Maison Chic

Website laten maken voor kledingwinkel in herenmode

Over het bedrijf

Maison Chic is een van de oudste familiebedrijven in Kerkrade, want zij bestaan al meer dan 100 jaar! Van hoedenmakerij, tot parapluhuis naar kledingzaak in herenmode. Wat zij ook verkopen, service en kwaliteit staat altijd voorop.

De uitdaging van de kledingwinkel

Toen de zoon van Ron naar mij toekwam  met de vraag;  “wij willen een website laten maken voor de kledingwinkel, wil je ons hiermee helpen?” zei ik direct ja! Een van de mooiste (en tegelijkertijd ook de moeilijkste) dingen om te ontwikkelen is een concept voor een familiebedrijf dat een prachtige historie heeft.

Zij hadden geen website voor de herenmode nodig om als webshop te fungeren of online verkoop te promoten. Maar het doel van de website is puur om de mooie historie visueel weer te geven en het aanzetten tot een bezoek aan de kledingwinkel.

Hierbij was het van belang dat de nadruk voornamelijk komt te liggen op de klantbeleving en de persoonlijke service die dit familiebedrijf biedt. Want service staat al meer dan 100 jaar in het vaandel, dus dit moest absoluut goed naar voren komen op de website van de kledingwinkel.

Website laten maken voor kledingwinkel in herenmode

Website laten maken voor de kledingwinkel in herenmode

De bedoeling van de website maken voor de kledingwinkel is om online te laten beleven hoe het is om in de zaak te zijn. De warmte van het hartelijke personeel, de manier je ontvangen wordt en de persoonlijke benadering moesten hierbij de hoofdtoon voeren. Gewoon lekker authentiek, precies zoals ze zijn.

We hebben hierbij dan ook gebruik gemaakt van een mix van de oude foto’s door de jaren heen en de foto’s waar ze zelf op staan.

Voor de bedrijfshistorie is een aparte landingspagina opgezet die visueel mooi weergeeft hoe dit familiebedrijf van hoedenmakerij, naar hoedenzaak en parapluhuis tot een welbekende kledingzaak in herenmode is uitgegroeid.

Qua kleuren en design is het website design classy gehouden en toch bij de tijd. Waarbij de nadruk van de site ligt op kwaliteit en service.

Een prachtig project waar ik nog steeds met heel veel liefde en trots op terugkijk.

Website maken voor kledingwinkel in herenmode
Maison Chic - Website maken voor kledingwinkel in herenmode
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet