Image
Top
Navigatie

Over ons

Leer ill graff design kennen.

We hebben veel deskundigheid zelf in huis, zodat er snel geschakeld kan worden om jouw project tot een succes te maken.

Denk daarbij aan duidelijk communicatieadvies, grafische vormgeving, programmeren, webdesign, fotografie (met eigen mobiele fotostudio), tekstschrijven en online marketing. Daarnaast werkt ill graff design regelmatig samen met externe specialisten om tot de beste resultaten te komen. Magento webshop specialisten, copywriters, vertaalbureau’s, gespecialiseerde drukkerijen en project marketing adviseurs.

Muriel Snijders - Creative director bij reclamebureau ill graff design

Sterke merken bouwen, dat is waar we bijna dagelijks mee bezig zijn. De ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten in een stevige strategie met opvallende creativiteit. Niet altijd even makkelijk, maar elke keer een boeiend en spannend proces.

ill graff design is een bedrijf dat constant met zijn tijd meegaat en zich door de jaren heen ontwikkeld heeft tot een full service crossmedia reclamebureau in Limburg. En mede door het gemak van het digitale tijdperk zijn wij ook op internationaal vlak bezig waaronder in België, Duitsland, Spanje, Marokko en Amerika.

Maar ook privé is stilzitten er voor mij niet bij. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf creatief te uiten of verder te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken.

Muriel Snijders, Eigenaar en creative director bij ill graff design

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk het complete portfolio of vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of het klikt! We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

De voordelen
  • Communicatie: dit is een stuk makkelijker wanneer je de markt kent waarin deze zich bevindt. Je wilt geen blabla, maar goed onderbouwd en begrijpbaar advies.
  • Goed werk spreekt voor zich: je krijgt sterke ideeën en doeltreffend werk. We werken net zo hard voor een eenmanszaak als voor een multinational.
  • Persoonlijk contact: wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw situatie, jouw doelstellingen en jouw onderneming. Het is ons uitgangspunt om tot een goed resultaat te komen.
  • Full service: je kunt niet alles zelf. Daarom kunnen wij jou als full service partner helpen met alles betreffende reclame, marketing en communicatie. Behandel ons maar als ‘het vrouwtje dat dingen regelt’. Daar zijn we namelijk goed in.
  • Nuchter: geen gladde praatjes, dure panden of snelle auto’s. Wel opgestroopte mouwen en hard werken.
De nadelen
  • Wij willen alles van je weten: Wat is je visie, je missie en waar zie jij jezelf en je onderneming over 5 jaar? Hoe meer informatie, hoe beter het advies dat we je kunnen geven.
  • Wij kunnen niet alles alleen: Om tot een goed resultaat te komen hebben we jouw input nodig. Samen zorgen we dat jouw project slaagt.
  • Wij nemen de tijd voor je: Geen overhaaste beslissingen of ondoordachte acties. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Wij zorgen ervoor dat deze de juiste is voor jouw klanten.
  • Wij draaien er niet omheen: We zijn eerlijk en oprecht, want dat heb je nodig als ondernemer. En ondernemers zijn nu eenmalig eigenwijs. Wij zijn ook eigenwijs, maar dan wel met goed onderbouwde argumenten.

Onze vaste partners

Hendrix & co Marketing
Marigoy copywriter
Visagie Maastricht by Edith Remmen
Crossmotion magento specialist

Goede doelen steunen door middel van actie

Uit onderzoek blijkt dat mensen zich meer en meer bewust zijn van de maatschappelijke invloed die bedrijven uitoefenen. Mensen net als wij, verwachten dat bedrijven hun invloed positief aanwenden ten gunste van maatschappelijke goede doelen. Je hoeft geen groot bedrijf te zijn om verschil te maken, ook kleine beetjes helpen.

De beslissing om een goed doel te helpen als bedrijf is dan ook een logische stap voor ill graff design. In samenwerking met verschillende andere bedrijven zetten we acties op en evenementen om een goel doel te ondersteunen. Denk aan dingen zoals klantentrouw, versterking of behoud van een relatie, versterking van een merk, verbetering imago of positionering…
Bekijk onze succesvolle campagnes

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

Ik wil graag... *

We gebruiken je informatie alleen om je een email terug te sturen (Privacy verklaring).

© Copyright 2018 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand