Image
Top
Navigatie

Responsive website laten maken in eigen huisstijl

Zeg 'ja' tegen een goed vindbare website, die leads binnenhaalt én perfect bij jou past!

Home > Responsive website laten maken in eigen huisstijl

Vindbaarheid, overzicht en een professionele uitstraling zijn enorm belangrijk voor een website ontwerp. Het webdesign moet een bezoeker online laten beleven hoe het is om met jou, de expert, aan de slag te gaan. Als professioneel webdesign en marketingbureau zorg ik voor zoekmachine vriendelijke websites die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. Uiteraard geheel in jouw unieke huisstijl en op maat gemaakt.

Responsive website laten maken in huisstijl

Een website is het eerste contactmoment met een potentiële klant. Daarom is het van belang dat een bezoeker binnen 1 a 2 klikken kan vinden wat hij zoekt. Maar het is net zo belangrijk dat het website ontwerp past bij jouw ideale klant. Anders is de bezoeker snel geneigd om jouw website te verlaten en op zoek gaat naar een (con)-collega in dezelfde branche. 

Vergeet ook niet het denkwerk (online marketing strategie) dat achter een website moet zitten. Een succesvolle bedrijfswebsite heeft namelijk een doel nodig. Want de bedoeling van een goed vindbare website is om een potentiële klant aan te zetten tot actie en online leads te genereren. Wat heb je aan een website die niet voor jou werkt?

De voordelen van website en marketing onder één dak

Net als een lokale winkel moet een website klanten aantrekken, vertrouwen uitstralen, een sfeer of beleving weergeven en aanzetten tot het maken van een afspraak, offerte aanvraag, productverkoop of een andere actie. Maar niet ieder bedrijf heeft dezelfde behoeftes, daarom doet dit webdesign bureau uit Limburg het anders. Ik ga nét dat stapje verder:

 • Geen standaard ontwerp, maar gegarandeerd authentiek én uniek, net zoals jouw bedrijf.
 • Het huisstijl en website ontwerp vormen samen een geheel.
 • Inclusief een online marketingstrategie waar je écht wat aan hebt.
 • Een maatwerk website die uitstekend past bij jouw wensen en behoefte.
 • Spreekt jouw bezoekers doelgericht aan op de juiste manier en win het vertrouwen.
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO) en dus goed vindbaar.
 • Een responsive website die perfect wordt weergegeven op een tablet of smartphone.
 • Met of zonder een CMS (beheersysteem) om gemakkelijk zelf je website te onderhouden.
 • Integratie van Google Analytics en Tag manager. Meten = Weten = Verbeteren = Succes!
 • Een vaste partner die je stap voor stap meeneemt in het proces.
 • Transparant en helder advies om meer leads te genereren.
 • Koppeling met MailChimp (nieuwsbrief) en al je social media kanalen.
 • Bij de oplevering van een website met CMS krijg je standaard een hands-on training.

Indien gewenst schakel ik mijn dreamteam van professionals in, die content (teksten), foto’s, video’s, vertalingen of specialistisch codeerwerk kunnen verzorgen.

Ik wil de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd en hart.

Stap voor stap een goede website bouwen

Er komt veel bij kijken wanneer je een website wilt laten maken. Een van de vele redenen waarom veel ondernemers het als een uitdaging zien om eraan te beginnen. Daarom krijg je bij de start van het project een overzichtelijk plan van aanpak, waarin precies staat welke stapjes wij samen gaan nemen om jouw project tot een succes te maken. Hierin zijn alle wensen, behoeften en ideeën voor de interactieve website vastgelegd. Dat schept duidelijke verwachtingen.

Doordat het hapklare brokjes zijn kunnen we het project gestructureerd doorlopen, is het makkelijk om te begrijpen en blijft het ook leuk om te doen.

Responsive website laten maken voor een kledingwinkel

Werkwijze van het website ontwerp en ontwikkeling

Wil je een website laten maken voor je bedrijf, besef dan goed dat ook jij hier tijd in moet steken. Want alleen met jouw kennis en kunde van je bedrijf, je bestaande klanten en vakgebied kunnen wij de beste zakelijke website maken. No worries, ik hou rekening met de taakverdeling binnen jouw bedrijf. Ja ook daar kijk ik naar, want een ZZP’er heeft andere behoeften dan een MKB’er met 20 man personeel. 😉

Ik pas mij aan op jouw ritme, zodat het niet teveel wordt en ben tegelijkertijd de stok achter de deur. Tijdens het project hebben wij meermaals contact om een optimale communicatie te waarborgen. Zo kan er snel geschakeld worden om jouw website tot een online succes te maken.

Als eerste beginnen we met een goed en verhelderend gesprek. Want aan de basis van elk online vraagstuk ligt een goede (marketing)strategie. Of dit nu een eenvoudige website, webshop of intranet betreft. We gebruiken onze gedeelde kennis en ervaring om van start te gaan (en eventueel huidige statistieken). Ook kijken we samen naar je concurrenten. Wat doen zij goed, wat doe jij beter? Ik denk met je mee en verzorg oplossingen waar die nodig zijn.

Het ontwerp van de website zal functioneel worden opgezet aan de hand van de besproken strategie. Het ontwerp wordt daarom gestript van alle kleurtjes, lettertypen en afbeeldingen om zo alles duidelijk weer te geven, zonder enige afleiding. Zie het als de tekening van een architect, hierin worden de verschillende etages en ruimtes aangegeven. Waarbij de deuren de linkjes zijn die je naar een andere ruimte brengen, of in dit geval de pagina. Zo weet iedereen direct “wat de flow” van de website is. Welke knop naar welke link of pagina gaat en weet je zeker dat er niets wordt overgeslagen.

Ieder bedrijf is uniek. Zo kan ik wel twintig keer een compleet andere website maken voor een restaurant, verzekeringsmaatschappij of schoonheidsspecialist. De doelen, doelgroep, huisstijl, manier van communiceren: het geheel moet naadloos aansluiten op jouw manier van werken en daar past ook een bepaalde sfeer bij.

Hierna zetten we alles om naar een testserver, waarbij de huisstijl wordt doorgevoerd, alsook dat afbeeldingen en teksten worden geplaatst. We kunnen dan uiteraard nog enkele onderdelen schuiven en aanpassen, maar als we de voorgaande stap goed hebben doorlopen, zou dit in principe niet meer hoeven. Als bonus kun je zo stap voor stap het bouwen van de website mee volgen.

In deze fase wordt de website volledig doorgelicht. Voldoet hij aan al onze eisen? Werken alle formulieren, staan de downloads erop, wordt de website goed weergegeven op een smartphone of tablet, etc.… Ook zorg ik dat de basis SEO aanwezig is (zoekmachine optimalisatie) en dat wanneer de website wordt gedeeld, deze de juiste informatie weergeeft. Vervolgens kijk ik naar veiligheid, stel ik de doelen m.b.t. Google Analytics/Tag manager voor je in en wordt het SSL-certificaat op de website doorgevoerd.

Zodra de website je goedkeuring heeft gekregen wordt hij live gezet voor je bezoekers. En is er gekozen voor een website met een CMS-systeem zoals WordPress of Magento, dan krijg je standaard van mij 2 uur training in het systeem om hier optimaal van te kunnen profiteren. En dat scheelt je extra kosten. Want je kunt hierna zelfstandig van start om teksten of foto’s aan te passen, producten en blogartikelen toe te voegen of verwijderen.

Het houdt niet op bij de lancering van het project. Het fijne voordeel van iets dat online staat is, dat je alles op de voet kunnen volgen en verbeteren. De markt – net als je bedrijf – staat namelijk nooit stil. Regelmatig neem ik even contact met je op om te checken of alles nog naar wens is. Want niet iedereen is even goed in pakkende teksten schrijven, fotograferen van producten of het bedenken van ludieke acties die jouw doelgroep activeren. Ook bekijken we samen de statistieken. Je staat er niet alleen voor!

Meest recente projecten

Responsive webdesign in huisstijl

FierVitaal - Voedingscoach

Logo, huisstijl en website ontwerp

Lees wat anderen zeggen

Wil jij een responsive website laten maken in jouw unieke huisstijl?

Zeg ‘ja’ tegen een website die voor jou werkt!

Tegen een professionele bedrijfswebsite die goed vindbaar is, leads binnenhaalt én perfect bij jou past.

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt!

ill graff design staat voor:
 • Samen werken als een team, ook met mijn klanten
 • Ik wil de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd en hart
 • Geen promo-praatjes, maar goed onderbouwd advies
 • No-nonsense communicatie en straight-to-the-point
 • Stap-voor-stap begeleiding door het proces
 • Ik neem de tijd voor je en pas mij op jouw ritme aan
 • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
 • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account