Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Kijk of kleding je staat in deze virtuele paskamer.

Virtuele paskamer voor TopShop

Het passen van kleding is een van de grootste hekelpunten van een kledingwinkel. Zelf ben ik van mening dat paskamers een van de redenen is waarom je liever online iets besteld. Het is er meestal te klein, te warm en niet goed schoongemaakt.

Daarom wil ik je zeker even wijzen op de geweldige oplossing van Topshop om een virtuele paskamer in te zetten! Dit is pas een staaltje innovatie in werking.

De virtuele paskamer

Augmented reality (ofwel toegevoegde werkelijkheid als je het letterlijk zou vertalen) wordt steeds vaker toegepast. Zo ook bij dit project. In dit filmpje laat Topshop in samenwerking met de Kinect van Microsoft zien hoe je deze toepassing perfect kunt gebruiken voor je winkel. 

Het heeft een unieke functie waarmee de klanten zowel de voorkant als de achterkant van het kledingstuk kunt bekijken. Zo kun je met dit prototype exact zien hoe kleding valt en beweegt, zonder ooit een paskamer te betreden.
Ook kun je feedback vragen aan je vrienden via social media kanalen en koop je op deze manier nooit meer een kat in de zak.

Wat vindt jij van deze ontwikkeling? Zou je het gebruiken? Laat jouw mening achter in de reacties.

Virtuele paskamer voor TopShop bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet