Referenties van ill graff design

Alles staat of valt met een goede vertrouwensband.

Jij blij, ik dolgelukkig

Ik ben pas tevreden als mijn klanten superblij worden van mijn werk. Want als jij nieuwe klanten hebt gekregen, mede door mijn hulp, zit mijn taak er pas écht op. Ik hou namelijk van klanten die trots zijn op hun bedrijf. Dat ze geweldige resultaten behalen door de beste versie van zichzelf te zijn. En hierdoor de wereld een beetje mooier maken. Hieronder staan referenties en ervaringen van diverse ondernemers. Sta jij hier binnenkort ook bij?

Ben jij net zo tevreden en mag de hele wereld dat weten? Laat dan jouw referentie achter op Google. Ik zou het enorm waarderen!

Deze bedrijven gingen je voor:

 • Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.

  branding en marketing coach voor mediator uit Heerlen

  Hans VerstappenEigenaar bij Corio Bemiddeling en Mediation

 • Zoekende naar informatie over marketing en social media kwam ik bij Muriel terecht. Ik heb haar leren kennen als een sociale, warme, vriendelijke dame met passie voor haar werk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Al tijdens ons eerste gesprek kreeg ik goede tips, eyeopeners en tools om mee aan de slag te gaan. Muriel is professioneel, doortastend, beschikt over een goed empathisch vermogen. Zij weet feilloos aandachtspunten te vinden en te benoemen. Het is fijn om iemand te hebben gevonden die met mij meedenkt en bruikbare adviezen en tools geeft. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking en kijk al uit naar ons volgende gesprek!

  Gina van Dijk

 • Gisterochtend een telefonisch gesprek gehad met Muriel over het opstarten van mijn eigen bedrijf. We hebben gesproken over waar mijn krachten liggen, wat mijn aanpak uniek maakt, welke klanten je wel en niet wilt hebben en hoe je nou een leuke bedrijfsnaam bedenkt. Muriel is een heerlijk enthousiast en eerlijk mens. Een gesprek met haar loopt zo makkelijk en vloeiend, alsof je elkaar al een hele tijd kent. Als je iemand zoekt die professioneel is, kennis van zaken heeft en net zo enthousiast is over jouw bedrijf als jijzelf, neem dan contact met Muriel op. Je doet jezelf en je bedrijf er een plezier mee.

  Celine CremersStartende ondernemer

 • Via een oproepje in een netwerk groep kwam ik met Muriel in contact. Zij bood mij een sparringsessie aan en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. In een call van een uur heb ik 4 kantjes vol geschreven met alle tips en feedback en inzichten die ze me gaf. Hieruit bleek wel dat ze veel kennis van zaken heeft en heeft ze mij overtuigd dat ze veel kennis heeft over hoe je jezelf (of in dit geval je stichting) goed in beeld brengt. Met haar tips kan ik weer even vooruit, maar ik zou in de toekomst zeker Muriel weer benaderen voor hulpvragen hierbij👌

  Marleen van der HorstRocking Up X-Mas.

 • Dankzij de vakkundigheid van Muriel heb ik een mega professionele webshop. Zij weet als geen ander waar jouw bedrijf voor staat en laat daardoor jouw webpagina stralen.

  Wendy SmitsEigenaar van Serendipity store Heerlen

 • Net een eerste call gehad met Muriel. Ik mocht haar alles vragen: van doelgroep over prijszetting naar mogelijke zoekwoorden van mijn ideale klant. Ze gaf rechttoe-rechtaan haar mening en advies. Het was een zeer open en fijn gesprek.

  Tina TitsEigenaar Grafisch ontwerp Tina

 • We maken al jaren lang gebruik van de diensten van Ill Graff design en dat is niet alleen voor de goede kwaliteit maar ook omdat ze heel persoonlijk en betrokken is bij de projecten en constructief meedenkt waardoor we tot een goed eindproduct komen.

  Branding, webshop en marketing voor luchtventilatie bedrijf

  Audrey hoogendamEigenaar HTC Air solutions

 • Leuke gesprek gehad, veel geleerd echt een aanrader!

  DjeneStartup Zee-D Sierraden

 • Hartstikke leuk open gesprek gevoerd over hoe en vooral ook waarheen ik wil en kan groeien. Muriel heeft veel scherpe inzichten en samen zijn we tot inzichten gekomen die ik alleen niet bereikt had (of pas veel later). Dankzij Muriel weet ik nu waar ik mijn focus op kan leggen en tevens de bevestiging dat ik ook al goed op weg ben. Bedankt!

  Rik BroersStartende ondernemer

 • Ik vond de sparringsessie met Muriel erg prettig. Ze denkt goed mee en heeft leuke tips waar ik mee aan de slag kan. Wat ik ook erg prettig vind is dat Muriel je met het totale concept van je bedrijf behulpzaam kan zijn. Heel erg bedankt!

  RilanaEigenaar bij Isja Jewels

 • Muriel werkt al jaren met ons bedrijf samen en is heel pro actief. Ze denkt over alles mee en het resultaat is direct merkbaar. Samen met haar staan wij sterker in onze online platforms en marketing. Een aanrader!

  Nancy GustEigenaar bij Klijntje Baby & Kids Lifestyle

 • Muriel is een creatieve duizendpoot. Wat haar kenmerkt is zowel haar grafische als technische kennis. Dat maakt dat Muriel voor mij uniek is. Ze weet met haar inzichten heel goed de wensen van haar klant te vertalen naar concrete oplossingen en middelen. Een echte conceptdenker. Niet iemand die enkel een “opdracht” aanneemt, maar meedenkt om te komen tot een optimaal resultaat. Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen. Muriel is planmatig, houdt zich aan afspraken en is bovenal een hartstikke fijn persoon om mee samen te werken

  Brand design en marketing

  Cyriel HendrixEigenaar Hendrix & Co.

 • Vijf jaar geleden werkte ik voor onze website de eerste keer samen met Ill Graff Design. Was erg tevreden dus nu er een nieuwe website nodig was helemaal niet getwijfeld en opnieuw met Muriel aan de slag gegaan. Ook deze keer weer helemaal blij met haar aanpak, precies de uitstraling die ik verwachtte. Dank je wel Muriel Snijders 👌

  Annick Grosemansvzw Xanuul

 • Ik vond het gesprek met jou super prettig. Jij gaf me de ruimte om open over mezelf te vertellen. Daarbij straal je positiviteit en luchtigheid uit. Ik heb je als authentiek, helder en direct ervaren. Bedankt nogmaals voor je tijd. Was zeker van waarde voor mij.

  Marcel BoymansMind & Bodyworker

 • Muriel heeft mij heel goed geholpen met structuur brengen in de manier waarop ik mijn verhaal het beste online kan communiceren. Haar vermogen om goed te luisteren naar mijn wensen en zich kunnen inleven in mijn onderneming, mijn klant en de markt maakte dit proces heel plezierig. Ze laat je zelf nadenken en stelt kritische vragen op het juiste moment. Nu weet ik precies wat ik moet doen om de communicatie van mijn bedrijf naar een next level te tillen.

  Designstudio Jeffrey Heiligers

  Jeffrey HeligersEigenaar bij Studio Jeffrey Heiligers

 • Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.

  Mark EurlingsOpmax

 • Ik ben als bedrijf erg tevreden over Ill Graf Design. We werken inmiddels al zo'n 5/6 jaar samen. Begonnen met een fotoshoot en daarna een nieuwe website. Ik wilde iemand die voor mij denkt op gebied van webdesign, online marketing etc. Want ik heb er gewoon geen verstand van. Ik wilde graag een product van mij, meer in de belangstelling zetten en zijn een we social media campagne begonnen van 3 maanden, samen met Margot van Marigoy. Ik wilde er zelf geen werk aan hebben en heb het compleet uit handen gegeven. Was wel even een investering, maar deze heeft zich zeker terug verdiend. Ik ben na al die jaren nog steeds tevreden over Ill Graf Design en we gaan gewoon lekker verder met onze samenwerking.

  Social media marketing strategie en campagne

  Ilona van der SandeEigenaar bij Cosmetic Xpert

 • We hebben de samenwerking met Muriel als zeer prettig ervaren. Ze zorgt voor mooie en moderne vormgeving. Bovendien goede onderlinge afstemming en afspraken worden nagekomen.

  Vormgeving flyer, brochure en ander drukwerk in huisstijl

  Tom VossenMarketing & Communicatie bij AgriDirect

 • We zijn er zo blij mee! Iedereen vindt het prachtig en je krijgt heel veel complimenten!! Muriel weet van aanpakken en doorpakken! Heerlijk om met zo'n enthousiaste persoon te kunnen samenwerken. Wat een ervaring en wat een creativiteit!

  M. GelinckProject manager bij Letterewe Estate

 • Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!

  Brand design en website ontwikkeling voor afvalcoach

  Linda DuineveldVoedingscoach bij FierVitaal

 • Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie. In mijn geval vond ik het fijn dat ze het vanuit een creatieve kant kon bekijken. Ik heb nu een duidelijke analyse van mijn bedrijf en goede tips waar ik mee aan de slag kan.

  Andrea BeckersFotograaf bij BeckFlash Fotografie

 • Muriel heeft ons tijdens de brainstormsessies, naar de uiteindelijke branding van ons nieuwe bedrijf Audio Solvation, steeds weten te motiveren. Grote pluspunt is dat Muriel zich goed kan inleven in de klant en markt, en daardoor weet wat er speelt en wat belangrijk is. Tijdens de daarop verdere uitwerking van zowel de huisstijl als de nieuwe website heb ik goed kunnen samenwerken met Muriel. Altijd bereikbaar en meedenkend, flexibel en gewoon direct aanpakken. Dat is hoe ik de samenwerking met Muriel ervaren heb, en nog steeds ervaar!

  Tom DohmenMarketing & verkoop bij Audio Solvation

 • Door het stellen van subtiele vragen heeft Muriel me gedwongen om mijn start up vanuit een ander licht te bekijken en heeft ze me laten inzien dat mijn benadering niet de juiste was. Mijn koers is onveranderd, maar het voertuig is door de heldere kijk van Muriel veranderd. En dit alleen al tijdens een van haar bekende koffiemomenten.

  On target marketing

  Boris CornelissenEigenaar On Target

 • Bedankt Muriel van Ill Graff Design. Voor al je tips en geweldige ontspannen begeleiding.

  Sigarenspeciaalzaak & damesmodezaak

  Hanny HermansHello Gorgeous & Sigarenspeciaalzaak Hermans

 • Toen ik Muriel via de dierenartsenpraktijk (waar ik destijds werkte) leerde kennen, was er al direct een klik en zij is eigenlijk mijn eerste stap richting ondernemerschap geweest in meerdere aspecten. Nu ik, een aantal jaren later, volledig voor mezelf ben begonnen, heeft zij mij de belangrijkste handvatten gegeven als ondernemer. Ik ben vanuit mijn doelgroep gaan denken als katten expert. Haar benadering is enorm fijn en als ik dat met steekwoorden moet omschrijven, komen de woorden professioneel, begripvol en hartelijk het sterkst naar voren. Zij weet precies hoe het ondernemen werkt en deelt haar kennis met de passie en enthousiasme die ik duidelijker in mijzelf ben gaan zien door haar. Fantastisch mens om mee te werken!

  Kattenexpert - Kattencoach

  Kelsey HendriksKattenexpert & gedragstherapeut bij Kels' Cats

 • De startup met www.uppies.nl ging goed van start een aantal jaren geleden, Muriel dacht goed mee en gaf goede tips om onze webshop neer te zetten. In Muriel vind je een goede samenwerkingspartner die je stimuleert om een professional te worden in een voor ons vrij nieuwe wereld 8 jaar geleden.

  Uppies baby artikelen webshop in Limburg

  Nancy & Marcel GustEigenaar Uppies webshop voor natuurlijke babyartikelen

 • De samenwerking met Muriel was heel natuurlijk. Muriel heeft het plaatje in mijn hoofd precies weten uit te beelden in mijn website/shop. Ze werkt zeer professioneel en houd van doorpakken, wat ik zeer fijn vond.

  Plant-based Bakery Natuurlijk! Charlotte

  Charlotte PostEigenaar Plant-based Bakery Natuurlijk! Charlotte

 • Uitstekende service. Vlotte en persoonlijke aanpak. Zeer creatief. Er wordt rekening gehouden met het vooraf gesteld budget. Zeer open en duidelijke communicatie. We kijken uit naar volgende samenwerking.

  Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal in huisstijl voor events

  Mara GrauxCommunicatie bij Huis van de Mens

 • Je hebt ons van de sokken geblazen hoor UITSTEKEND WERK meid.

  G. AppeltantsFeitelijke vereniging SacreeSoiree

 • Muriel heb ik leren kennen als een betrokken & creatieve zelfstandige waarbij haar "no-nonse" mentaliteit zorgt voor het maken van de nodige meters!

  Sander BoschEigenaar Eureka Huiswerkbegeleiding

 • Ik heb met Muriel samengewerkt voor de shoot genaamd ‘Battered women’. Ik heb voor deze serie model mogen staan, het resultaat was verbluffend! De betreffende foto is genomineerd voor een wedstrijd van o.a. World Press Photo! De samenwerking met Muriel was erg prettig. Tijdens deze shoot was het inleven in de emotie van huiselijk geweld belangrijk. Daarmee laat je alle maskers vallen en ben je eigenlijk heel kwetsbaar. Muriel heeft mij uitgedaagd mij op een ongepolijste manier (zelf) te laten zien. Dit was voor mij een ware overwinning! Het meest bijzonder vind ik dat iemand die ik (op dat moment nog) niet zo goed ken(de) mij goed genoeg heeft uitgedaagd om mijn maskers van me af te laten glijden. Ik ben trots op ons resultaat!

  Sharon Mennens

 • Muriel, Deze designster is origineel en heel makkelijk in contact en omgang dus ik zeg DOEN!!!!!

  Stephan FrankenFysiotherapie S. Franken

 • Muriel is een top ontwerper die zonder veel woorden precies aanvoelt wat de klant graag wil. In de samenwerking zijn enthousiasme, professionaliteit, flexibiliteit, punctualiteit en no-nonsense sleutelbegrippen!! Ik ben zeer tevreden over zowel het proces als ook het eindresultaat, absolute aanrader om met deze fantastische dame in zee te gaan!!

  E. EvertzJoyFull Care

 • Het was een geweldige ervaring met overweldigende reacties! Visagie was top! Auto was top en hulp/aanwijzingen waren ook top! Het resultaat was geweldig ! Dank jullie wel!

  Madeleine de Jong-Wiegmans

 • Hoi Muriel, ik wil je héél erg bedanken voor het maken van mijn mooie webshop. De reacties zijn geweldig en ik ben zelf ook zeer tevreden met het resultaat…..Bedankt dat je vorig jaar je jeans kwam ruilen!!! hahahaha ?

  Maud Küppers-BraamLobkes Kindermerkkleding

 • Als verjaardagscadeau voor de 60e verjaardag van onze moeder, hebben we Ill Graff Design gevraagd om foto’s te maken. Het werd een professionele shoot bij ons thuis, waar een heerlijke ontspannen sfeer gecreëerd werd en dat is terug te zien in de foto’s. We hadden dan ook graag niet al te ‘statige portretten’. Dat is gelukt! We hebben tijdens het feest lovende kritiek mogen ontvangen en kunnen dit alleen maar beamen. Chapeau!

  Martijn, Marjolein en Veerle Dremmen

 • Ik heb het werken met Muriel als zeer prettig ervaren: snel, flexibel, geen poespas. Dit sluit helemaal aan op onze denkwijze. In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van haar diensten.

  Rob HaukesABV Haukes Bodembescherming

 • Werk dat Muriel aflevert voldoet altijd aan mijn verwachting en daarbij is niets te veel gevraagd. Dit ervaar ik als zeer prettig !

  Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal voor interieurbouwer

  Marzena RusynBINDD

 • Muriel heeft voor mijn bedrijf 2 websites gemaakt. Na een hele fijne samenwerking met als resultaat een prachtige site (www.visagiemaastricht.nl) heb ik besloten dat ik sneller dan verwacht ook mijn andere site (www.massagemaastricht.nl) wilde vernieuwen. Voor mijn massage site wilde ik graag innoveren, mijn ideeën heb ik bij Muriel neergelegd, en daar kwam direct deze site uit. Hyper modern, op alle formaten (computer/ tablet/ smartphone) goed te bekijken en met een geïntegreerde webshop om een massage voucher aan te kunnen schaffen. Resultaat: een site die nog nooit eerder gezien is! Ik ben meer dan tevreden over Muriel Snijders en haar bedrijf en kan haar zeker bij jullie aanraden.

  Edith Remmen Visagie Maastricht by Edith Remmen

 • Wij hebben met Muriel Snijders van ill graff design gewerkt rondom een project met een gigantisch grote illustratie op een glasgevel van ons gebouw. Dit is uitgegroeid tot een project met grote impact op het publiek. Chapeau!

  T. Goosenns - SCHUNCK

  Tom GoossenSCHUNK*

 • De opdracht voor het ontwerpen van een huisstijl voor de campagne “eerste optie adoptie” is zeer goed uitgevoerd. De look & feel van de website, flyers en de andere kanalen is fris, dynamisch en helpt de asieldieren op een aantrekkelijke manier promoten. En dat was de opzet van de campagne, dus zeker heel geslaagd!

  Els de VrieseProvincie Limburg, Limburg (BE)

 • Muriel heeft met ons bestaande materiaal een leuk en opvallend ontwerp gemaakt voor een ansichtkaart die we hebben gestuurd aan alle basisscholen in ‘t Gooi en Apeldoorn! Prima ontwerp, wijzigingen en aanvullingen werden snel doorgevoerd. Dank voor goede service, de kaarten zijn een succes! De samenwerking was zeer prettig!

  Janneke SiezenHollandseKids VOF

 • Professional attitude with a personal touch is how I would describe Ill graff Design. It's always nice doing business with her, because she is puntual and sticks to deadlines. Hope to do some business again soon.

  B. PetersStudio BePe

 • Ik wilde al langer mijn website vernieuwen. Heb lang gezocht, maar bij Muriel had ik meteen een goed gevoel, dat het zo ging worden zoals ik wilde. Ook kwam ze zelf met eigen ideeën en dat vond ik heel fijn. Ik ben heel blij met wat het is geworden. Bedankt Muriel!!!

  Ilona van der SandeCosmetic Xpert

 • Samenwerken met ill graff-design is top. Naast een positieve en behulpzame houding, is er snelheid in het uitvoeren van projecten. Het enthousiasme, de zorgvuldigheid en creativiteit zorgen er voor dat ik altijd kan terugvallen op ill graff design!

  Michelle PietersFestival Pop on Top

 • Muriel Snijders heeft voor ons Wellnesscenter Men & Women's Care een hele nieuwe website gemaakt, wij zijn er nog steeds heel blij mee! Zij heeft ook echt meegedacht en veel tips gegeven om de site nog beter te maken als dat wij oorspronkelijk hadden bedacht. Muriel maakt ook nu nog altijd onze nieuwsbrieven ook soms op zeer korte termijn ? Om deze reden kan ik iedereen ill graff design aanbevelen!

  Sylvia ClaesMen &Women's Care

 • When it comes to challenges I can’t think of anyone that I’d rather task with the job than Muriel. She has always been precise, yet creative with her solutions. Muriel is thorough, reliant and always meets her client’s deadlines. When you have a person such as Muriel with her back ground you can rest assured that the end product will be complete, appealing to the eye with an artistic flair and definitely a step above the rest of the competition!

  Cedric RobinsonAdobe

 • Ik heb, zonder ervaring met een website, bij ill graff design aangeklopt: Dat is de juiste keuze geweest! Stap voor stap begeleid, constant meegedacht en uitstekend gecommuniceerd, met als resultaat: Een prachtige website! Zonder jouw kennis en vaardigheden was dit nooit gelukt !!! Een aanbeveling voor iedereen die een professionele website overweegt. Bedankt.

  Automotive Webshop Elite Car Detailing

  Bart van DammeElite Car Detailing

 • Muriel is samen met Margot (Marigoy) verantwoordelijk voor alle uitingen (website, huisstijl) ten behoeve van onze concept verandering. Het was en is prettig werken met Muriel, creatief, snel, betrokken en oplossingsgericht. Kortom zeer tevreden.

  Sjoerd PetersTop Alivio - Feel good Spa & Food

 • Een sympathieke vakvrouw die mooi werk aflevert tegen scherpe prijzen. Zij luistert goed waar je met je concept of product naartoe wilt. Ze heeft het logo van onze webwinkel ontworpen.

  Patrick NellestijnStreekproducten uit Limburg

 • Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van Ill Graff Design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.

  Marianne HorsmansMareveld Eetcafé & Partycentrum

 • Dankzij Muriel van Ill graff-design beschik ik nu over een moderne website. Al mijn klanten kunnen nu op een overzichtelijke manier mijn producten vinden en bestellen.

  Paul KroesLandroverwinkel.nl

 • Ill graff design heeft voor ons de nieuwe website gemaakt. Muriel is erg betrokken komt haar afspraken na en is erg creatief. Ik ben erg tevreden over de nieuwe website.

  Gerrie PawlowskiPawlowski Adviesgroep bv

 • Ill Graff Design doet alles voor mij wat ik vraag aangaande website, reclamemateriaal, foto's, filmpjes en ik ben er ontzettend blij mee! Mijn nieuwe website is een aanwinst! Dank je Muriel! Vraag haar eens wat ze voor je kan doen om je bedrijf te laten groeien en stralen!

  Brand design voor PMU specialist

  Esther LemmensEsther Lemmens Permanent Make-up

 • Toen we mijn nieuwe website voor TALK gingen bespreken had ik gelijk een goed gevoel. Nu ik de website zie denk ik : WOWW je overtreft zelfs dié goede verwachtingen! Ben super tevreden over de website: precies wat ik wil uitstralen met mijn netwerkclub! Niet alleen snel, efficiënt, maar ook nog eens kwalitatief hoogstaand werk geleverd! Thnx again!!

  Sjoerd van de SpijkerTALK Young Talent Club

 • Met onze campagne Eerste Optie Adoptie slaagde Muriel van Ill Graff Design er bijzonder goed in om een vrij moeilijke boodschap op een positieve, frisse en toegankelijke manier te brengen aan een heterogeen publiek. Zowel professioneel als vlot in omgang, kortom fijn om samen te werken: Muriel is een straffe madam!

  Markting strategie en campagne voor dierenasiel Belgie

  Benjamin LoisinBite Back

 • Mijn ervaring met Ill Graff Design: heldere communicatie en goede aanpak, origineel en persoonlijk ontwerp !

  Nathalie JagerThe Spherist & Filocus

 • Muriel has a very inspiring personality. From the start her enthousiasm boosts the project and she won't let go until the end. Just following all the inspiring things she does is a pleasure and I am hoping to work on an interesting project with her again sometime soon.

  Chris KleingeldEyeconmedia

 • professioneel een echte aanrader!!!!!

  Tina van HeseEigenaar bij NPM Netherlands/ Tina permanent makeup expert

 • Wat ik zo waardeer aan Muriel van Reclamebureau ill graff design is haar professionele kijk op de kleinste details. Haar persoonlijkheid en het meedenken om iets nog beter tot zijn recht te laten komen. Onze praktijk werkt graag samen met dit bedrijf.

  PMU Dianne Kremers - logo ontwerp

  Dianne KremersPMU Dianne - Permanent make-up Boxmeer

 • Samenwerken met Muriel verveelt nooit. Zij is een erg punctuele, eigenwijze en eerlijke dame, inspirerend en bovenal bijzonder creatief! De afgelopen jaren hebben wij al heel wat leuke en uiteenlopende projecten samen gedaan... Dat wij de komende jaren nog veel meer opdrachtgevers samen blij mogen maken, Muriel!

  Margot WagenaarMarigoy

 • Muriel is een zeer prettige persoon om mee samen te werken. Ze communiceert goed en snel, ze komt haar afspraken na. Ik waardeer zeer haar pro actieve en constructieve, oplossing gerichte houding. We werken graag met haar samen aan onze huidige projecten en toekomstige projecten.

  Website catalogus interieur

  Felix GhyczyGHYCZY

 • Muriel heeft de unieke gave haar hart te verbinden met haar grafische vaardigheden, hierdoor ontstaat er een creatieve explosie van verwondering.

  Armanda ArpsBeing Truly Beautiful & HetWerkt

 • Ik zat dringend verlegen om een nieuwe website en was een leek op het gebied van alles wat met websites te maken had. Ik heb navraag gedaan binnen mijn netwerk en snel werd duidelijk dat ik diende aan te kloppen bij ill graff design. Eind januari 2016 zaten we voor het eerst aan tafel en meteen was duidelijk dat Muriël mij ging helpen. Met als resultaat een heldere en overzichtelijke website die begin deze maand live ging. Als ik Muriël zeg, zeg ik oprechte aandacht, vakkennis, groot inlevingsvermogen, no nonsense, proactief en geduldig. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

  Miranda VossenRipozo

 • Ik ben superblij met de website! Je hebt er echt hard aan gewerkt:-)

  Marion HuynenMarion Mode

 • Ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en zakelijke professionaliteit van Muriel. Ze denkt en voelt mee vanuit de wensen en onwetendheid van de klant. Muriel heeft mensenkennis en een sterk inlevingsvermogen. Ze kan creativiteit voor je bedrijf, organisatie of vereniging op maat voor je laten spreken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alles is bespreekbaar en ze is geduldig!!!

  Silvia HaanenSilvia Haanen Spirituele Therapie

 • Muriel leerde ik enkele jaren geleden kennen op een fotografie workshop waar ik als visagiste aan het werk was. Meteen vond ik haar stijl van werken heel fijn. To the point, no nonsens, mooi werk afleveren. Maatwerk, want iedere opdracht die zij doet wordt goed voorbereid van te voren is er veel overleg. Wat gaan we doen, hoe gaan we het doen en wie gaat wat doen... Bedankt Muriel voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren, ik hoop dat er nog vele mogen volgen!

  Edith RemmenVisagie Maastricht

 • Muriel is een sterke persoonlijkheid die wensen en verzoeken uitstekend weet te vertalen in unieke ideeën en levert uitstekende kwaliteit. Ze is op een prettige manier gedreven in haar werk, enthousiast richting klanten en erg plezierig om mee samen te werken. Ze is een ook een uitstekende sparringspartner wanneer zaken nog niet helemaal uitgekristalliseerd zijn! Soms heb je in een seconde de juiste klik tussen persoon, bedrijf en opdracht. Die klik was er meteen met Muriel

  M. van de LeemputHOZL

 • Referenties
  Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
  Beter zichtbaar worden?

  Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

  In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
  Pin
  Share
  Share
  WhatsApp
  Tweet