Hey hallo, wat leuk dat je er bent. 👋

Ik heet Muriel Snijders en ik zie het als mijn persoonlijke missie om te zorgen dat jouw unieke verhaal op een professionele manier zichtbaar wordt. Met authentieke branding waardoor je minder concurrentie ervaart, je moeiteloos jouw droomklanten aantrekt en je bedrijf laat groeien.

Van het opzetten van een pakkende merkstrategie tot het ontwerpen van een onderscheidend logo, een bijpassende huisstijl of een goed vindbare website. Ik help je graag jouw onderscheidend vermogen zichtbaar en tastbaar te maken.

Daarnaast bedenk ik slimme marketing oplossingen om je huidige zichtbaarheid te vergroten of bepaalde taken wat makkelijker te maken. Zodat jij, net als ik, heerlijk kunt bezig zijn met wat jij het allerliefste doet.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Maak geheel vrijblijvend een telefonische afspraak in mijn online agenda op een moment dat dit jou het beste past. Kunnen we meteen kijken of het klikt!

Uitgelicht

Plant jouw groei naar succes
Plant jouw groei naar succes! De eerste 20 personen ontvangen het groeikaartje helemaal gratis!
Alle links van mijn posts, direct bij de hand

Handige links

Wil jij groeien als ondernemer en als mens?
Ondernemerscoach: wil jij groeien als ondernemer én als mens?
Volg mij op social media
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet