Strategie sessies en coaching voor ondernemers om meer efficiënt, klantgericht en succesvol te zijn

Coaching voor ondernemers om meer efficiënt, klantgericht en succesvol te zijn

Droom jij ervan om succesvol te zijn met je eigen bedrijf?
Maar weet je niet zo goed hoe je klanten aan moet trekken of heb je er nu onvoldoende?
Wil je graag stappen maken met je bedrijf, groeien als ondernemer en als mens, maar weet je niet welke stap nu de juiste is?
Of loop je steeds tegen beperkingen aan en wil je ook de voor jou minder leuke kanten aan het ondernemerschap de baas worden?

Dan is het fijn dat je op iemand kunt terugvallen die de klappen van de zweep kent als 6e graad ondernemer met een goedlopend eigen bedrijf. Een ondernemerscoach die niet spreekt met wollige termen zoals je naar de next level tillen, high impact, business excellence of andere hypewoorden. Maar gewoon met beide pootjes op de grond, in duidelijke taal zonder moeilijk gedoe.

Coaching die volledig aansluit op wie jij bent

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en trainer bij grote bedrijven in binnen- en buitenland heb ik geleerd welke manier van coachen en trainen mensen echt verder helpt.

En als brandcoach en marketing communicatie adviseur weet ik hoe jij jezelf als merk promoot en jezelf bij je doelgroep onder de aandacht brengt. Mijn no-nonsense aanpak zorgt er voor dat je jouw bedrijf kan omzetten in een onderneming waar jij je jarenlang met je ziel en zaligheid voor in kunt zetten.

Hierbij ligt mijn focus om jou, je bedrijf en jouw passie echt te leren kennen. Zodat ik jou kan coachen op de manier die het beste bij jou past. Zonder zweverig gedoe help ik je op jouw pad naar succes met gedegen kennis en kunde uit de praktijk. Ik haal je uit jouw comfortzone en prikkel je om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. 

Wat kun je van mij als coach verwachten?

Ik ben rechttoe rechtaan, want daar heb je meer aan dan iemand die je altijd complimenten geeft voor jouw minimale inspanning. Je kunt dus niet lekker achterover leunen terwijl ik dingen voor je oplos. Zo werkt mijn vorm van coaching niet helaas. You have to put in the work. Alleen zo kan ik je garanderen dat je daadwerkelijk resultaat gaat zien en haal je jouw doelen!

Maar laten we wel wezen, dat is toch ook exact wat je wilt? Om die ondernemer te worden die altijd al hebt willen zijn. Ambitieus, vol passie en zelfverzekerd met een goalgetter mentaliteit die zorgt dat je de regie weer terugneemt over je eigen leven. 

Zodat je dat succesvolle bedrijf krijgt waar je enorm trots op bent zonder te hoeven korten op je persoonlijke vrijheid.

Als ondernemerscoach leer ik je hoe je meer efficiënt, klantgericht en succesvol kunt zijn.
Als ondernemerscoach leer ik je hoe je problemen zelf aanpakt, zet je op scherp en werken we aan je persoonlijk leiderschap.

Coaching oplossingen voor elke ondernemer

Omdat elke ondernemer tegen een ander probleem aanloopt, heb ik diverse coaching oplossingen opgezet. Op die manier kan je heel gericht kijken wat het beste bij jou aansluit.

Koffiedate

vrijblijvende coaching voor ondernemers

Heb je alleen een korte vraag waarover je wilt sparren? Probeer dan eens mijn vrijblijvende Koffiedate. Dit is een korte coaching sessie van 30 minuten. 

Tijdens deze sessie bespreken we waar jij tegenaan loopt als ondernemer zijnde en hoe je dit eventueel met enkele tips al zelf verder kan aanpakken.

Personal branding coach

jezelf onderscheiden in de markt
Je hebt een geweldig bedrijf en de hele wereld mag dat weten. Maar hoe pak je dat goed aan? Hóe zorg je ervoor dat jouw klanten snappen en voelen wie jij werkelijk bent, wat je nou eigenlijk doet en waar jij precies voor staat?

Door samen terug naar de kern gaan, breng je focus aan voor je merk. Je krijgt helder wie jij bent en waar je voor staat, maar ook hoe je dit kan overbrengen naar je klanten.

Hierdoor heb je een goed verhaal waarmee jij ze raakt in hart, hoofd en ziel. Zodat je een blijvende connectie maakt en klanten aan je verbindt.

Ondernemerscoach

sparringpartner voor ondernemers

Soms weet je niet waar je nu precies hulp bij nodig hebt. Je voelt wel dat het anders moet, maar wat is het dat je écht nodig hebt?

Door samen te sparren krijgen we helder inzicht in waar de schoen precies knelt. Bijvoorbeeld: je werkt enorm hard, maar ziet geen resultaat. Wij steken de hoofden bijeen en doen wat nodig is om duidelijk te krijgen waar dat aan ligt. 

Dit kan zowel in de vorm van een korte sparringsessie over dingen waar je tegenaan loopt in het ondernemerschap. Als een gerichte merk & marketing sparringsessie waarbij we intensief aan de slag gaan met een specifiek vraagstuk.

Online Marketing coach

Laat je bedrijf groeien
Je bent ondernemer, bent een kei in je vakgebied en hebt een geweldig idee. Je weet dat je daarvoor aan de slag moet gaan met marketing. Maar hoe je dit doet is voor jou nog de vraag.
Je hebt er de tijd of kennis niet voor en willekeurig dingen blijven uitproberen is niet jouw ding. Daarom ben je op zoek naar een marketing coach die jou kan helpen de juiste keuzes te maken.

Die je de weg wijst, helpt prioriteiten te stellen wat eerst en wat daarna een logische stap is. Een marketing coach waarmee je samen een stevige basis onder je bedrijf kunt zetten. 

Iemand die jou helpt het verhaal kloppend te maken. Zodat jij van daaruit je marketing met vertrouwen zelf verder kunt oppakken of slechts gedeeltelijk hoeft uit te besteden.

Workshops

Coaching in groepsverband of 1-op-1
Als ondernemer wil je het liefst dingen zoveel mogelijk zelf doen. En daar is helemaal niets mis mee. Maar soms ontbreekt het je aan kennis. Denk je te moeilijk of weet je niet welke tools het best geschikt zijn.

In dit kader heb ik de Focus Academie voor Merk & Marketing opgezet. Een plek waar je diverse workshops en 1-op-1 coachings kan volgen. En tal van tools en technieken leert om je kennis en kunde bij te spijkeren. Hierna kan je direct aan de slag met wat je hebt geleerd.

Coaching voor ondernemers Coaching voor ondernemers
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet