Als personal branding coach zie ik het als mijn persoonlijke missie dat jouw unieke merkverhaal zichtbaar wordt

Waardoor je minder concurrentie ervaart, moeiteloos jouw droomklanten aantrekt en heerlijk aan de slag kan met dat waarvoor je gemaakt bent.

Muriel Snijders - Personal branding coach uit Limburg

Door jou als mens met je purpose te verbinden, raak je mensen in hoofd, hart en ziel.

Een merk ontwikkelen dat raakt in hoofd, hart en ziel ​met het Brand Thinking Canvas

Naar hartenlust doen waarvoor je gemaakt bent

Je hebt een prachtig bedrijf met geweldige producten of diensten waarvan je weet dat het levens kan veranderen (inclusief dat van jou). Maar je valt niet op in een markt waarin hard schreeuwen alle aandacht opeist. Ondanks dat je dag in dag uit keihard werkt voor je passie, word je niet gezien, niet gehoord en haal je dus ook niet de resultaten die je wilt.

Daarom heb ik meer dan 10 jaar geleden mijn bedrijf ill graff design gestart met een duidelijk plan: Zorgen dat ondernemers doen waarvoor ze gemaakt zijn!

Als ondernemer verdien je het om te worden opgemerkt

Het gaat daarbij niet om jezelf op te hemelen of op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen.

Door als branding coach focus aan te brengen in je merk en marketing help ik je om meer zichtbaar te worden op een authentieke manier. En verbind jou als mens met je purpose.

Waardoor je duidelijk laat zien wat jij voor een ander kan betekenen, minder concurrentie ervaart en meer gericht de klanten aantrekt waar je zo happy van wordt. Zodat je naar hartenlust je vak kan uitvoeren waar jij zo van houdt.

Want daar word ik gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

You've got the talent,
let's create a brand to match

Ondanks het vele unieke talent dat er op de markt te vinden is, zie ik veel ondernemers hetzelfde trucje toepassen als het bedrijf dat ze heeft “geïnspireerd”. Waardoor ze hopen net zo succesvol te worden. Zo werkt het niet. Want jij bent die ander niet en klanten prikken daar zo doorheen. 

Bovendien verdient jouw bedrijf beter dan dat. En ben jij klaar om boven de rest uit te steken en je eigen identiteit (je personal branding) tot uiting te laten komen. Om te laten zien wie JIJ bent en waar jij als merk voor staat. Authentiek en one-of-a-kind.

En dat is waar ik als personal branding coach jou mee ga helpen. Om jouw unieke merkverhaal te vertellen met prachtig brand design en een slimme marketing strategie. Waardoor jij met volledig vertrouwen en overtuiging het podium kan pakken dat je verdient!

Want stel je nou eens voor dat...

personal-branding-coach-merkstrategie-marketing-limburg

Je niet meer het gevoel hebt dat je vastzit in een merk dat je klein maakt of tegenhoudt.

Dat je schaamteloos kan pronken met je website en mensen laat kennismaken met jouw geweldig aanbod.

Door een passende branding naar eenzelfde level stijgt als die toffe succesvolle ondernemers die je volgt en bewondert.

Je steeds vaker herkent wordt, omdat je dat plekje in het hoofd van anderen hebt kunnen bemachtigen.

Als een echte professional overkomt en serieus genomen wordt door de doelgroep die je wilt bereiken.

Jij jezelf vol zelfvertrouwen durft te laten zien, want jij hebt een merk dat staat als een huis.

Mensen overduidelijk zien, horen én voelen waarom ze bij jou moeten zijn. (en niet bij je collega-ondernemer)

Klinkt best geweldig, toch? Die verandering doorvoeren begint echter bij jezelf. Ben jij klaar om die volgende stap te nemen en op een geheel nieuwe manier te verschijnen? 

Ik leg de verbinding tussen personal branding en marketing

Als 6e graads ondernemer, personal branding coach en marketing consultant weet ik waar je als ondernemer tegen aan loopt. Want samen met mijn kleine team aan experts heb ik al honderden ondernemers geholpen om hun plek in de markt te veroveren.

Hierbij kruip ik in de huid van je bedrijf en je doelgroep om je boodschap helder te krijgen. Vervolgens zet ik deze om naar een tastbaar merk dat verbindt en een doeltreffende marketing promotie voor al je communicatie.

In het kort betekent dit dat ik niet alleen zorg dat je een ijzersterke marketing strategie hebt waarmee je de juiste klanten aantrekt. Maar dat ik ook weet hoe je klanten blijvend aan je kunt binden met een authentiek merk dat mensen raakt in hoofd hart en ziel.

Praktisch voor jou als ondernemer, omdat je altijd werkt met een merkstrateeg en marketingcommunicatie adviseur in één. Het is voor mij namelijk onmogelijk om lukraak een flyer of een website te maken. Nou ja, het kan wel. Maar dat is niet hoe ik werk.

Door een goede basis voor je merk op te zetten met een duidelijke focus, kan je namelijk gerichter mikken en schiet je sneller raak. Waardoor je marketing minder hard hoeft aan te duwen wat al klopt. En een klant aan alles voelt dat deze bij jou op de juiste plek is.

Muriel Snijders - Personal branding coach en marketing in Limburg

Voor ambitieuze ondernemers groot en klein

Als personal branding coach werk dolgraag samen met ambitieuze ondernemers die een impact willen maken op de wereld om hun heen. Om deze beter, mooier en fijner te maken. Die een duurzame verbinding willen aangaan met hun klanten met een verhaal dat raakt in hart, hoofd en ziel. En het beste willen halen uit hun bedrijf als ondernemer en als mens.

Zowel startende ondernemers als “oude rotten” in het vak.

Branding coach voor ondernemers (ZZP en MKB) in en rond Limburg
Asset 3 - Meer focus voor je merk en marketing

Waar ik voor sta

No-nonsense communicatie,
doelgericht + betrokken,
authentieke merken,
slimmer werken
met duurzame strategieën.

Wat ik niet doe

Trends volgen,
jezelf klein houden,
gladde praatjes,
quickfix oplossingen,
of om dingen heen draaien.

Asset 4 - Meer focus voor je merk en marketing
Kennismaken met Muriel Snijders, Brand coach uit Limburg

Spreekt mijn manier van werken je aan?

Lees de succesverhalen van ondernemers die je al voorgingen en plan een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt!

Tijdens dit kennismakingsgesprek leer ik je graag beter kennen… Wie je bent, wat je doet, wat je passies zijn en je toekomstdromen. En uiteraard ook datgene waarvoor je wilt dat ik contact met je opneem; jouw personal branding.

Daarna help ik je als personal branding coach graag verder met een aanpak die volledig bij jou past. Tot binnenkort!

Personal branding coach uit Limburg Personal branding coach uit Limburg Personal branding coach uit Limburg
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet