativiteit zorgen er voor dat ik altijd kan terugvallen op ill graff design!
Social media marketing en promotiecampagne voor Muziekfestival
Michelle Pieters
Festival Pop on Top, Valkenburg
De opdracht voor het ontwerpen van een huisstijl voor de campagne “eerste optie adoptie” is zeer goed uitgevoerd. De look & feel van de website, flyers en de andere kanalen is fris, dynamisch en helpt de asieldieren op een aantrekkelijke manier promoten. En dat was de opzet van de campagne, dus zeker heel geslaagd!
logo provincie limburg belgie - Meer focus voor je merk en marketing
Els de Vriese
Provincie Limburg, Limburg (BE)
Muriel heeft met ons bestaande materiaal een leuk en opvallend ontwerp gemaakt voor een ansichtkaart die we hebben gestuurd aan alle basisscholen in ‘t Gooi en Apeldoorn! Prima ontwerp, wijzigingen en aanvullingen werden snel doorgevoerd. Dank voor goede service, de kaarten zijn een succes! De samenwerking was zeer prettig!
Janneke Siezen

HollandseKids VOF – Kinderactiviteiten

Muriel Snijders heeft voor ons Wellnesscenter Men & Women's Care een hele nieuwe website gemaakt, wij zijn er nog steeds heel blij mee! Zij heeft ook echt meegedacht en veel tips gegeven om de site nog beter te maken als dat wij oorspronkelijk hadden bedacht. Muriel maakt ook nu nog altijd onze nieuwsbrieven ook soms op zeer korte termijn ? Om deze reden kan ik iedereen ill graff design aanbevelen!
Website ontwerp en design van drukwerk in huisstijl schoonheidssalon, welnesscenter
Sylvia Claes
Men &Women's Care Nijmegen - Huidexpert
When it comes to challenges I can’t think of anyone that I’d rather task with the job than Muriel. She has always been precise, yet creative with her solutions. Muriel is thorough, reliant and always meets her client’s deadlines. When you have a person such as Muriel with her back ground you can rest assured that the end product will be complete, appealing to the eye with an artistic flair and definitely a step above the rest of the competition!
logo cedric adobe - Meer focus voor je merk en marketing
Cedric Robinson
Adobe
Ik wilde al langer mijn website vernieuwen. Heb lang gezocht, maar bij Muriel had ik meteen een goed gevoel, dat het zo ging worden zoals ik wilde. Ook kwam ze zelf met eigen ideeën en dat vond ik heel fijn. Ik ben heel blij met wat het is geworden. Bedankt Muriel!!!
logo cosmeticxpert pmu permanent make up pmu min - Meer focus voor je merk en marketing
Ilona van der Sande
Cosmetic Xpert - PMU expert
Muriel is een top ontwerper die zonder veel woorden precies aanvoelt wat de klant graag wil. In de samenwerking zijn enthousiasme, professionaliteit, flexibiliteit, punctualiteit en no-nonsense sleutelbegrippen!! Ik ben zeer tevreden over zowel het proces als ook het eindresultaat, absolute aanrader om met deze fantastische dame in zee te gaan!!
Ontwerp logo en vormgeving van drukwerk in eigen huisstijl
E. Evertz
JoyFull Care - Praktijk voor leer- en gedragsproblemen
Ik heb, zonder ervaring met een website, bij ill graff design aangeklopt: Dat is de juiste keuze geweest! Stap voor stap begeleid, constant meegedacht en uitstekend gecommuniceerd, met als resultaat: Een prachtige website! Zonder jouw kennis en vaardigheden was dit nooit gelukt !!! Een aanbeveling voor iedereen die een professionele website overweegt. Bedankt.
Automotive Webshop Elite Car Detailing
Bart van Damme
Elite Car Detailing
Muriel is samen met Margot (Marigoy) verantwoordelijk voor alle uitingen (website, huisstijl) ten behoeve van onze concept verandering. Het was en is prettig werken met Muriel, creatief, snel, betrokken en oplossingsgericht. Kortom zeer tevreden.
Rebranding merkidentiteit van sauna met restaurant
Sjoerd Peters
Top Alivio - Feel good Spa & Food
Samenwerken met Muriel verveelt nooit. Zij is een erg punctuele, eigenwijze en eerlijke dame, inspirerend en bovenal bijzonder creatief! De afgelopen jaren hebben wij al heel wat leuke en uiteenlopende projecten samen gedaan... Dat wij de komende jaren nog veel meer opdrachtgevers samen blij mogen maken, Muriel!
Social media content kalender
Margot Wagenaar
Marigoy - Marketing & communicatie
Met onze campagne Eerste Optie Adoptie slaagde Muriel van Ill Graff Design er bijzonder goed in om een vrij moeilijke boodschap op een positieve, frisse en toegankelijke manier te brengen aan een heterogeen publiek. Zowel professioneel als vlot in omgang, kortom fijn om samen te werken: Muriel is een straffe madam!
Social media Marketing strategie en campagne voor dierenasiel Belgie
Benjamin Loisin
Bite Back - Dierenbescherming

Muriel has a very inspiring personality. From the start her enthousiasm boosts the project and she won’t let go until the end. Just following all the inspiring things she does is a pleasure and I am hoping to work on an interesting project with her again sometime soon.

Chris Kleingeld

Eyeconmedia – web design
Ill graff design heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Muriel is erg betrokken komt haar afspraken na en is erg creatief. Ik ben erg tevreden over de nieuwe website.
logo verzekeringen pawlowski webdesign website min - Meer focus voor je merk en marketing
Gerrie Pawlowski
Pawlowski Adviesgroep bv - Hypotheekadvies & verzekeringen
Ill Graff Design doet alles voor mij wat ik vraag aangaande website, reclamemateriaal, foto's, filmpjes en ik ben er ontzettend blij mee! Mijn nieuwe website is een aanwinst! Dank je Muriel! Vraag haar eens wat ze voor je kan doen om je bedrijf te laten groeien en stralen!
Brand design voor PMU specialist
Esther Lemmens
Esther Lemmens Permanent Make-up
Toen we mijn nieuwe website voor TALK gingen bespreken had ik gelijk een goed gevoel. Nu ik de website zie denk ik : WOWW je overtreft zelfs dié goede verwachtingen! Ben super tevreden over de website: precies wat ik wil uitstralen met mijn netwerkclub! Niet alleen snel, efficiënt, maar ook nog eens kwalitatief hoogstaand werk geleverd! Thnx again!!
logo sjoerd peters salescoach website min - Meer focus voor je merk en marketing
Sjoerd van de Spijker
TALK Young Talent Club
Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.
Marketing strategie voor eetcafé restaurant
Marianne Horsmans
Mareveld Eetcafé & Partycentrum - Illegal Steakhouse
Een sympathieke vakvrouw die mooi werk aflevert tegen scherpe prijzen. Zij luistert goed waar je met je concept of product naartoe wilt. Ze heeft het logo van onze webwinkel ontworpen.

Patrick Nellestijn

Streekproducten uit Limburg
Mijn ervaring met Ill Graff Design: heldere communicatie en goede aanpak, origineel en persoonlijk ontwerp !
logo spherist filocus nathalie jager - Meer focus voor je merk en marketing
Nathalie de Jager
The Spherist & Filocus - Interior design & location specialist
Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en zakelijke professionaliteit van Muriel. Ze denkt en voelt mee vanuit de wensen en onwetendheid van de klant. Muriel heeft mensenkennis en een sterk inlevingsvermogen. Ze kan creativiteit voor je bedrijf, organisatie of vereniging op maat voor je laten spreken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is bespreekbaar en ze is geduldig!!!
logo silvia haanen coach spirituele therapeut - Meer focus voor je merk en marketing
Silvia Haanen
Silvia Haanen Spirituele Therapie
Muriel is een sterke persoonlijkheid die wensen en verzoeken uitstekend weet te vertalen in unieke ideeën en levert uitstekende kwaliteit. Ze is op een prettige manier gedreven in haar werk, enthousiast richting klanten en erg plezierig om mee samen te werken. Ze is een ook een uitstekende sparringspartner wanneer zaken nog niet helemaal uitgekristalliseerd zijn! Soms heb je in een seconde de juiste klik tussen persoon, bedrijf en opdracht. Die klik was er meteen met Muriel
logo hozl huisartsen oostelijk zuid limburg - Meer focus voor je merk en marketing
M. van de Leemput
HOZL - Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg
Muriel heeft de unieke gave haar hart te verbinden met haar grafische vaardigheden, hierdoor ontstaat er een creatieve explosie van verwondering.
logo hetwerkt aarps huisstijl uitbreiden min - Meer focus voor je merk en marketing
Armanda Arps
HetWerkt - Blended Training & Coaching
Professioneel een echte aanrader!!!!!
logo tvanhese permanent makeup - Meer focus voor je merk en marketing
Tina van Hese
NPM Netherlands & Tina permanent makeup expert
Ik ben superblij met de website! Je hebt er echt hard aan gewerkt:-)
logo marionmode maastricht webdesign min - Meer focus voor je merk en marketing
Marion Huynen
Marion Mode - Kledingzaak Maastricht
Muriel is een zeer prettige persoon om mee samen te werken. Ze communiceert goed en snel, ze komt haar afspraken na. Ik waardeer zeer haar pro actieve en constructieve, oplossing gerichte houding. We werken graag met haar samen aan onze huidige projecten en toekomstige projecten.
Website catalogus interieur
Felix Ghyczy
GHYCZY - Handmade design furniture brand
Ik zat dringend verlegen om een nieuwe website en was een leek op het gebied van alles wat met websites te maken had. Ik heb navraag gedaan binnen mijn netwerk en snel werd duidelijk dat ik diende aan te kloppen bij ill graff design. Eind januari 2016 zaten we voor het eerst aan tafel en meteen was duidelijk dat Muriël mij ging helpen. Met als resultaat een heldere en overzichtelijke website die begin deze maand live ging. Als ik Muriël zeg, zeg ik oprechte aandacht, vakkennis, groot inlevingsvermogen, no nonsense, proactief en geduldig. Ik beveel haar dan ook van harte aan.
Website laten maken voor opruimcoach in Limburg
Miranda Vossen
Ripozo - Opruimcoach
Muriel heb ik leren kennen als een betrokken & creatieve zelfstandige waarbij haar "no-nonse" mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!
logo eureka huiswerkbegeleiding coach - Meer focus voor je merk en marketing
Sander Bosch
Eureka Huiswerkbegeleiding
Dankzij Muriel van Ill graff-design beschik ik nu over een moderne website. Al mijn klanten kunnen nu op een overzichtelijke manier mijn producten vinden en bestellen.
Webshop op maat voor auto onderdelen
Paul Kroes
Landroverwinkel - Webshop voor auto onderdelen
Wat ik zo waardeer aan Muriel van Reclamebureau ill graff design is haar professionele kijk op de kleinste details. Haar persoonlijkheid en het meedenken om iets nog beter tot zijn recht te laten komen. Onze praktijk werkt graag samen met dit bedrijf.
PMU Dianne Kremers - logo ontwerp
Dianne Kremers
PMU Dianne - Permanent make-up Boxmeer
Referenties
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet