Image
Top
Navigatie
Coaching voor ondernemers om meer efficiënt, klantgericht en succesvol te zijn

Coaching voor ondernemers om meer efficiënt, klantgericht en succesvol te zijn.

Droom jij ervan om succesvol te zijn met je eigen bedrijf?
Maar weet je niet zo goed hoe je klanten aan moet trekken of heb je er nu onvoldoende?
Wil je graag stappen maken met je bedrijf, groeien als ondernemer en als mens, maar weet je niet welke stap nu de juiste is?
Of loop je steeds tegen beperkingen aan en wil je ook de voor jou minder leuke kanten aan het ondernemerschap de baas worden?

Dan is het fijn dat je op iemand kunt terugvallen die de klappen van de zweep kent als 6e graad ondernemer met een goedlopend eigen bedrijf. Een ondernemerscoach die niet spreekt met wollige termen zoals je naar de next level tillen, high impact, business excellence of andere hypewoorden. Maar gewoon met beide pootjes op de grond, in duidelijke taal zonder moeilijk gedoe.

Hoe ga ik als ondernemerscoach met jou aan de slag?

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende rol bij grote bedrijven heb ik geleerd welke manier van coachen en trainen mensen echt verder helpt. 

En als brandcoach en marketing communicatie adviseur weet ik hoe jij jezelf als merk promoot en jezelf bij je doelgroep onder de aandacht brengt. Mijn no-nonsense aanpak zorgt er voor dat je jouw bedrijf kan omzetten in een onderneming waar jij je jarenlang met je ziel en zaligheid voor in kunt zetten.

Hierbij ligt mijn focus om jou, je bedrijf en jouw passie echt te leren kennen. Zodat ik jou kan coachen op de manier die het beste bij jou past. Zonder zweverig gedoe help ik je op jouw pad naar succes met gedegen kennis en kunde uit de praktijk. Ik haal je uit jouw comfortzone en prikkel je om het beste uit jezelf te halen. 

Ik ben rechttoe rechtaan, want daar heb je meer aan dan iemand die je altijd complimenten geeft voor jouw minimale inspanning. Je kunt dus niet lekker achterover leunen terwijl ik dingen voor je oplos. Zo werkt mijn vorm van coaching niet helaas. You have to put in the work. Alleen zo kan ik je garanderen dat je daadwerkelijk resultaat gaat zien en haal je jouw doelen!

Maar laten we wel wezen, dat is toch ook exact wat je wilt? Om die ondernemer te worden die altijd al hebt willen zijn. Ambitieus, vol passie en zelfverzekerd met een goalgetter mentaliteit die zorgt dat je de regie weer terugneemt over je eigen leven. 

Zodat je dat succesvolle bedrijf krijgt waar je enorm trots op bent zonder te hoeven korten op je persoonlijke vrijheid.

muriel-snijders-ondernemerscoach-coaching-strategiesessies-marketing-branding-sparringpartner-min.jpg
Als ondernemerscoach leer ik je hoe je problemen zelf aanpakt, zet je op scherp en werken we aan je persoonlijk leiderschap.

Don't just take my word for it...

Spark up Your Business: sparringpartner voor ondernemers

Soms weet je niet waar je nu precies hulp bij nodig hebt. Je voelt wel dat het anders moet, maar wat is het dat je écht nodig hebt?

Door samen te sparren krijgen we helder inzicht in waar de schoen precies knelt. Bijvoorbeeld: je werkt enorm hard, maar ziet geen resultaat. Wij steken de hoofden bijeen en doen wat nodig is om duidelijk te krijgen waar dat aan ligt. 

Dit kan een kwestie zijn van geen concrete doelen hebben, dat je moeite hebt met het stellen van de juiste prioriteiten en indelen van je tijd of dat je gewoonweg je klanten op de verkeerde manier aanspreekt.

Tijdens onze eerste sessie komen we al snel achter WAT het probleem is. Vervolgens zetten we een plan op HOE je dit kunt aanpakken op een manier die perfect bij jou past.

Social spark: één-op-één sparringsessie voor Social Media

Iedereen wil meer volgers en meer likes of comments krijgen. Maar groeien op Instagram, Facebook, Twitter of LinkedIn kan best een uitdaging zijn als je de fijne kneepjes (nog) niet weet.⁠ ⁠

Wil je succesvol groeien op social media, dan zal je hier iets voor moeten doen. En nee, hier is geen one-size fits all succesformule voor of een handige app.⁠ 

Tijdens een coaching sessie van 2 uur gaan wij gericht aan de slag om die social spark ⚡ te laten overspringen met je publiek. Je leert hoe je waardevolle content maakt specifiek voor jouw volgers, waarmee je de know-like-trust factor kunt vergroten van jouw merk.
Hierna kun je de juiste keuzes maken, heb je een duidelijke focus en de antwoorden op al je inhoudelijke vragen over Social Media en hoe je dit effectief inzet voor je bedrijf.

Spark your Content: de basis voor effectieve content marketing

Als ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Je wilt niet constant posts maken voor Social Media, blogs schrijven voor je website of nieuwsbrieven uitsturen als dat je niets oplevert.

Maar hoe weet je welke aanpak het beste is voor jouw bedrijf zonder dat je er uren aan kwijt bent? Welke kanalen kun je het beste inzetten om jouw doelgroep te bereiken? En waar ga je eigenlijk over schrijven of video’s van maken?

Tijdens deze coaching sessie van 2 uur krijg je het antwoord op deze en al jouw andere vragen die gaan over content marketing.

Na deze sessie weet je exact hoe je jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid kunt vergroten op een slimme manier.

Meer rust en balans als ondernemer?

Aan de hand van praktische tips, weetjes & handleidingen in mijn mailings leer je hoe

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account