Instagram Branding Templates voor je bedrijfsprofiel

Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl

Tegenwoordig kun je je niet veroorloven om een middelmatige Instagram-feed te hebben. Instagram is namelijk enorm populair bij jong en oud: prachtige afbeeldingen, inspirerende quotes en #hashtags die jou verbinden met de rest van de wereld. Maar tegelijk kan Instagram (net als de rest van social media) een enorme uitdaging zijn.

Hoe ga jij jouw bedrijf “branden” op Instagram zodat jouw potentiële klanten je gaan herkennen? Een Instagram branding template kan dan een uitkomst bieden voor drukke ondernemers, omdat je een vaste uitstraling hebt die je doelgroep aanspreekt.

Lees wat je kunt doen om je zakelijke Instaprofiel naar een niveau hoger te tillen. Vergeet alleen niet dat het jouw account is en je lekker mag doen hoe jij het wilt! 😉

Maak contact met (nieuwe) klanten via Instagram

Instagram is een van de beste sociale mediaplatforms voor bedrijven om contact te maken met huidige en potentiële klanten. Dus als je een bedrijf hebt, kun je het je niet veroorloven om een middelmatige Instagram-feed te hebben.
Het is dé plek voor huidige klanten om verbonden te blijven met je merk. Maar ook voor nieuwe klanten om te leren waar je merk over gaat. Dus zorg ervoor dat je je beste beentje voorzet door een mooie Instagram-feed te maken.

Een Instagram branding template kan je helpen om je bedrijf meer herkenbaar te maken.

Maak contact met nieuwe klanten via Instagram
Instagram social media template en strategie

Maar eerst wat algemene tips voor het posten op Instagram:

1. Als bedrijf gebruik je een zakelijk account. Je kunt dan statistieken bekijken en zien wanneer jouw volgers online zijn.
2. Zorg dat het duidelijk is waarom iemand jou moet gaan volgen. Dit moet naadloos aansluiten op de missie van je bedrijf.

3. Bepaal wat en hoe vaak je gaat posten. Maak hierbij gebruik van mijn handige contentkalenders en planners voor meer overzicht in je contentplanning.

4. Denk aan hashtags waarop jouw ideale klant gaat zoeken en zorg dat ze passen bij jouw merk.
5. Plaats  afbeeldingen die passen bij jouw merk en doelgroep.
6. Een social media planning tool is super handig om te gebruiken. Je kunt vooraf alles klaarmaken en inplannen en hierna heb je er geen omkijken meer naar.

7. Met een vaste Instagram branding template in jouw eigen huisstijl, roep je herkenning op en vergroot je jouw naamsbekendheid.

Top 10 statistieken over Instagram die je moet weten

Instagram branding template

Hoe word je gevonden op Instagram?

Als jij door je Instagram-feed scrollt, op bepaalde hashtags aan het zoeken bent of via andere accounts posts van instagrammers tegenkomt, wanneer klik je door naar het bedrijfsprofiel?
Juist, als de post je aanspreekt.
Instagram is een visueel social media platform en dan zijn mooie visuals die jouw merk goed weergeven en je doelgroep aanspreken enorm belangrijk.

Maar niet iedereen heeft een eigen design afdeling of de tijd om zelf visuals op te maken. Daarom ontwerp ik kant-en-klare Instagram branding templates in jouw unieke huisstijl die je direct kunt gebruiken. Zo kun je eenvoudig en snel geweldige content voor je Instagram-feed  maken.

Dat is fijn, want het bespaart je tijd, je hebt een vaste uitstraling op je feed en je weet dat het jouw doelgroep gaat aanspreken. Je hebt namelijk al genoeg dingen aan je hoofd als je een succesvol bedrijf wil runnen.

Heb jij nog geen Instagram branding template die past bij je huisstijl?

Je kunt ze ook door mij laten maken. Het voordeel van unieke, op maat gemaakte templates is, dat het bij je website, briefpapier en overige visuals past. Ik ontwerp ze namelijk op basis van jouw unieke huisstijl. Je Instagram krijgt hierdoor een make-over!
Met de templates, die ik speciaal voor jou opzet, maak je jouw volledige feed snel en makkelijk op. Of gebruik ze in combinatie met berichten die je al eerder hebt gepost. Op deze manier heb je altijd nieuwe inhoud klaar staan om te posten, geoptimaliseerd om je volgers te betrekken en tot likes en reacties te verleiden.

Door het toepassen van jouw specifieke kleuren, vormen, logo’s en taalgebruik zien mensen direct dat het om jouw bedrijf gaat. En dat is nou exact wat je wilt!

De Instagram branding templates kunnen zowel in Canva, als in Photoshop worden opgemaakt. Het is maar net wat jij het fijnst vindt.

Neem contact op om een Instagram template in jouw eigen huisstijl te laten maken.

Instagram branding template in canva voor outdoor kleding merk

Branding op Instagram voor je bedrijf

Met deze Instagram branding templates voor Canva kun je direct aan de slag! Elk pakket bevat zowel stories als post templates voor een consistente uitstraling. En uiteraard kun je elke kleur en lettertype helemaal aanpassen voor jouw merk!

Outdoor Instagram Brand Pack in Canva
Outdoor Instagram Brand Pack in Canva
€7,99 incl. BTW
Barista Instagram Brand Pack in Canva
Barista Instagram Brand Pack in Canva
€7,99 incl. BTW
Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl Instagram branding template in je eigen unieke huisstijl
Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Doe mee met het gesprek, deel jouw mening.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet