Strategie sessies en coaching voor ondernemers om meer efficiënt, klantgericht en succesvol te zijn

Coaching voor ondernemers om meer efficiënt, klantgericht en succesvol te zijn.

Droom jij ervan om succesvol te zijn met je eigen bedrijf?
Maar weet je niet zo goed hoe je klanten aan moet trekken of heb je er nu onvoldoende?
Wil je graag stappen maken met je bedrijf, groeien als ondernemer en als mens, maar weet je niet welke stap nu de juiste is?
Of loop je steeds tegen beperkingen aan en wil je ook de voor jou minder leuke kanten aan het ondernemerschap de baas worden?

Dan is het fijn dat je op iemand kunt terugvallen die de klappen van de zweep kent als 6e graad ondernemer met een goedlopend eigen bedrijf. Een ondernemerscoach die niet spreekt met wollige termen zoals je naar de next level tillen, high impact, business excellence of andere hypewoorden. Maar gewoon met beide pootjes op de grond, in duidelijke taal zonder moeilijk gedoe.

Hoe ga ik als ondernemerscoach met jou aan de slag?

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende rol bij grote bedrijven heb ik geleerd welke manier van coachen en trainen mensen echt verder helpt. 

En als brandcoach en marketing communicatie adviseur weet ik hoe jij jezelf als merk promoot en jezelf bij je doelgroep onder de aandacht brengt. Mijn no-nonsense aanpak zorgt er voor dat je jouw bedrijf kan omzetten in een onderneming waar jij je jarenlang met je ziel en zaligheid voor in kunt zetten.

Hierbij ligt mijn focus om jou, je bedrijf en jouw passie echt te leren kennen. Zodat ik jou kan coachen op de manier die het beste bij jou past. Zonder zweverig gedoe help ik je op jouw pad naar succes met gedegen kennis en kunde uit de praktijk. Ik haal je uit jouw comfortzone en prikkel je om het beste uit jezelf te halen. 

Ik ben rechttoe rechtaan, want daar heb je meer aan dan iemand die je altijd complimenten geeft voor jouw minimale inspanning. Je kunt dus niet lekker achterover leunen terwijl ik dingen voor je oplos. Zo werkt mijn vorm van coaching niet helaas. You have to put in the work. Alleen zo kan ik je garanderen dat je daadwerkelijk resultaat gaat zien en haal je jouw doelen!

Maar laten we wel wezen, dat is toch ook exact wat je wilt? Om die ondernemer te worden die altijd al hebt willen zijn. Ambitieus, vol passie en zelfverzekerd met een goalgetter mentaliteit die zorgt dat je de regie weer terugneemt over je eigen leven. 

Zodat je dat succesvolle bedrijf krijgt waar je enorm trots op bent zonder te hoeven korten op je persoonlijke vrijheid.

Als ondernemerscoach leer ik je hoe je meer efficiënt, klantgericht en succesvol kunt zijn.
Als ondernemerscoach leer ik je hoe je problemen zelf aanpakt, zet je op scherp en werken we aan je persoonlijk leiderschap.

Don't just take my word for it...

Spark up Your Business: sparringpartner voor ondernemers

Soms weet je niet waar je nu precies hulp bij nodig hebt. Je voelt wel dat het anders moet, maar wat is het dat je écht nodig hebt?

Door samen te sparren krijgen we helder inzicht in waar de schoen precies knelt. Bijvoorbeeld: je werkt enorm hard, maar ziet geen resultaat. Wij steken de hoofden bijeen en doen wat nodig is om duidelijk te krijgen waar dat aan ligt. 

Dit kan een kwestie zijn van geen concrete doelen hebben, dat je moeite hebt met het stellen van de juiste prioriteiten en indelen van je tijd of dat je gewoonweg je klanten op de verkeerde manier aanspreekt.

Tijdens onze eerste sessie komen we al snel achter WAT het probleem is. Vervolgens zetten we een plan op HOE je dit kunt aanpakken op een manier die perfect bij jou past.

Offline, online de beste worden: zichtbaarheidsworkshop

Als je meer klanten wilt, moet je zichtbaar zijn. Jezelf laten zien en gehoord worden.
Tijdens deze zichtbaarheidsworkshop ga ik jou leren hoe je jezelf goed in de markt zet op een manier die het beste bij jou past, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
In 3 simpele stappen leer ik je hoe je jouw boodschap moet formuleren en op de juiste manier kunt overbrengen zonder veel gedoe. Hierna kan jij moeiteloos sterke teksten schrijven en sprekend beeldmateriaal maken voor jouw droomklant.
Deze workshop wordt gehouden op een inspirerende locatie in Limburg voor maximaal 6 personen.⁠

Social spark: hoe kom je over op Social Media?

Iedereen wil meer volgers en meer likes of comments krijgen. Maar groeien op Instagram, Facebook, Twitter of LinkedIn kan best een uitdaging zijn als je de fijne kneepjes (nog) niet weet.⁠ ⁠

Wil je succesvol groeien op social media, dan zal je hier iets voor moeten doen. En nee, hier is geen one-size fits all succesformule voor of een handige app.⁠ 

Tijdens een één-op-één sparringsessie van 90 minuten gaan wij gericht aan de slag om die social spark ⚡ te laten overspringen met je droomklant. 

We kijken naar hoe je het nu doet en waar verbetering mogelijk is zodat je jouw droomklanten aanspreekt en activeert. Je leert wat waardevolle content is voor jouw specifieke volgers, waarmee je de know-like-trust factor kunt vergroten van jouw merk.

Hierna kun je de juiste keuzes maken, heb je een duidelijke focus en de antwoorden op al je inhoudelijke vragen over Social Media en hoe je dit effectief inzet voor jouw unieke bedrijf.

Brand Spark: wat is de essentie van jouw merk?

Hoe zorg je ervoor dat jouw merk een authentieke stem heeft, waarmee je het onderscheid kan maken? Zonder dat je arrogant overkomt of gebakken lucht verkoopt? Want daar prikken jouw (toekomstige) klanten zo doorheen.⁠
Je wilt een merk hebben dat authentiek en écht is. Waar een klant bij voelt dat alles klopt, het ze raakt en ze continu bevestigt dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Dat geeft vertrouwen en laat die vonk overspringen naar jouw merk.
In deze één-op-één sparringsessie van 90 minuten ga je ontdekken wat jou onderscheidend maakt en wat de ziel is van jouw brand.
We gaan je huidige merk onder de loep nemen en kijken waar je dingen kan verbeteren.
Na afloop ontvang je een merkkompas, de essentie van jouw merk, op 1 A4. Hierin leggen we de richtlijnen vast waar je voor staat en hoe je de dingen doet die je doet, zodat je het onderscheid kunt maken met een verhaal dat mensen raakt en aanspreekt.

Spark your Content: de basis voor effectieve content marketing

Als ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Je wilt niet constant posts maken voor Social Media, blogs schrijven voor je website of nieuwsbrieven uitsturen als dat je niets oplevert.

Maar hoe weet je welke aanpak het beste is voor jouw bedrijf zonder dat je er uren aan kwijt bent? Welke kanalen kun je het beste inzetten om jouw doelgroep te bereiken? En waar ga je eigenlijk over schrijven of video’s van maken?

Tijdens deze coaching sessie van 3 uur krijg je het antwoord op deze en al jouw andere vragen die gaan over content marketing.

Na deze sessie weet je exact hoe je jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid kunt vergroten op een slimme manier. Als bonus krijg je een contentplan voor 1 maand waar je direct mee aan de slag kunt.

Meer rust en balans als ondernemer?

Aan de hand van praktische tips, weetjes & handleidingen in mijn mailings leer je hoe
Coaching voor ondernemers Coaching voor ondernemers
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet