Hey hallo, wat leuk dat je er bent. 👋

Ik heet Muriel Snijders en ik zie het als mijn persoonlijke missie om te zorgen dat jouw unieke verhaal op een professionele manier zichtbaar wordt. Met authentieke branding waardoor je minder concurrentie ervaart, je moeiteloos jouw droomklanten aantrekt en je bedrijf laat groeien.

Van het opzetten van een pakkende merkstrategie tot het ontwerpen van een onderscheidend logo, een bijpassende huisstijl of een goed vindbare website. Ik help je graag jouw onderscheidend vermogen zichtbaar en tastbaar te maken.

Daarnaast bedenk ik slimme marketing oplossingen om je huidige zichtbaarheid te vergroten of bepaalde taken wat makkelijker te maken. Zodat jij, net als ik, heerlijk kunt bezig zijn met wat jij het allerliefste doet.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Maak geheel vrijblijvend een telefonische afspraak in mijn online agenda op een moment dat dit jou het beste past. Kunnen we meteen kijken of het klikt!

Uitgelicht

Contentkalender in Excel met een ready to go contentplanning voor social media
Interactieve contentkalender in Excel met kant-en-klaar contentplan voor 2023
Alle links van mijn posts, direct bij de hand

Handige links

Wil jij groeien als ondernemer en als mens?
Ondernemerscoach: wil jij groeien als ondernemer én als mens?
Volg mij op social media
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet