Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Instagram Branding Templates voor je bedrijfsprofiel

Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl

Tegenwoordig kun je je niet veroorloven om een middelmatige Instagram-feed te hebben. Instagram is namelijk enorm populair bij jong en oud: prachtige afbeeldingen, inspirerende quotes en #hashtags die jou verbinden met de rest van de wereld. Maar tegelijk kan Instagram (net als de rest van social media) een enorme uitdaging zijn.

Hoe ga jij jouw bedrijf “branden” op Instagram zodat jouw potentiële klanten je gaan herkennen? Een Instagram branding template kan dan een uitkomst bieden voor drukke ondernemers. Omdat je een vaste uitstraling hebt die je doelgroep aanspreekt.

Lees wat je kunt doen om je zakelijke Instaprofiel naar een niveau hoger te tillen. Maar vergeet niet dat het jouw account is en je lekker mag doen hoe jij het wilt! 😉

Maak contact met (nieuwe) klanten via Instagram met een herkenbare huisstijl

Instagram is een van de beste sociale mediaplatforms voor bedrijven om contact te maken met huidige en potentiële klanten. Dus als je een bedrijf hebt, kun je het je niet veroorloven om een middelmatige Instagram-feed te hebben.

Want het is dé plek voor huidige klanten om verbonden te blijven met je merk. Maar ook voor nieuwe klanten om te leren waar je merk over gaat. Dus zorg ervoor dat jij je beste beentje voorzet door een mooie Instagram-feed te maken die herkenbaar is.

Er is nog een reden waarom het belangrijk is dat je goed herkenbaar moet zijn. Namelijk om vertrouwen in je merk op te bouwen. En een Instagram branding template kan je hierbij helpen.

Maak contact met nieuwe klanten via Instagram
Instagram social media template en strategie

Maar eerst wat algemene tips voor het posten op Instagram:

1. Als bedrijf gebruik je een zakelijk account. Je kunt dan statistieken bekijken en zien wanneer jouw volgers online zijn.
2. Zorg dat het duidelijk is waarom iemand jou moet gaan volgen. Dit moet naadloos aansluiten op de missie van je bedrijf.
3. Bepaal wat en hoe vaak je gaat posten. Maak hierbij gebruik van mijn handige contentkalenders en planners voor meer overzicht in je contentplanning.

4. Denk aan hashtags waarop jouw ideale klant gaat zoeken en zorg dat ze passen bij jouw merk.

5. Gebruik beeldmateriaal die je doelgroep aanspreekt.
6. Een social media planning tool is super handig om te gebruiken. Je kunt vooraf alles klaarmaken en inplannen en hierna heb je er geen omkijken meer naar.
7. Met een vaste Instagram branding template in jouw eigen huisstijl, roep je herkenning op en vergroot je jouw zichtbaarheid.

Top 10 statistieken over Instagram die je moet weten

Instagram branding template in jouw eigen huisstijl

Hoe word je gevonden op Instagram?

Als jij door je Instagram-feed scrollt, op bepaalde hashtags aan het zoeken bent of via andere accounts posts van instagrammers tegenkomt, wanneer klik je door naar het bedrijfsprofiel?
Juist, als de post je aanspreekt.
Instagram is een visueel social media platform. Daarom zijn mooie visuals die jouw merk goed weergeven en je doelgroep aanspreken enorm belangrijk.

Maar niet iedereen heeft een eigen design afdeling of de tijd om zelf visuals op te maken. Daarom ontwerp ik kant-en-klare Instagram branding templates in jouw unieke huisstijl die je direct kunt gebruiken. Zo kun je eenvoudig en snel geweldige content voor je Instagram-feed  maken.

Dat is fijn, want het bespaart je tijd en je hebt een vaste uitstraling op je feed, Maar ook weet je zo dat het jouw doelgroep gaat aanspreken. Je hebt namelijk al genoeg dingen aan je hoofd als je een succesvol bedrijf wil runnen.

Heb jij nog geen Instagram branding template die past bij je huisstijl?

Je kunt ze ook door mij laten maken. Het voordeel van unieke, op maat gemaakte templates is, dat het bij je website, briefpapier en overige visuals past. Ik ontwerp ze namelijk op basis van jouw unieke huisstijl. Je Instagram krijgt hierdoor een make-over!

Met de templates, die ik speciaal voor jou opzet, maak je jouw volledige feed snel en makkelijk op. Of gebruik ze in combinatie met berichten die je al eerder hebt gepost. Op die manier heb je altijd nieuwe inhoud klaar staan om te posten, geoptimaliseerd om je volgers te betrekken en tot likes en reacties te verleiden.

Door het toepassen van jouw specifieke kleuren, vormen, logo’s en taalgebruik zien mensen direct dat het om jouw bedrijf gaat. En dat is nou exact wat je wilt!

De Instagram branding templates kunnen zowel in Canva, als in Photoshop worden opgemaakt. Het is maar net wat jij het fijnst vindt.

Plan een afspraak om een Instagram template in jouw eigen huisstijl te laten maken.

Instagram branding template in canva voor outdoor kleding merk

Branding op Instagram voor je bedrijf

Met deze Instagram branding templates voor Canva kun je direct zelf aan de slag! Elk pakket bevat zowel stories als post templates voor een consistente uitstraling. En uiteraard kun je elke kleur en lettertype helemaal aanpassen voor jouw huisstijl!

Outdoor Instagram Brand Pack in Canva
Outdoor Instagram Brand Pack in Canva
€6,00 incl. BTW
Barista Instagram Brand Pack in Canva
Barista Instagram Brand Pack in Canva
€6,00 incl. BTW
Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl
Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet